• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Türkiye Kupası Çeyrek Final | Galatasaray 73-79 Anadolu Efes

Bench de bir 9 numara var o kim?

Şu Carter'ı tamamlayabilecek bir oyuncumuz olsa.Marshoon Brook'tan bahsediyorum.Ne güzel olurdu

Emin ve Erşan yine sahnede. Bu sene yönetim ve TBF formunda...

Arroyo'nun yokluğuna, hakemlere ve Huertel'in efes'teki en iyi performansına rağmen ilk yarıyı önde kapattık

Arkadaşlar Furkan'ın sürek dolduktan sonra attığı atışın devamındaki basket geri alındı mı ?

Huertel 4'te üçlük olmak üzere 17 sayı ile oynuyor.
Yine 3 sayı savunmamız rezalet.
Bu savunma ile çok zor.

Ilk yari gayet iyiydik. Insallah ikinci yari da boyle gideriz. Masallah butun oynayanlar iyi verim vrdi.

Sayıyı geri almadılar..monitöre de bakmadılar..İlk yarı iyiydik bence..Hakemler o pozisyon hariç gayet iyi maç yönetiyor..

Bu net sure ihlalini nasıl görmüyorlar da dün çok daha az bir süre farkı için süre ihlalini anında görüp fenere tur atlatıyorlar. Bu kadar net pozisyonu hem Hatalı çalıp hem de ekrana bakmamaya hakları olmamalı. Şikayet edilebilecek hiç bir merci yok mu.

Haydı Cimbom tüm sahadakileri, kenardakilerin ve seni çekemeyen tüm dedikoduculara göster kendini. Hepiniz süpersiniz.

Hakemler evlere şenlik, Ataman faul konusunda kesin haklı, haksız teknik faul, ayrıca Furkan'nın atışı süre ihlali.

Mutlaka bu kurala Amerikan futbolundaki gibi koçlara maçına belirli Sayıda itiraz HAKKI, ve sonucunda hakemin pozisyonu izleme zorunluluğu getirilmeli. Koç haksız ise mola sayılmalı ve molası kalmadı ise itiraz edememeli. Hakemler o zaman monitöre bakıp buna rağmen. Görmedik diyemez.

Hakemler çok kritik kararlsr veriyor. Kerem'in kasti faulü, çalınmayan fauller sonrası Ataman'a teknik faul, süre dolduktan sonraki atış. İnceden çalışıyorlar bence. Düşüncem odur ki bu federasyon ve hakemler yine bir GS - FB finali hazırlayacaklar. Yine o maçta harikalar yaratırlar.

Ne kadar çok maç oynarsak o kadar çok yıpranırız ve sakatlık riski yükselir. Bu kadar yoğun tempoda kas sakatlıkları kaçınılmaz olur. Bilemiyorum, tabiki kupayı istiyorum ama bir yanda da erken elenmek dinlenmek adına iyi olabilir. İlerlemek nelere yol açar bilemiyorum. yine tekrarlıyorum tabiki kupayı isterim ama umarım bize pahalıya mal olmaz

Dış alan savunmamız sene başından beri çok kötü Efesin hücum gücü öyle aman aman değil de dış şut açısından iyi olan takımlarda var nasıl olacak bilmiyorum.

Yine de eleştirmiş olsam da gayet iyiyiz.Efes ile eşleşebiliyoruz.Efes tamamen Heurtele kalmış durumda şu an.

Bu arada Furkanın pozisyonunun iptal olmaması skandal.

ERCEG önündeki topun ribaundunu almaktan bile aciz.

Patrick Young'ta olmasa ribaunt alacak adam yok.

Efes bu maçta Krstic'i kadroya almamış.Çok garip.Deniz'i çekiyorlar şimdi

ntvspor "spor" ibaresini kaldırsın.Dakikalardır beşiktaş'ın 11'ini vereceğim diye ekranı bölüp maçın içine ettiler.

2 çeyrek sonunda da üçlüğümüzü yedik.

Zoran erceg hic macta yok.

Erceg ne yapıyor Allah aşkına ? Ribaunta elini bile uzatmıyor...

Geri