Türkiye Kupası Çeyrek Final | Galatasaray 73-79 Anadolu Efes

Bu net sure ihlalini nasıl görmüyorlar da dün çok daha az bir süre farkı için süre ihlalini anında görüp fenere tur atlatıyorlar. Bu kadar net pozisyonu hem Hatalı çalıp hem de ekrana bakmamaya hakları olmamalı. Şikayet edilebilecek hiç bir merci yok mu.

Haydı Cimbom tüm sahadakileri, kenardakilerin ve seni çekemeyen tüm dedikoduculara göster kendini. Hepiniz süpersiniz.

Mutlaka bu kurala Amerikan futbolundaki gibi koçlara maçına belirli Sayıda itiraz HAKKI, ve sonucunda hakemin pozisyonu izleme zorunluluğu getirilmeli. Koç haksız ise mola sayılmalı ve molası kalmadı ise itiraz edememeli. Hakemler o zaman monitöre bakıp buna rağmen. Görmedik diyemez.

Hakemler çok kritik kararlsr veriyor. Kerem'in kasti faulü, çalınmayan fauller sonrası Ataman'a teknik faul, süre dolduktan sonraki atış. İnceden çalışıyorlar bence. Düşüncem odur ki bu federasyon ve hakemler yine bir GS - FB finali hazırlayacaklar. Yine o maçta harikalar yaratırlar.

Ne kadar çok maç oynarsak o kadar çok yıpranırız ve sakatlık riski yükselir. Bu kadar yoğun tempoda kas sakatlıkları kaçınılmaz olur. Bilemiyorum, tabiki kupayı istiyorum ama bir yanda da erken elenmek dinlenmek adına iyi olabilir. İlerlemek nelere yol açar bilemiyorum. yine tekrarlıyorum tabiki kupayı isterim ama umarım bize pahalıya mal olmaz

Dış alan savunmamız sene başından beri çok kötü Efesin hücum gücü öyle aman aman değil de dış şut açısından iyi olan takımlarda var nasıl olacak bilmiyorum.

Yine de eleştirmiş olsam da gayet iyiyiz.Efes ile eşleşebiliyoruz.Efes tamamen Heurtele kalmış durumda şu an.

Bu arada Furkanın pozisyonunun iptal olmaması skandal.