Türkiye Kupası Çeyrek Final | Galatasaray 73-79 Anadolu Efes

Ruhsuz erceg oynamadiginda da hic cekilmiyor.Hucumda gununde degilsin bari savunma yap box yap ribaund al !

Helal olsun patrick young a mucadelesine hirsina hayran olmamak elde degil

bu seviyelerde dışardan şutu var diye erzege yılda1,1 milyon euro vermek mantıksız.alt yapı seviyesinde savunma yaparak her maç tuttuğu adamlar 15 er sayı atırıyor.

Bu senenin hazırlık döneminde bu takımdan bir şe olmaz demiştim.
Hala aynı fikirdeyim
Erceg Poicus tam hayal kırıklığı
Arrroyo takıma zarar veriyor.
Micov eh işte
Patricg iyi
Carter anca 7.adam olur.
Marici hiç söylemiyorum.

Arroyo yokken ve Erceg'den verim alamazken gene iyi mücadele ettik. Erceg veya Pocius'dan biraz skor katkısı alabilsek maçı kazanabilirdik. Neyse, yenilmemize çok üzülmüyorum. Bu sayede uzun zaman sonra 1 hafta dinlenme fırsatı bulacağız.

Efes artık sistemli oynayıp savunma yapabildiğinden dolayı maçı rölantide götürüp sonlara doğru basıp geçerek aldı. 2 sene önce de biz ligde bu şekilde oynuyorduk, şimdi Maccabi, Barcelona, Efes karşısında hep aynı filmi izliyoruz.

Sıkıştığımızda Ender in bombalarına kalmak çok üzücü açıkçası. Erceg e ek olarak savunduğu oyuncuları coşturup kritik anlarda potaya bomba atan bir başka oyuncu da Ender. Neyse, zamanında Murat Kaya ve Macvan ı o kadar yazdım ve gittiler, darısı da bunların başına. Umarım seneye geleceğe yatırım yapan bir yönetim gelir de biz de Efes gibi genç ve yerli-yabancı dengesini sağlayabilen bir takım haline geliriz. Adamlar Krstic ve Draper sız oynuyor biz hala Arroyo olsaydı x olurdu diye kendimizi avutuyoruz.

Erşan Kartal ı da görmedik değil, bunu da ekledik satış hanesine!

Yine yorgunluga teslim oldugumuz baska mac .. Takım macın 3 periyodu macı kafa kafaya götürdü ama son periyot macın bu şekilde bitecegini kestirmek cokda zor degildi . Dogru düzgün rotasyon yapamiyorsun . Arroyo yok . Young ' u 5 dakika bile dinlendiremeyen Maric gerçegi var. Son periyot oyuncular savunmada el kaldirmaktan acizdi artık yorgunluktan. Bu sezon kaybettigimiz KSK deplasmaninin kopyasi gibiydi. Gecmis olsun .

Son sayfaya baktım, bir Allahın kulu da hakemlerdn bahsetmemiş. Kerem Gönlüm'e çalınmayan teknik faul ve ertesinde Ataman'a çalınan teknik faul, Furkan'ın top elindeyken süre net olarak bitmesine rağmen Efes'e hediye ettikleri iki sayı, Sinan ve Young'a çalınan ucuz fauller...

Biz bu kafayla devam edersek daha çoook hakkımız çalınır, daha çok emeğimiz hiç olur. Böyle pasif bir taraftar, hakkını aramaktan böyle aciz bir camia olamaz.

Ergin Ataman'a ve aslanlarımıza helal olsun. Aslanlar gibi savaştık.

Hakemler tabiki alehimize hatalar yaptı ama bu takım gerçekten çok kötü oynuyor artık bu oyuncularla olmaz. Young, Kerem, Sinan, Carter biraz da Ender, gerisi bildiğin çöp.

Hakemler tabiki alehimize hatalar yaptı ama bu takım gerçekten çok kötü oynuyor artık bu oyuncularla olmaz. Young, Kerem, Sinan, Carter biraz da Ender, gerisi bildiğin çöp.

Abi nası kötü oynuyoruz ya, bugün takım şut sokamadı bunun dışında gayet de iyiydik. Hem savunmada hem hücumda.

Mesela çöp dediklerinden Micov Avrupa'nın en formda forvetlerinden Perper'i kilitledi, yeri geldi 4'te Saric'le savaştı. Biraz dediğin Ender kaç maçtır muazzam oynuyor bana kalırsa, istikrarsız görüntüsünü atmış gibi.

Ben karamsar değilim Muhammed. Özetle böyle.