Bu kadroyla bu takimda erceg haric her oyuncu bu macta max kapasitesiyle oynadi.Takimin 1 numarali adami yokken bu kadar olur zaten.
Abi nası kötü oynuyoruz ya, bugün takım şut sokamadı bunun dışında gayet de iyiydik. Hem savunmada hem hücumda.
Mesela çöp dediklerinden Micov Avrupa'nın en formda forvetlerinden Perper'i kilitledi, yeri geldi 4'te Saric'le savaştı. Biraz dediğin Ender kaç maçtır muazzam oynuyor bana kalırsa, istikrarsız görüntüsünü atmış gibi.
Ben karamsar değilim Muhammed. Özetle böyle.
istatistikler,sonuçlar bilmem ne filan obradovic dese de benim gözümde her zaman İvkovic daha iyi olmuştur benim basketbol anlayışımda,Obradovic daha başarılı olabilir bu tartışılır ama İvkovic kraldırKupanın sahibi Efes oldu bu arada, FB Ülker bir finalde daha kaybetti, tarihin en loser camiası
Bizim maç tamamen dengedeydi ama hem Daçka hem de FB Ülker'i baya iyi sindirdi Efes. Ivkovic dersine iyi çalışmış.
istatistikler,sonuçlar bilmem ne filan obradovic dese de benim gözümde her zaman İvkovic daha iyi olmuştur benim basketbol anlayışımda,Obradovic daha başarılı olabilir bu tartışılır ama İvkovic kraldır