Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Takıma katıkısını geçtim koçsuz çıksak daha iyi oynar oyuncular hiç olmazsa kafaları karışmaz kendi bildiklerini yaparlar.Formda Mersin'e veya Çukurova'ya elensek üzülmem de bunları yenebilirdik ya. Efe Güven böyle maçlarda bir fark koymayacaksa takımın başında durmasının bir anlamı yok bence.
Skordan bağımsız Efe Güven'e sormak istediğim bazı şeyler var;
İnci Güçlü ilk beş başlayıp çıktıktan sonra neden bir daha girmedi oyuna?
Sinem Ataş'ı neden maçın son bölümüne kadar unuttu bu kadar arayış içindeyken?
Fenerbahçe özellikle ilk yarı boş üçlükler bulurken nasıl bir savunma anlayışı içindeydik?
Hücumda Işıl Alben ve Moriah jefferson'un topa yön vermeye çalışması haricinde ne gibi planlar hazırladık rakibimize karşı?
Neredeyse sezon bitti bu takım savunma ve hücumda ne oynuyor? Neden bir tane oyuncumuz bile üstüne koyamadı sezon başından bu yana?
Saygılar.
Maç ile alakalı söyleyeceğim çok şey var ancak bunları söylediğimiz zaman ceza alıyoruz. Ceza alacağımdan dolayı çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de söylemiştim, burası insan yetiştirme yeri değil. Çok ciddi bir organizasyon burası. Burada insanların hayatları var, insanlar mücadele ediyorlar. Biraz daha dikkatli bir şekilde insanları seçersek daha dikkatli ve daha güzel müsabakalar olur diye düşünüyorum