Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müthiş bir maç sonu oldu ve Ergin Hoca da molaları zamanında aldı.Ama gerçekten anlamıyorum bu maçı nası kaybettik! Yav arkadaş bir kerede son saniye de kaybetmiyelim biz kazanalım ama yok herzaman gözümüze soka soka hücum süresinin sonunda maçın sonunda hep sayı yiyoruz. son dakikalarda 3 tane boş atış kaçırdık ve 2 sinde üçlük yedik. Ben ne olursa olsun takımı tebrik ediyorum ama maçı kazanmamız gerekiyordu. Gerçekten şaka gibi ya insan kabullenemiyor. Bu takımda zerre şans olmaz mı arkadaş ya gerçekten de hak etmiyorduk mağlubiyeti. Sinir krizi geçirmek üzereyim. Gerçekten şaka gibi
Moladan sonra topu oyuna sokma rezaletti resmen. Yahu zaten adamlar faul yapacaklar, sahada 3 uzun adamın işi ne ? Baştan sona kadar taktik hatalarıyla dolu bir maç izledik, son topu oyuna sokarken sahada 3 uzunun oyunda olması bardağı taşıran son damlaydı. Resmen elimizle hediye ettik maçı. Ergin Ataman'a yakıştıramadım doğrusu.
Banvit maçta bulduğu 10 üçlük isabetin 5 tanesini son çeyrekte buldu. Bu sezon üçlük yiyerek kaybettiğimiz kaçıncı maç, sayamadım. Son bölümde kaçan boş atışlar da cabası...
Yemin ediyorum allak bullak oldu sinirlerim. Micov 3 hücüm arka arkaya bomboş kaçırdı. Yazık oldu. Guard problemimiz baki. 17/15 serbest atışımız yazıyodu maç sonunda. Lasme ve Davis kaçırdı zaten son 2 dk da. Yorgunuuuz arkadaaaş yorgunuz yorgun...
Koçun 2 hatası var son hücum (3 uzun olması) ve savunmada Göksenin´i düşünmeliydi.yedekleri düşünmemesi olağan Karşıyakaya hazırlanmak lazım ciddi şekilde.
Bu adam her maç 30 dakika üstü oynuyor.
Adamda artık güç kalmadı o şutu sokacak.
Böyle kaybetmek insana çok koyuyor.
Ergin Ataman'a söyleyeceğim tek şey, maçın son topa kalacağı çok açıkken neden Göksenini son top icon oyuna almadı ?
Onun dışında zaten bu kupayı alacağımız yoktu.
Daha fazla yorulmamış olduk.
Bakalım böyle bir kaybedişten sonra burdan psikolojik olarak nasıl kalkacağız ?
Beden dili jest ve mimikler daima kendini ele verir . Chuck Davis serbest atis cizgisine geldiginde yüz ifadesi ile ' ben bu atısları sokamayacagim' diye bagiriyordu
2/1 atarak macı kaybetmemize sebep oldu. Macı kaybetmemizde sorumlu Davis midir ? Kesinlikle hayir .. 6-7 sayi ile son 1 dakikaya önde girip bu macı vermek acemiliktir..
Biz kenardan topu oyuna sokarken kaybettik aslında sanki geride olan bizmişiz gibi bir türlü topu oyuna sokamadık gidip Chucka attık topu faulü de atamayınca maç orada bitti.
Adamlar faul yapacaklar belli biz gidip Davis'e faul attiriyoruz. Kisa oyuncu bulamadik saka gibi. Bu maci kazanamadiysak Ksk maclarindan cekinmeye basladim.
Türkiye kupasında olsun tamam da ligde veya eurocupta böyle bir şey yaşarsak hezeyan olur bizim için. Hatalardan ders çıkarmalıyız. Son hücumda topu oyuna sokamamamız gerçekten amatörceydi. Micov ve Schilb kendi kendilerine perde yaptılar. Top Chuckın elinde patladı. McCollum'un bu hücumda kenarda olması da büyük hata.