Türkiye Kupası | Galatasaray Odeabank-Banvit |

Green gelene kadar Micov'un pestili çıkacak. Kızmamak lazım, 38-39 dakika oynayıp, 3 numara olmasına rağmen 4 numarada oynamak, 4 numaraları savunmak kolay değil.
Yazık oldu. Schilb'e son top savunmasını yakıştıramadım.

Kesinlikle haketmiyorduk mağlubiyeti doğru göksenin girebilirdi fakat uzun zamandır maç içinde son çeyrek hiç oyuna girmemişdi. son top zaten her zamanki gibi son saniye de hep aynı senaryo herkesin içinden geçmiştir orda özellikle ya slaughter sokucak üçlüğü ya da moerman Biz hiçbir maçta maçı son saniye topuna bırakmamamız lazım abi yok oynayamıyoruz son saniyeyi Bana göre 2 turnike kaçtı boş son dakikalarda yorgunluk olabilir fakat gerçekten şans % 0 abi isterse skor berabere olsun 3lük savunmamız zaten berbat zaman da varken faulü yapmalıydık bence son top bize kalırdı. Chuck serbest atışları atarken o an neden bilmiyorum eskiden banvitte olduğundan da olabilir içime doğdu birini kaçırabilir diye. Epic bir maç sonu böyle kaybedilir.Ya gerçekten yazık ya son top dışında eleştirilecek kimse de yok bence Takımımız çok iyi mücadele etti ve gerçekten hala sinderemiyorum banvit'ın kazanmasını.lan bir kerede bu takım son saniye de üçlük atarak veya 2 likle kazansın valla bıktım şu son saniyelerden. uşak maçı yine son saniye mağlubiyeti. Bence yenseydik final oynardık . Tebrik ediyorum her iki takımı da

Maç boyunca Slaughtera nefes aldırmayan Göksenin maç topu savunmasında kenarda hataları peş peşe yaptık doğrusu.
Önce topu oyuna sokarken hoca parkeye uzun oyuncu sürdü sonra maç topu savunmasında Göksenini almadı tabi bunun öncesinde de farkın kapanmasında oyuncularında payı büyük çok kötü hücum ettik son 2 dakikada.

Bu adam her maç 30 dakika üstü oynuyor.
Adamda artık güç kalmadı o şutu sokacak.
Böyle kaybetmek insana çok koyuyor.
Ergin Ataman'a söyleyeceğim tek şey, maçın son topa kalacağı çok açıkken neden Göksenini son top icon oyuna almadı ?
Onun dışında zaten bu kupayı alacağımız yoktu.
Daha fazla yorulmamış olduk.
Bakalım böyle bir kaybedişten sonra burdan psikolojik olarak nasıl kalkacağız ?

Abi bence biz bu maçı alsaydık bu kupayı da söke söke alırdık en az final oynardık.

Dua edelim Türkiye Kupasında oldu, kaybettik ama çok olumlu işler de yaptık. İnanılmaz şanssızdık son dakikalarda.
Kazansak şampiyonluğa giderdik bence
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tabi ki iyi oldu demeyeceğim ama bence artık lig ve Eurocup Şampiyonluğunu açan yenilgi oldu bu. Hayırlı olsun takımımıza, 2 kupayı da biz alırız. Yıpranmadan çıkacağız KSK karşısına (inş Karşıyaka finale çıkar finalde aynı bizim bugün kaybettiğimiz gibi kaybeder)

Tabi ki iyi oldu demeyeceğim ama bence artık lig ve Eurocup Şampiyonluğunu açan yenilgi oldu bu. Hayırlı olsun takımımıza, 2 kupayı da biz alırız. Yıpranmadan çıkacağız KSK karşısına (inş Karşıyaka finale çıkar finalde aynı bizim bugün kaybettiğimiz gibi kaybeder)

İnşallah tek umudumuz bu zaten inşallah hayırlı olur ama ya gerçekten hak etmiştik bu maçı böyle vermek ve kaybetmek bu kadar kolay olmamalı

attachment.php

Uzun çabalar sonucu hocamızın son hücum setine ulaştım.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    68.7 KB · Görüntüleme: 111
Her yenilgiye "hayırlı yenilgi" olarak bakmaya devam edersek sezon sonunda kazanmamız gereken bir maç kalmayacak. Ne zaman yenilsek bir hayır arıyoruz ve hayır aradıkça her hafta ayrı bir rezalet ile karşı karşıyayız ben bu durumdan çok sıkıldım. Kazanma alışkanlığı edinemedikten sonra nereye kadar gidecek böyle?

Slaughter topu aldığı an sokacağı belliydi. Ben koç kadar hatta ondan daha fazla yardımcı koçlara suç buluyorum. Koçun o noktada kafasından başka şeyler geçiyo olabilir dikkatinden kaçmış olabilir ama ordaki baş yardımcı koçun ayık olması lazım hemen uyarması lazım. Valla içim çok sıkıldı bu mağlubiyete. Çok da iyi mücadele edip iyi savunma yaptığımız bir maçtı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lasme ve Davis çizgiye giderse adamlar da maça ortak olur bir güzel.Gerçek bir oyun kurucu olsa çizgiye gider gerekeni yapardı ama bizde hep bir panik havası.Topu bile zor taşıyoruz.O son dakikalardaki savunmalara da birşey demiyorum.Başka takımlara bakıyorum 2-3 kişi birden adama çullanıyor.Bize bakıyorum bir Schilb var karşısında o da pazara gidiyor.Bu kadar boş kalırsa 3 saniye kala adam herhalde sokacak o topu

Bundan sonra 2 sayı fark varsa faul yaptırsın koç. Böyle bir yenilgi daha kaldıramam açıkçası.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son maçlarda iyi performans ortaya koyarak galibiyetler aldık. Bu maçta da geriye düştükten sonra üzerine koya koya öne geçtik, önde de götürdük, üstünlük de kurduk ama trajedik şekilde kaybettik. Bana futbolda süper finalde fenere tek kale oynayıp arenada 2-1 kaybettiğimiz maçı hatırlattı birazda. O zaman da üstün olan bizdik ama kaybetmiştik. Karamsar değilim ben, son 1 ayda ki performansımızı beğendim, beğeniyorum.

O üçlük girdiği an içime bir yumruk oturdu,ne kadar boşver desemde kendime olmuyor,bir perşembe gecem zehir oldu,duvarları yumruklamak geliyor içimden,öfke ve isyan doluyum ...

Benim ömrüm bu duyguları yaşamakla geçti,biliyordum bu kupada finale çıkamayacağımızı,yinede yorum olarak yazmadım buraya,boşver gitsin dedim

Böyle tek maç üzerinden oynanan kupa maçlarında hep yeniliyoruz,geçmiş yıllarda da bu hisleri hep yaşadım ben,bu şubenin kaderini biliyorum,yıllar bunu öğretti bana ...

En büyük acı çok umutlanıp kaybetmektir,böyle maçları 15 sayı ile kaybetsen çok acı çekmezsin ama böyle kaybedince canlı canlı ölürsün,bu takım ligde ve eurocup'ta bize en büyük acıyı yaşatacak,hiç lig şampiyonluğu,eurocup şampiyonluğu beklemeyin,umutlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşatacaklar ...

Yineliyorum en büyük acı çok umutlanıp kaybetmektir,şimdi bizi ligde ve eurocup'ta umutlandıracaklar

Ve son olarak küçük düşünmeyi,ufak şeyler ile plan yapmayı herkesin ruhuna kazıdılar

Karşıyaka maçını seyircisiz oynayacağız diye sevinirsin nolur sonuçta ? Yine yenilirsin,yakışır mı onuncu sınıf takımlar gibi böyle ufak şeyleri fırsat bellemek bize ?

Sonra euroleague'e gidemiyoruz diye fiba şampiyonlar ligine gidelim konusu,euroleague öyleymiş te böyleymişte,katılıp ama biz şampiyonlar liginde oynuyoruz havası mı atacağız ? Bu kadar basit olmayı,kurnazlık sosuna batırılmış küçük düşünmeyi ne ara aşıladılar ki bize ?

Kulüp iğrenç bir geleceğe yürürken 100 bine şunu transfer ederiz,şu oyuncuyu 25 bine alırız oh mis gibi kadro muhabbetleri yapıp,günlük zevkler peşinde koşmayı ne zaman öğrendik ?

Sinsi sinsi bitirirlerken bizi bu ne uykusu ? Önce EL'de oynarsın bugün eurocup'ta sonra bir bakmışsın onunda altındasın,sonra bütçe düşürmeler,bilmemneler ....

Yani ne değişecek 3-5 maç sonra feneri yenince,netice değil mi önemli olan ? Sezonlara başlama amacımız feneri yenip sadece onunla tatmin olmak mı ? İyi alıştırdılar bizi,fb'yi yensinler bizde bütün sezonu idare edelim ...

Son olarak Galatasaray'da taraftar büyük düşünmeyi öğrenmedikçe ve yönetimsel anlamda bir devrim olmadıkça sürekli çile çekeriz,5 ileri gittik diye mutlu olurken sonra 5 geri gideriz ve yine başladığımız yerdeyiz,bu bir döngü olur ve senelerce devam eder ...