O üçlük girdiği an içime bir yumruk oturdu,ne kadar boşver desemde kendime olmuyor,bir perşembe gecem zehir oldu,duvarları yumruklamak geliyor içimden,öfke ve isyan doluyum ...
Benim ömrüm bu duyguları yaşamakla geçti,biliyordum bu kupada finale çıkamayacağımızı,yinede yorum olarak yazmadım buraya,boşver gitsin dedim
Böyle tek maç üzerinden oynanan kupa maçlarında hep yeniliyoruz,geçmiş yıllarda da bu hisleri hep yaşadım ben,bu şubenin kaderini biliyorum,yıllar bunu öğretti bana ...
En büyük acı çok umutlanıp kaybetmektir,böyle maçları 15 sayı ile kaybetsen çok acı çekmezsin ama böyle kaybedince canlı canlı ölürsün,bu takım ligde ve eurocup'ta bize en büyük acıyı yaşatacak,hiç lig şampiyonluğu,eurocup şampiyonluğu beklemeyin,umutlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşatacaklar ...
Yineliyorum en büyük acı çok umutlanıp kaybetmektir,şimdi bizi ligde ve eurocup'ta umutlandıracaklar
Ve son olarak küçük düşünmeyi,ufak şeyler ile plan yapmayı herkesin ruhuna kazıdılar
Karşıyaka maçını seyircisiz oynayacağız diye sevinirsin nolur sonuçta ? Yine yenilirsin,yakışır mı onuncu sınıf takımlar gibi böyle ufak şeyleri fırsat bellemek bize ?
Sonra euroleague'e gidemiyoruz diye fiba şampiyonlar ligine gidelim konusu,euroleague öyleymiş te böyleymişte,katılıp ama biz şampiyonlar liginde oynuyoruz havası mı atacağız ? Bu kadar basit olmayı,kurnazlık sosuna batırılmış küçük düşünmeyi ne ara aşıladılar ki bize ?
Kulüp iğrenç bir geleceğe yürürken 100 bine şunu transfer ederiz,şu oyuncuyu 25 bine alırız oh mis gibi kadro muhabbetleri yapıp,günlük zevkler peşinde koşmayı ne zaman öğrendik ?
Sinsi sinsi bitirirlerken bizi bu ne uykusu ? Önce EL'de oynarsın bugün eurocup'ta sonra bir bakmışsın onunda altındasın,sonra bütçe düşürmeler,bilmemneler ....
Yani ne değişecek 3-5 maç sonra feneri yenince,netice değil mi önemli olan ? Sezonlara başlama amacımız feneri yenip sadece onunla tatmin olmak mı ? İyi alıştırdılar bizi,fb'yi yensinler bizde bütün sezonu idare edelim ...
Son olarak Galatasaray'da taraftar büyük düşünmeyi öğrenmedikçe ve yönetimsel anlamda bir devrim olmadıkça sürekli çile çekeriz,5 ileri gittik diye mutlu olurken sonra 5 geri gideriz ve yine başladığımız yerdeyiz,bu bir döngü olur ve senelerce devam eder ...