Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) 72-64 Maç gider..
M Mustafa Gökçeoğlu 0 21 Şub 2009 #182 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Bu maç gider malesef alamayız...
H hamdi kartal 0 21 Şub 2009 #183 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) nerden ızlıyosanız bana da verın sun lınkı
B Burak Aslan 0 21 Şub 2009 #185 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Murat Kaya bu kadar gayriciddi oynamayı nasıl başarıyorsun tebrik ediyorum. Guroviç'e değinmiyorum bile Yazık ona verilen paralara
Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Murat Kaya bu kadar gayriciddi oynamayı nasıl başarıyorsun tebrik ediyorum. Guroviç'e değinmiyorum bile Yazık ona verilen paralara
M Mustafa Gökçeoğlu 0 21 Şub 2009 #186 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Bütün şans şutlarını dün kullandık bugün serbest atış bile sokamıyoruz...
Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Bütün şans şutlarını dün kullandık bugün serbest atış bile sokamıyoruz...
K Kaan Horuzoglu 0 21 Şub 2009 #190 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Şans bize gülüyor. 2 dir çok erken faul ve süre işlemeden 4 sayı.
Murat İnal 0 21 Şub 2009 #191 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Feci inanıyorum ben bu maça.. Saha da inanmak için bir şey olmasada.
E Emre Elmalıdereoğlu 0 21 Şub 2009 #194 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Haydi bi gayret bee . Haydi Aslanlar.
Bayram Kurtulmuş 0 21 Şub 2009 #196 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Murat'ın basketinden sonra polat trübünlere ellerini kaldırdı destek verin diye işte böyle yürekli oyuncuları seviyorum.
Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Murat'ın basketinden sonra polat trübünlere ellerini kaldırdı destek verin diye işte böyle yürekli oyuncuları seviyorum.
K Kaan Horuzoglu 0 21 Şub 2009 #198 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) Kötüde oyunda olsa bu mücedele benim içimi ısıtmaya yetiyor.
B burak ye?ilyurt 0 21 Şub 2009 #199 Re: Galatasaray-Erdemir (Canlı) hadi yha :%100 heyecan nolur finale çıkalım