Kemal Aday yazdı:
Bence objektif bir sekilde bu maglubiyeti degerlendirelim.Tabii dunku uclukler ,Bugun Murat KAYA ( ki menacerlerden duydugum kadarı ile sezon basinda Ahmet Dedehayır 'ın onu gondermek istegine Murat Hoca nın karsı cikması ile takımda kaldı )ve 2.5 aydır Huseyin in performansı zaman zaman Graves in katkısı ve tabii en onemlisi F.Bahce galibiyetinin yanlıslıkları kar gibi bir ortu cekmesi..........Koray Hoca geldi ,takıma savunma yaptırtıyor ve turkiye nin savunmacı koclarından dedik .Otorite artık saglandı dedik.Hakikaten oyle mi oldu? Goruslerinizi merak ediyorum.Burak bey ve Ahmed beyin teknik ,Eyup beyin Galatasaraylık kavramları içerisinde ki yorumlarını bekliyorum.
Unutmadan , gecen sezonda bu tip takımlara takım sakatlıklar varken kaybetmisti biz tek sucluda karar kıldık, MURAT HOCA ,bugun ki gibi son saniyede son topta mac kaybettik sorumlu aynı idi!!!!!
-----------------------
Geçen sezon Türkiye kupasından sakatlıklar yüzünden değil de kadro oldukça geç kurulabildiği için elenmiştik. Zaten gruplardan çıkamamıştık hani oynadığımız basketbol hala akıllarda.
-----------------------
Ben ligin ikinci devresinde ki maclari soyluyorum.
Ayrıca daha da cok sey soyluyorum.