Türkiye Kupası Yarı Finali | Galatasaray CC 70 - 77 Fenerbahçe Ülker

Kritik yerlerde dönülen boş hücumlar + dış şutlarda rakibin üstünlüğü + kaçan serbest atışlar kaybettirdi. Herşeye rağmen çok da moral bozacak bir durum yok bence çünkü takım düşüş döneminde uzun zamandır mutlaka ilerleyen dönemle beraber yükselişe geçecektir.
 
Takımımız da serbest atış bölgesinden %100'le oynayan tek isim Luksa. 10/10 isabet 30 sayı! Takım olarak karakterimizi anlamışlardır umarım. Daha ilk senemiz yeni başlıyoruz yürümeye.
 
Hücumda biraz iyi olsaydık 25 sayıdan gelip maçı bile alabilirdik. Kaçan serbest atışlar,rakibin inanılmaz yüzdeli atması,hücumdaki kötü performansımız sonucu hazırladı. İyi bir guard ve yeni alınacak uzunla dicemde guard mumkun değil bu saatten sonra.İyi bir uzunla birlikte sakatlarında dönmesiyle ligde avantajımızı kaybetsekte neden olmasın diyorum ben.
 
bu mactan 2 şey çıkardım,1.si serbest atışların bir takım için tekrar ne kadar önemli oldugu,2.si eger tbl de 4 finale kalırsak rakıbımız efes veya fener olursa bunlarla basabas mücadele edebilecek güçte olmamız..
 
Harbiden helal olsun mücadele müthişti ama karşı yaka hayvan gibi 3'lük attı, bizde inanılmaz atışları kaçırınca sonuç böyle oldu olsun.Bu sene böyleysek seneye stratejimiz dahilinde biz bu kupayı da alırız şampiyonluğa da oynarız inşallah.
 

Üst