Doğrusu istemediğim bir eşleşmeydi yarı finalde. Ezeli rakibimizden çekindiğim için filan değil, ben bu kupayı sezonun en gerçekçi hedef olarak görüyordum. Bugün kazansak da hem mental hem fiziksel anlamda yıpranacağız. Bu da turu geçsek de pazar günü işimizi zorlaştırabilir. Neyse artık maça odaklanma zamanı...
Ligdeki karşılaşmayı kazanırken savunmamızla ön plana çıkmıştık. Günün kahramanlarından ikisi de Evren ile Caner Topaloğlu´ydu. Evren sakat, Caner ise sakatlıktan yeni çıktı. Bana göre maçın kilit isimleri bizim adımıza Caner ile Göksenin´in göstereceği başarım. Diğer oyuncularımız beklenenin altında bir başarım sergilerse işimiz iyice zorlaşır.
Kazansak da kaybetsek de seviyorum bu takımı.
Ligdeki karşılaşmayı kazanırken savunmamızla ön plana çıkmıştık. Günün kahramanlarından ikisi de Evren ile Caner Topaloğlu´ydu. Evren sakat, Caner ise sakatlıktan yeni çıktı. Bana göre maçın kilit isimleri bizim adımıza Caner ile Göksenin´in göstereceği başarım. Diğer oyuncularımız beklenenin altında bir başarım sergilerse işimiz iyice zorlaşır.
Kazansak da kaybetsek de seviyorum bu takımı.