Türkiye Kupası Yarı Finali | Galatasaray CC 70 - 77 Fenerbahçe Ülker

Doğrusu istemediğim bir eşleşmeydi yarı finalde. Ezeli rakibimizden çekindiğim için filan değil, ben bu kupayı sezonun en gerçekçi hedef olarak görüyordum. Bugün kazansak da hem mental hem fiziksel anlamda yıpranacağız. Bu da turu geçsek de pazar günü işimizi zorlaştırabilir. Neyse artık maça odaklanma zamanı...

Ligdeki karşılaşmayı kazanırken savunmamızla ön plana çıkmıştık. Günün kahramanlarından ikisi de Evren ile Caner Topaloğlu´ydu. Evren sakat, Caner ise sakatlıktan yeni çıktı. Bana göre maçın kilit isimleri bizim adımıza Caner ile Göksenin´in göstereceği başarım. Diğer oyuncularımız beklenenin altında bir başarım sergilerse işimiz iyice zorlaşır.

Kazansak da kaybetsek de seviyorum bu takımı.
 
Kayseri'deki destek konusunda şüpheniz olmasın kolundan tuttuğumu maça götüreceğim inşallah. Dün Fener seyircisi televizyondan çok gibi görünmüş olabilir ama bunun sebebi son periyotta maç ortaya gelince sadece belirli bir kesimde toplanan taraftarın değil tüm salondaki Fener taraftarının gürültüsüydü. Bizim maçta belirli bir yerde toplanan kesim haricinde oturan taraftarlar sakin izledi maçı. Yoksa kesinlikle bizim maçtaki Galatasaray taraftarı onların maçındaki Fener taraftarından az değildi. Bugün Ukic'i gene bakkala yollayacağız inşallah :D
 
Dün bizim maç 6'daydı bu da etken olabilir. Kayseri'deki iş kesiminin çalışma saatlerini net bilmiyorum ama 6 erken bir saat sonuçta.
 
2 sene önce tribünlerde bayanlar maçında ezmiştik.
Umarım Kayserili bugün yine o günü hatırlatırcasına ezer onları..

Yenilsek bile sesimiz çıkmaz çünkü sahada mücadele olacağından hepimiz eminiz.
 
Fener kadro olarak bizden çok üstün
kazanırsak ancak forma inancı Galatasaray lılık gibi faktörlerle kazanabiliriz
ekstra motive olarak
herşeyde hayırlısı olsun
Zannedersem en son Ortaköyü yenipte almıştık kupayı kaç sene önce
bu senede alırız inşallah.....
 
Üniden fazla adam gelemiyor.Ortalarda oturanlarda tezahuratlara katılmadılar.Neyse bugün daha kalabalık olacağız.Final maçı içinde sadece üst kat biletleri kalmış deniyor.Bundan sonra salon baya dolu olacaktır.
 
Kayseri de her şekilde tribünlerin çoğu Gs taraftarı olacaktır diye düşünüyorum.Kayserili çok arkadaşım var hepsi de Kayseri'de en fazla taraftara Galatasaray'ın sahip olduğunu söylüyorlar.Ben bu maçı da kazanabileceğimize inanıyorum..
 
Lig maçında ukiç sakatlıktan dönmüştü 2.oyun kurucuları yoktu.
İlk period 5 dakika sonunda 9 fark oluştu ordan döndü maç 3 kısaya dönüp baskı yapıp hataya zorlayınca.
Top kayıpları geldi arka arkaya ve ilk periodu kafa kafaya geldi. Bu maçtada ilk 5 dakika çok önemli eğer yine bu şekilde fark olursa dönüş çok zor olur banvit gibi oyunu tutmak lazım. Kora kora girmemek lazım erken atış yapmamak lazım iyi savunma yapmak lazım bireysel hata yı minimumda tutmak lazım savunmayı 1 level üstte yapmak lazım. Vs Vs ..
Basketbolda süprize yerk yok iyi takım herzaman kötü takımı yener. Anlık performans ı iyi olan maçı kazanır.
 
Başarılar.
Bazı arkadaşlarımızın değindiği gibi Türkiye Kupası takımlar için sanırım daha farklı. Kimisi için motivasyon olabilir ki önceki yıllarda finallerde sürpriz takımlar vardı veya Efes'in kaybetmesi bence bu sene sürpriz. Umarım bizim için motive bir maç olur. Maçı daha fazla isteyen ekibin bizim olacağımızı düşünüyorum. Ayrıca yarı finaldeki 4 takımında kulüp takımı olması bana ilginç geldi :) Biz, Bjk, TS ve FB.
 

Üst