Türkiye Kupası Yarı Finali | Galatasaray MP 69 - 76 Beşiktaş Milangaz

üçlüğü yediğimizde oktay hoca eliyle, diğer elinin bileğine vurarak faul demeye çalışıyordu. bu, oyuncularına 'neden faul yapmadınız' anlamına mı geliyordu yoksa hakeme 'faul yapıldı, neden vermediniz' anlamına mı geliyordu bilemiyorum. Ama bir gerçek var ki, faul yapın dedi takıma.
evet yenilmemiz kötü oldu, bu kadar kötü oyunla yenseydik de sürpriz olacaktı. Bu takımın kredisi olduğunu düşünüyorum. Hem hocanın hem oyuncuların. Açıkçası, belki züğürt tesellisi olarak da görebilirsiniz ama dünkü oyunu görünce, 'Banvit bizi yenecek, Efes'ten daha fazla yorulmuş olarak Euroleague maçına çkacağız, kupayı da alamamış olacağız ' diye geçirdim içimden. Takım, kupada iki gündür felaket bir atış yüzdesiyle ve kötü savunmayla oynuyor.
Umarım Efes maçına kadar toparlanırız.

Bence bu maç hala tartışılacaksa rakibe verdiğimiz geri dönüş şansı ya da vurup geçemeyişimiz, içerden oynamak varken günümüzde olmadığımız halde sürekli dış şutlar deneyişimiz tartışılmalı.

3 sayı öndeyken tek çaresi üçlük bulmak olan rakibe faul yapılması bence hatadır, zira herşeyi çalabilecek hakemler gider 3 atış çalabilirler. Kaldı ki sadece 3 sayı çizgisinin gerisini savunmak ne kadar zor olabilir? Yani illa ki son hücum tartışılacaksa bile tek çaresi 3 sayı bulabileceği bir hücum olan rakip nasıl oldu uzaktan el üzeri bir atışa zorlanamadı da bomboş bir üçlük atışla maçı uzatmaya taşıdı tartışılsın bari. 3 sayı çizgisinin dışını 7-8 saniye savunamayacaksak faule filan gerek yok, oldu bi kaza canları sağolsun.

Bence bu maçta faul olayından çok neden Bonsu'ya pota altını domine etme fırsatı verip 5/30 üçlük ile oynadığımızı sorgulamalıyız. Beşiktaş da 5/15 yapmış. Bunun analiz edilmesi gerekiyor ilk önce.

Ayriyetten Arroyo bu kadar iyi orta mesafe şut atıyor muydu bilmiyorum, Parker gibi attığını soktu resmen. Aliağa maçını da izledim bu kadar etkili değildi orta mesafeden.

Neyse, canımız sağolsun. Önümüzde şampiyon olmamız gereken bir lig ve elememiz gereken bir Siena var. Ancak keşke böyle kaybetmeseydik, 11 sayıdan gelip böyle maç vermek üzdü beni sadece.

yerli rotasyonu dar dar derken serhat,barış,ersin üçlüsünden aldıgı katkıyla kupayı aldı beşiktaş...morrison,arroyo.mensah bonsu,erceg,kemp gibi yabancılarla tehlikeli bir takım haline geliyorlar...allahtan back-up guardları mehmet yagmur...bu rotasyona can akın da eklendiginde cidden sıkıntı çıkaracak bir takım haline gelirlerdi...

bu kupa bizim hakkımızdı bu kadar basit şekilde kaybedilirmiydi. Şu hiç sevmediğim beşiktaşa kaybetmek dahada hüzünlendiriyor beni.