Türkiye Sigorta BSL 1. Hafta | Türk Telekom - Galatasaray

11-22 önde bitirdik ilk çeyreği. İstek açısından iyi duruyoruz sahada ama yetenek bakımından sıkıntılar var. Telekom da çok iyi görünmüyor.
 
Telekom'a oranla daha kaliteli atıcılara sahibiz. Şu ana kadar net şekilde yansıdı sahaya. Pota altında da iyi savaşıyoruz. Kolay sayı vermedik neredeyse.
 
Telekom baya kötü takımmış. Bizim de en azından çok iyi olmasak da istekli olduğumuz bir gün ki önemli olan da bu. Palmer 13 Sayı 3 Ribaund, Livingston 5 Sayı 5 Asist, Sadık 4 Sayı 5 Ribaund, Izundu 6 Sayı 3 Ribaund. Palmer, Sadık ve Izundu çok iyiydi ilk yarıda.
 
44-29 öndeyiz ilk yarı sonunda.
çok rahat 20-25 sayı arasında bir farkla bitirebilirdik devreyi, son 2 dakika cıvıma çöktü takıma, 5-0 seri yiyip molaya gittik dönüşünü iyi oynadık ama ilk 18 dakika izlediğimiz iyi basketbol gibi değildi, rakibi durdurduk diyelim biz. Maşallah takım çok iyi, ikinci yarıda da bu şekilde devam etmeli ve bu civarlarda bir farkla kazanmalıyız. Telekom bu sezon bizim direkt rakibimiz, ikili averaj gibi şeyler düşünmeyelim ikinci maç.
 
Korkunç bir hakem yönetimi var sahada. Melih Tunca'yı da savunamayınca fark tek haneye kadar düştü. 57-49 öndeyiz 3. çeyrek sonunda, boşu boşuna strese gireceğiz son çeyrek. Hiç gerek yoktu şuna ya.
 

Üst