Türkiye Sigorta BSL 1. Hafta | Türk Telekom - Galatasaray

Bunlardan bir cacık olmaz kardeşim. Bunlarda şeref, haysiyet, karakter yok. Bunlar zerre adam değil. Ama bunlardan daha karaktersiz olanlar bu camiada basketbola gerekli değeri vermeyen, her seçimde şubeye dostunu getiren bişereflerdir. Allah belanızı vermesin sizin
 
takim ümit verdi. mac sayisi cogaldikca aralarindaki ritim ve uyum da artar.

Hakem faktörü ve iki sakat birden vermemiz büyük etki etti
 
Yani fark 20'yken bile sadece palmer'in ürettiği şutlar ve biraz da izundu'yla gittiğimizden temkinliydim. palmer durunda tüm takım durdu. bu takımın gideceği fazla bir yer yok dedim. şaşırmadım o yüzden.

Ha şu maçı kaybetmemiz takıma mı yazar, sakatlıkların 5 ritmini bozmasına mı yoksa hakemlere mi yazar ondan emin değilim. Ama bu takım kapasitesi sınırlı, oyun zekası düşük bir takım.
 
Yakup Sekizkök'ten bir halt olmaz..Her şey o kadar net ki. Ligi ilk 8'de tamamlarız.Play-offta ilk turda eleniriz. Avrupada zaten başarılı olamayız.
 
Son 4-5 hücumun hepsinde zorlama potaya gittik ya da şut denedik. Maçı buraya Palmer la getirdik. Onunla yaşadık onunla ölmeliydik. Otiz için daha önce sezonun hayal kırıklığı olmaz inşallah demiştim. Ama olacak gibi. De Bost u arattı bugün
 
Keş, meczup, müptezel DJ'e erkek futbolda Mourinho-Fred ikilisi; ötesinde Fenerbahçe stadyumunun DJ'i büyük ihanet etti. Her şerde bir hayır vardır derler ya, saygıyı öğrenmiş böylece.

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin sonucuyla vezir olunacak, ya da Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin sonucuyla rezil olunacak sezon. Mevcut yabancı kuralıyla salon sporlarının dinamikleri birlikte düşünüldüğünde, yerel lig ve yerel kupada final mümkün olmaktan çıktı.
 
Her yıl olduğu gibi yine zavallı, çapsız, beceriksiz ve kaybeden oyuncularla dolu, ayrıca gerçek kaybeden bir koça sahip bir takıma sahibiz ve yine her yılki gibi hedef kümede kalmak. İşte bu kadar basit! Bu şubenin alın yazısı maalesef ki budur. Her sene nasıl oluyor da bu kadar vasıfsız ve kalitesiz oyuncuları bulabiliyorlar, akıl alacak gibi değil. 20 sayı farktan maç vermek, hatta son periyotta 10 sayı öndeyken maçı ne yapıp edip kaybedebilmek sadece aptalların işidir ve o aptallar maalesef bizde haddinden fazla. Bu yıl da her zaman olduğu gibi iyi uykular baylar, bayanlar...
 
Yenilgi yürek burkucu ama toplamda 4 tane Türk oyuncunun sakat olduğunu unutmayalım. Bunu Türkler çok katkı yapar diye demiyorum.

Sahada 1 Türk oyuncu olma kuralından dolayı söylüyorum. Can ve Sadık sakatlandıktan sonra planlarımız suya düştü. Geriye bir tek oynayabilecek Samet kaldı.

Bir ara Altan da girdi çıktı 3'lükte faul yaptı Berkan Durmaz'a. Samet oynaması gereklilğinden dolayı bir ara Blumbergsle beraber oynadılar. Blumbergs içerde faul yaptı.

Çok gereksiz 5'ler beraber oynamak zorunda kaldı,Türk kuralından dolayı maalesef. Aslında 19 sayıdan belki de geri gelemezlerdi bu kadar sakatlık olmasaydı. Sahada diziliş açısından söylüyorum. Sıkıntı yaşanıyor. Ama tabi 19 sayıdan maçı vermek bir yerde rezillik tabi.

Bu arada Blumbergsle olmaz bu sene.
 
Yakup hoca hazırlık sürecinde çok yükleme yapıyoruz ikinci yarılar o yüzden oyundan düşüyoruz demişti, acaba hala yükleme mi yapılıyor diye kendisine sormak gerek.

Maçı kazanmak isteyen James Palmer varken son hücumlarda kendisine top kullandırmamak mantıksızlıktı. Böyle olursa oyuncunun da hevesi kaçar ve takımdan kopar.

Bu takım ancak topu paylaşırsa belli bir noktaya gelir. Ne zaman ki top paylaşımından vazgeçtik, ondan sonra çöküş başladı.

Bu maç önce koça sonra hakemlere yazar. Oyuncu grubunun oyun zekası düşük bile olsa koç doğru setlerle oyuncuları yönlendirebilmeli.
 
5 milyon para harcayıp 18 yaşındaki Melih Tunca'ya maç kaybetmek güzelmiş. 5 daha harcayalım belki savunmacı aldırır oraya hocamız. Maçın sonunda Izundu'yla Delgado 5'ledi mi orayı kaçırdım, ikisi de oynayabilecekken tek yerli olarak maçı Samet gibi ligin en yumuşak pivotuyla bitirmişse orda da hocalık imzasını atmış sayarım.

Her zamanki gibi laylaylom top oynarken iyi, biraz tribün ve rakip baskısı artıp hakem katliamı da ortaya çıkınca sinen pamuk şeker gibi takım yapılmış. Sezon içi 1-2 hamleyle 2-3 hafta kala ligde kalmayı garantileriz gibi görünüyor. Sezonun %80'inde yaşanacak senaryoları en başından gösterdikleri için takımımıza teşekkür ederiz. Bu oyuncu grubunun toplanmasında emeği geçen başta asistan antrenörümüz olmak üzere herkesi tebrik ederiz.
 
Maçı izledim.
Majör denilebilecek hakem hatası yoktu.
20 sayı önde olduğumuz maçı kaybettik,bu durumun hakem bahanesi olamaz zaten.
Üstüne Sadık ve Can da sakatlandı.
4 numaradan beklediğimiz katkı zaten gelmiyordu,Sadık da rotasyondan çıkınca diyebileceğim tek şey umarım küme düşmeyiz.
 
Maçı izledim.
Majör denilebilecek hakem hatası yoktu.
20 sayı önde olduğumuz maçı kaybettik,bu durumun hakem bahanesi olamaz zaten.
Üstüne Sadık ve Can da sakatlandı.
4 numaradan beklediğimiz katkı zaten gelmiyordu,Sadık da rotasyondan çıkınca diyebileceğim tek şey umarım küme düşmeyiz.
ikinci cümleden sonrasını okumadım. Maçı izlememişsiniz.
 

Üst