Türkiye Sigorta BSL 2. Hafta | Maç sonucu : Galatasaray 76-80 Tofaş

Kesinlikle bir alt lig takımıyız, şu kısacık sürede yaptıklarımız asla bu lige yakışmıyor. Bu takımın yıldızı Göksenin olur, kendisnden de eleştirilerim için özür dilerim,

Bu Blumbergs 200'den fazla alıyorsa tasarruf transferi olamaz bu arada, adama tasarruf transferi diyip küfür edesim gelmiyordu benim günahsız diyordum, eğer 200'den fazla alıyorsa dümdüz kazık. Kakalamaya çalışsan kakalayamazsın. Efe Vatan bir ara yabancı scouting sayfalarının gözdesiydi, kendi Kerem Konan'ımızı bulabiliriz hala geç değil.

İlk 6 haftayı 2-4 kapatma ihtimalimiz çok yüksek. Denizli ve Mersin'i yeneriz, Bahçeşehir'e de kaybederiz haftaya. Denizlispor sonrası deplasmanda karşıyaka, sonra içerde Mersin.

Geçen hafta Telekom maçını kazansak o kadar koymazdı bu mağlubiyet, sezon gidiyor bir nevi bu mağlubiyetlerle. İlk yarıyı 10-5, 9-6 kapatsak gene kâfi. olmayacağını bilmek üzüyor insanı. Avrupa'ya kafa yormaca artık.

İpekçi'ye dönüş yapılan sezonda tribünler Sinan erdem'den de kötü. Nymburk maçı maç kafa kafaya gelmişken gençlik marşı söylüyorlar, burda en düdük çaldırıp maç almaları gereken yerde aynı ruhsuz besteyi söylüyorlar.

Sahadakiler İpekçi'deki 3 maçta 1 galibiyet 2 mağlubiyet. Hiç böyle hayal etmemiştim bu dönüşü, vah vah.