Türkiye Voleybol Ligleri

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Seneye ikizleri istiyorum.

Poljak'tan filan da vazgeçtim, önce ikizler alınsın. Galatasaray ruhu parkeye nasıl taşınır, öğrenir diğer voleybolcularımız :)
 
Herkes bir daha gördüki bu iş Türk oyuncularla oluyor. fb bugün yerlilerle oynadı kazandı. İkizleri mutlaka kadromuza katmalıyız derim.
 
Ben de tebrik ediyorum..Finali tam olmasa da izleme şansım oldu.. Kolay kazanılmış bir maç denebilir..
M.Glinka gerçekten büyük oyuncu. O'nu ilk 2001 Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonasında tanımıştım Polonya forması ile.
Finalde , Ankara'da bizi yenip şampiyon olmuşlardı.. Skowronska da vardı o takımda..
Sonrasında kariyerinde kazanılmadık hiç bir şey kalmamış nerdeyse.. Gittiği her yere kupa götüren, winner bir oyuncu..
Takımın Türkleri de ayrıca tebrik hak ediyor.. Bahar ve Gözde'yi milli takımdan biliyorduk ama Özge'yi ben çok tanımıyordum, çok güzel tanıttı kendisini..Neslihan'ı kaybetmiş olmalarına rağmen bu noktaya gelmeleri takdire şayan..

Tabii uzun yıllardır voleybola yatırımı kesmeyen veya azaltmayan, hep en yukarıyı hedefleyen takımlar kuran ve nihayetinde başaran sponsorların da hakkını vermek şart.
 
Erkeklerde ilk finalist Halbank'ı 2-0 ile geçen Arkas oldu. Diğer tarafta ise Ziraat Fenerbahçe'yi yenince durum 1-1 geldi ve iş son maça kaldı. Cuma günü 19.00'da başlayacak maç sonucu diğer finalist belli olacak.

Bu hafta sonu ise bayanlarda Türkiye kupası dörtlü finali var. Maçlar Ntv Spor'da.

Cumartesi
12.00 İLLER BANKASI -NİLÜFER BLD.
17.00 ECZACIBAŞI VitrA -V.GÜNEŞ SİG. T.TELEKOM

Pazar
20.00 Final maçı
 
Eczacıbaşı sonunda şeytanın bacağını kırdı ve Vakıfbank'ı yenebildi. 3-1'lik sonuç ile finale çıkan taraf oldu. Finaldeki rakipleri Nilüfer Belediyesi. 2011 yılı Türkiye kupası şampiyonu Eczacıbaşı Vitra diyebiliriz. Şampiyonlar ligi Vakıfbank'a gitti,bir mucize olmazsa Türkiye kupası da Eczacıbaşı'na gidecek , geriye lig kalıyor. Bakalım o kimin olacak?
 
Dördündü setin ortasında Eczacıbaşı'nın yakaladığı 10-0 'lık seri,maçı onlara getirdi..Rakibi karşısında bu sezon ilk galibiyetini aldı böylece Eczacıbaşı..
 
Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom iç transferde hız kesmiyor...

Avrupa Şampiyonu Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom yeni sezon için transfer çalışmalarına sürdürüyor...

İlk olarak İtalyan Teknik Direktör Giovanni Guidetti ile iki yıllık daha anlaşmasını uzatan Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, ardından başarılı Sırp oyuncu Jelena Nikolic, Gizem Güreşen, Özge Kırdar Çemberci, Nilay Benli ve son olarak Bahar Toksoy ile anlaşma tazeledi.

Vakıfbank Güneş Sigorta Türk Telekom, Jelena Nikolic, Gizem Güreşen, Özge Kırdar Çemberci ve Bahar Toksoy ile iki, Nilay Benli ile bir yıllık anlaşma yaptı.
................

Yerli oyuncu sıkıntısının olduğu bir ortamda en azından Nilay'ı kapabilseydik çok güzel olurdu. Alınabilecek doğru düzgün oyuncu yok zaten, yerli kalitesini yükseltemediğimiz sürece de Calderon da gelse Gioli de gelse çok anlam ifade etmeyecek. Özellikle 4 numara için Gözde, Neriman ve Esra Gümüş'ten biri şart, ama tabi önce bir temizlik gerek.
 
Evet bende bu yıl bitiyor diye biliyorum.
Ne öldürüyor ne güldürüyor derler ya, Fba Seda ilişkisi de aynı. Elindekini kaybetmemek adına Fba'nın bırakacağını zannetmiyorum ama Seda yedek kalmak istemiyorum, direk oynayacağım bir takıma gitmek istiyorum derse o ayrı tabi.
 
Şuan Ntv Spor'da bayan milli takımımızın maçı var, resmi açıklama yapılmasa da yeni transferimiz Selime'yi de izleme olanağı var. Şu ana kadar çok iyi bir performans gösterdiğini söylemek lazım. Keşke dikkat ederek izleyeceğimiz birkaç isim daha olsaydı.
 
Fba Kim ve Logan Tom'un ardından Fabiana'yı da almış. Sokolova,Kim,Logan,Fabiana oldu yabancıları. Naz,Seda,İpek,Duygu,Seda,Nihan,Merve,Yağmur ise yerlileri. Ligde 2+1 var ama şampiyonlar ligi için çok iddalı bir kadro oldu. Keza diğer takımlarımızın da aynı şekilde. Birtek Eczacıbaşı yine pasör sıkıntısını hissedebilir.
Vakıfbank'ta Fürst ile anlaşmış sanırım. Glinka,Nikolic,Fürst ve niye aldıklarına anlam veremesemde Olena ile onların da 4 yabancıları oldu.
Eczacıbaşı ise Poljak,Usic,Mirka. Sanırım Del Core'de kaldı. Yani onlar da 4 yabancı ile devam ediyorlar.

Son olarak bize gelmeyi reddedip takımlarında kalan yerli oyunculara da iyi yedek kalmalar diliyorum. Bu kafayla giderseniz daha fazlası olmaz zaten. Aferin Neriman'a.
 
Yıldız Kız Milli Takımımız mayıs ayındaki Avrupa şampiyonluğundan sonra bugün de Sırbistanı yenerek Dünya Şampiyonasında finale yükseldi. Yarı final maçında Sırbistan’ı 3-2 ile geçtik. Rakip Çin-Polonya maçının galibi olacak.

21 Ağustos Pazar: 3.lük Maçı (16.30)
21 Ağustos Pazar: Final (19.00)

Bizde, buradan bir ismin bize katılacağı yönündeki beklentiden dolayı daha bir alıcı gözle takip ediyoruz. :)
 

Üst