Türkiye Voleybol Ligleri

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
İlk seti kaybettik lakin ikinci sette şu anda 22-21 gerideyiz.. 22-17'den 5-0'lık seri ile geldik buraya.. Şuradan çevirirsek seti maçı da çevirebiliriz ciddi anlamda..Tam bunu dediğim anda 23-21 oldu.
 
İkinci seti 25-22 kaybettik.. Yalnız 23-22 iken Sırpların çıkardığı bir top var ki (yere düşüp düşmediğide meçhul tekrarını da vermediler garip) , o top çıktıktan sonra saçma bir sayı yedik ve sonra da seti verdik..Tabi oyunun son bölümünde Neslihan'ı iyi kullanamadık yanlış pozisyonlar kullanarak hücum ettik..
 
Sonunda ! üçüncü seti 25-23 aldık.. Her ne kadar son bölümde büyük sıkıntılar yaşasak da,her ne kadar bu sette 8 servis kaçırsak da,ortayı hatırlamamız ve Neslihan'ın attığı güzel servisle kazandık..

İkinci seti talihsiz kaybetmiştik ama bu seti kazandık iyi oldu.Ayrıca seyirciyi de susturmuş olduk biraz.Dördüncü seti kazanabilirsek momentum tamamen bize geçecek kısmetse..
 
italya yi 3-2 yenip avrupa 3.su olduk tebrikler filenin sultanlari ve son olarak neslihan darnel diyorum baska birsey demiyorum voleybolu seven birisinin neslihana hayran olmamasi imkansiz gibi turkiyenin dunya standartlarindaki kesinlikle tek sporcusu bugunde 31 sayi almis %51le insallah birgun galatasaray formasi giyer
 
Çok guru verici bir sonuç aldı bizimkiler. Hepinize ayrı ayrı binlerce kez teşekkürler. çok seviyorum sizi kızlar. :) Beni Sırbistan maçında çok sinir ettin ama senide seviyorumm Neriman. :)
 
Naz Aydemir'e federasyon 2 maç ceza vermiş, milli takım mevzusunda. Aslında daha ağır bir ceza hak edildi bence ama oyuncuyu da ezip kaybetmemek lazım. Çok genç ve ciddi pasör sıkıntımız var. Özgeyle, Asumanla falan ancak bu kadar.. Bahar Urcu oynuyor olsaydı mesela, bu sene Avrupa şampiyonu biz olurmuşuz. Bence öyle.. Naz'a, kafası yerinde, aklı başında bir halde ihtiyaç büyük.
 
Vakıfbank finalde Bakü'ye 3-0 ile kaybetti..

Maçtan önce kime sorsan şaka falan derdi herhalde böyle bir skoru görse..Gel gelelim Bakü takımı çok doğru oynadı,bizim yapmamız gerekenleri onlar yaptı..Çok fazla hata yaptık ve her geçen sette rakibin etkili oyunu karşısında daha da düştük maçtan ve bu skor kaçınılmaz oldu maalesef..Bariz bir konsantrasyon eksikliği vardı takımda yalnız,çok çabuk pes ettik...
 
Bugün Eczacıbaşı Vitra - Fenerbahçe Universal maçı var. Kaçmayacak bir maç voleybol severler için. Çok şaşırtıcı bir şekilde iddaa Eczacıbaşı Vitra'nın galibiyetine 2.20 oran vermiş. Maç ortada ama özellikle sistem kuponlarında 2.20 Eczacıbaşı galibiyeti kaçmaz bence.

Maça gelecek olursam; bence maçın kaderini Eczacıbaşı Vitra'nın smaçörleri belirleyecek. Yani Usic ve Esra. Eğer manşette saçmalamazlar ise bence Eczacıbaşı maçı zor da olsa kazanır. Tabii Neslihan'ın da normal oyununu oynayacağını varsayıyorum. Bakalım Fenerbahçe Universal süper kupadaki yenilgilerine neden olarak gösterdikleri pasör ve libero problemini çözmüş hali ile Eczacıbaşı Vitra'yı yenebilecek mi? Gerçi bu seferde Logan Tom yoktu diye ağlayabilirler. :D
 
fener eczacıbaşını 3 0 yenmiş son set skoru 25-8 şaka gibi eczacıbaşına ne olmuş öyle.Bu sene de maalesef fener şampiyon olur gibi:(
 
fener eczacıbaşını 3 0 yenmiş son set skoru 25-8 şaka gibi eczacıbaşına ne olmuş öyle.Bu sene de maalesef fener şampiyon olur gibi:(

Şoktayım! Maçı salondan izledim. Çok feci bir yenilgi oldu Eczacıbaşı adına. Hatta 25-8 lik set uzun yıllar sorun olur Eczacıbaşı'ya. Maça geleyim diyorum ama maçta anlatacak bir şey yok. Fenerbahçe silindir gibi ezdi geçti. Bu kadar basit. Y.K. Kim muhteşem bir oyuncu. Sokolova'ya Eczacıbaşı maçlarında bir şey oluyor. Bütün sezon hiç bir şey yapmayıp Eczacıbaşı maçlarında patlaması enteresan. Daha genç bir kız iken Eczacıbaşı takımında forma giymişti bir sezon. Acaba kötü bir anısı mı var o döneme ait? Anlamadım gitti. Eda, Seda ve Naz FBU'nun en büyük şansı zaten.

Dün söylemiştim. Bu maçın kaderi Esra ve Usic (Mirka) tarafından belirlenecek demiştim. Yani kaderi smaçörler yazacaktı bana göre. Öyle de oldu. Bir tarafta Sokolova ve Kim şov yaparken diğer tarafta Esra, Mirka ve Usic tel tel döküldüler. Esasında Eczacıbaşı takımında kim dökülmedi ki? Neslihan %27 ile oynamış yahu? Daha ötesi var mı? Bir tek Poljak 4 blok tutarak en azından görevini yapmış o kadar işte.


Öte yandan bu takımdan set alabilen tek takım olmak ile gururlanmalı mıyız? Yoksa Eczacıbaşı ve VTT'ye kafa tutabilmek adına ümitlenmeli miyiz bilemedim şimdi.
 

Üst