Ben bir takımla birleşmeye karşı değilim aslında, kaynak gelecekse eğer neden olmasın, sadece başka şehire taşınmasına karşıydım, evet Galatasaray Türkiye'nin takımı ama İstanbulda kalmasını istiyordum, neyse ki taşınmadı.
Taraftarın ilgisizliğinden yakınılıyor, evet maalesef ilgi çok az, şampiyon olamamanın da etkisi var. Eğer olabilme imkanı varsa şu yöntem yapılsa, ev sahibi olduğumuz haftalarda, bir maç İstanbul'da ise diğer maç Bursa'da olsun, yine bir maç İstanbul'da, diğer maç İzmir'de olsun. Kadın basket takımlarının olmadığı illerde olsun, hem İstanbuldaki taraftar özler takımı, hem hiç canlı izleyemeyen taraftarımız izler takımlarını ama bu biraz hayal gibi
Bende Anadolu da ki Galatasaraylılardanım ama takımımız İstanbul da kurulmuş ve tüzüğümüzde de bu yazıyor değiştirilemez diye.Bence de İstanbul da kalmalı takım.
Dediğiniz gibi iç saha maçlarının başka şehirlerde oynanması pek olası değil gibi.Ama zaten deplasman maçlarımız da Anadolu da ki taraftarlarımız gerekli desteği veriyor genelde.
Bence kulübün branşa gerekli değeri verip,İstanbul da ki taraftarlarımızı yönlendirmesi lazım.Yani taraftar potansiyelimizin en çok olduğu(tahminim 5-6 milyon) İstanbul da maçlara ilginin bu kadar az olması düşündürücü.Bunun için çalışma yapılması lazım kulüpten ama nerde!