Tutku Açık

Tutku'ya güvenim sonsuz.Ama kendine biraz daha fazla güvenmesi gerekiyor.Topu eline aldığında sonuna kadar pası kovalıyor muhakkak içerideki adamla buluşturmaya çalışıyor.Başaramadı ise turnikeye gidiyor ve son maç özellikle takip ettim turnikelerin hiçbirini bitiremedi.Umarım bundan sonra tam aksi olur.Güveniyoruz Tutku başkaaaaan :)
 
En çok Tutku'nun üzülmesine üzülüyorum.

Nasıl bir şey bilmiyorum ama öz abim gibi geliyor çoğu zaman. Bunu hissettiriyor insanlara. Yetenekleri ise eşsiz, Telekom'da ziyan ettiği yıllar olmasa, daha önce bu tip final maçlarının tecrübesi olsa çok daha iyi olacaktı.

Önümüzdeki sene Euroleague forumlarında konuşulacak, Sarunas'ın tahtına oturacak. Zamanı geldiğinde o kupayı en çok onun kaldırmasını istiyorum.
 
tutkunun basketbola dönüş sezonu oldu diyebiliriz..Takımla taraftarla bütünleşmesi çok iyiydi..Önümüzdeki yıllarda da bu kadronun çekirdeğinin içinde olacaktır diye tahmin ediyorum,olmalıdır da..
 
Haluk ve Tutku'yu bir ayri seviyorum. hem yürekleri hem oyun zekalari en üst düzeyde. yillarca savunmasi yok diye (ki var), milli takim icin görmezden gelindi. umarim bu yil avrupa sampiyonasinda görürüz onu. sonuna kadar hak etti.
 
Gelecek sene çok daha iyi bir Tutku izleyeceğiz,hiçbir kuşkum yok bu konuya dair..

İnşallah Euroleague'de ki başarılarımız da asistleri ve üçlükleriyle büyük pay sahibi olacaktır..

Orhun Ene umarım doğru kararı verip A Milli Takım kadrosuna alır Tutku'yu,yoksa büyük vebal almış olur..
 
Bu sene kazandığımız özel adamlardan biri daha Tutku, gerçekten çok yürekten ve herşeyini vererek oynuyor, güzel günler göreceğiz onun önderliğinde umarım. Tutku'dan tek isteğim naçizane bu yaz bolca şut çalışması, şutunu belli bir seviyenin üzerine çekmiş bir Tutku çok daha fazla katkı yapar takımımıza.
 
Hakemler Tutku'nun savunmasında bu kadar toleranslı olmasalardı Ömer Onan'a karşı, şimdi 3-2 biz öndeydik. Adam resmen dövüyor parkede. Uzun yıllar boyunca daha çok sevindirecek bizi nerden mi biliyorum? Telekom'da o kadar üzmüştü ki beni, telafi etmesi öyle 2-3 yılda olacak gibi değil.
 
İkili oyunu dünya üzerinde daha iyi oynayan yok. Durdurmak için mutlaka 3. bir adam mutlaka gerekli, o zaman da dışarıdan bomboş şutlar buluyoruz her ne kadar pek sokamasak da...

Ayrıca 2 sayı gerideyken o üçlüğü kullanmaya herkes cesaret edemez, sokmayı da herkes beceremez. Maçın kilit noktasıydı.

Seneye tüm Avrupa'nın onu tanıyacağını ve Euroleague'de parlayacağını düşünüp çok seviniyorum. Kısacası güzel adam, burayı bırakıp hiç bir yere gitmez artık bırakana kadar.
 
Çok net söylüyorum Tutku varken Kerem'e hiç mi hiç gerek yok Bir tanede Jerry tarzı ama bir iki gömlek daha iyisi bir Guard alalım yeterli. TUTKU AÇIK NASH.

Yalnız sözleşmesi 1 yıllıktı sanırım Tutku bizi bırakıp bir yere gitmez ama genede Final serisi biter bitmez yeni sözleşme yapılmalı.
 
Tutkunun sozlesmesi bildiğim kadarıyla 1+1 senelik ve opsiyon hakkı klupte. Tahminimce final serisi bitip kupayı kaldırınca daha uzun bir sözleşme yapılır. Bide Orhun Ene nin milli takım tercihinide ayrıca merak ediyorum. Şu anda yerli pg ler arasında en formda olanı Tutku, bakalım hakeden mi yoksa torpilli olanlarmı alınacak milli takıma.
 
Süper bir konuya değindin Cem,ama her ne kadar Banvit'in başındaki Orhun Ene'ye kıl olsam da,milli takım hocası Orhun Ene,onu görmezden gelemez,zira seçilecek oyuncular açık açık belli,birinci guard Kerem,ikinci guard Tutku,üçüncü guard Barış Ermiş,dördüncü ve en son opsiyon da Ender Arslan.Ender'in kadroda olmaycağını düşünüyorum,çünkü her ne kadar sadece moral olarak geri gitse de performansı olamadı bu sezon ve Tutku daha çok hak etti.

Düzeltme:Cem Abi :)
 
ilk geldiği günden beri taraftarı olduğu takıma geldiğim için çok mutlu olduğunu söyledi ve parkede de bunun ne demek oldugunu çok iyi gösterdi.
sen salondaki biz...
 

Üst