Tutku Açık

Daha öncede demiştim galiba şu anda tek isteğim Tutku'nun en az Kerem Tunçeri kadar profesyonel,kendine bakan bir insan olması ve bize daha en az 4-5 yıl daha katkı vermesidir.
 
spormax'de dün gece " hayatım basketbol " diye bir program vardı, yeni bir program mı bilmiyorum.
konuk tutku idi.. çocukluğundan bugüne hayatı ve kariyeri fotoğraflarla konuşuldu..
ailesi, eşi, çocuğu falan işte. bir yudum insan şekli.
antalya, istanbul ve ankara günleri.. ve tabii galatasaray...
sevdiğim adamı daha da sevdim..
tekrarı bugün 15.30 da spormax'te imiş..
ilgililere ilanen duyurulur.
 
İkili oyunlarımıza hızlı forvetlerle yardım getirmey akıl etcek bir takım çıktığında çok zorlanırız ve bütün hücumu başlatan adam olan Tutku etkisiz hale gelir. Banvit ufak ufak denedi ve biraz da geriden savundular hep Tutku'yu . Tutku belki şut olarak cezayı kesti ama takım ritme giremedi bi türlü. Bu olayı diğer takımlar farkederse çok canımız yanar.
 
Tutku şutları soktuğu sürece bir sorun olacağını sanmıyorum ikili oyunlar için.

Ayrıca bu işi o kadar iyi yapıyorlar ki rakipler mutlaka anlıyolar, biliyolar ama durduramıyorlar.

Aslında tutkunun sahip olmadığı özellikleri barındıran bir pg daha bulsaydık çok yönlü oynayabilirdik. Çok fazla silahı olan bir oyuncu alamıyorsak, farklı özellikleri çok iyi seviyede yapacak 2 oyuncu ile bu işi götürebilirdik.
 
Tutku büyüksün be abi! 2.çeyrek mest etti beni resmen, verdiği no look paslar, şahane liderliği, kontrolü.. O sahadayken çok başka ve kontrollü bir basketbol oynuyoruz.. İstatistikleri yanıltıcı, çünkü sadece 2.çeyrek bile 3-4 pasını kaçırdı arkadaşları ya da bakmadan pas verdiği adamlar şut atmayıp asist yaptı, o yüzden yansımadı tutkunun istatistiklerine ama çok rahatlattı bizi bunu söyleyebilirim..
 
Türkiye'nin en iyi 2 guardından biri şuan. Diğerini de umarım önümüzdeki sene bu formanın içinde görürüz.

Onu izlemek büyük zevk gerçekten, son maç eğer maçı son periyotta kopartabilirsek, Lance Williams'a bacak arası yapmasını bekliyorum :)
 
Yine yanıltmadı bizi oyunuyla rahatlattı zaman zaman mest etti ancak maç sonu 3lü çektirirken bize nasıl aşkla baktığını ve onun öncesinde takım sahanın ortasında sevinirken tutkunun yumruklarını ısırdığını gördüm.. biz nasıl onunla gurur duyuyorsak o da taraftarıyla gurur duyuyor eminim buna..
 
Bu senenin mimarlarından Tutku.
Birde önümüzdeki sene Kerem takviyesi ile iki basketbol dahisini izlemek inanılmaz zevkli olacak.
 
Oktay hoca oyundan alınca Tutkuya sen isteyince yapabiliyorsun, tamam mı fln dedi başka ne dediğinin ağzını okuyarak çıkaramadım ama harbiden tutku gözüne kestirsin, konsantre olsun yapamayacağı şey yok :)
 
Türk Telekom´da oynarken nefret ediyordum.

Bizde oynamaya başlayınca anladım ki o duygunun adı nefret değil kıskançlıkmış...
 
Türk Telekomda oynarken kendisine hayrandım. zaten Tutku bizim uzaktan akrabamız bunuda sonradan öğrendim müthiş oyuncu kendi istedimi herşeyi yapabilir
 

Üst