Tutku Açık

Tutkunun Galatasaraylılığı gözlerinden okunuyor emin sporcu olmasaydı şuanda bu forumda aramızda olurdu
Andriçi çok iyi besledi aynı Performansı cuma günüde bekliyoruz
 
İyiki Engün Atsür ile anlaşamamışız,iyiki fb yi tercih etmiş.Tutku bu sezon harika işler yaptı.Birde Engin Atsür e bakın.Tüm sezon sakatlıklarla boğuşup durdu.
 
Tutku'yu liseden beri bilirim onun GS'liligini tartismaya gerek yok. FB taraftarlari hareket icin kiziyor. Ancak Tutku'yu tanidigimda 15 falandi o erkek ben kiz takimi. O cidden cok beyfendi adam gibidir. FB taraftarlari orada onu cidden cok tahrik ediyor. Opsiyon kulupte umarim kalir bizimle. Milli takimi coktan hakediyor. Umarim cagirilir.
 
Telekom'dayken uyuz olurdum. Her maç bizi mahvederdi. Ama bize gelince gördüm ki hakikaten büyük oyuncuymuşsun, büyük sporcuymuşsun ve adam gibi adammışsın.

Umarım uzun yıllar bizimle olursun.
 
Bunlara Ender'i de katabilirsin ki hatta öncelikle Ender'i katabilirsin.Sene boyu hiçbir şey yapmayan Ender milli takımda,en formda guard milli takımda yok..
 
1-2-3 numaralı pozisyonlarda tek başına penetre ya da şut ile (set hücumundan bağızsız olarak) skor üretecek bir tek Ender var bu milli takımda . Bunu görmek bu kadar zor mudur ? Ender vasat bir point guarddır , Tutku'yla kıyaslanamaz bile . Ama Barış ve Kerem gibi iki adet sistemi oynatabileceğin bir guard varken 3. guard seçimini de bu tarz bi oyuncu olan Tutku'yla yapmak yerine daha değişik özelliği olan bi guardla yapmak hiç mantıksız değil. Sinan - Ömer - Hido tamamen sistem içinde verim veren oyuncular. Ama 40 dk boyunca sistemi düzgün işletemezsiniz ve bu durumda bu tarz kendi skorunu üretecek oyuncuya ihtiyaç duyarsınız. Bu açıdan Ender'î o takıma almak mantıksız değil.
 
yaptığı 7 asistin çoğunu izlediğim halde göremedim..pozisyon tekrarı verirse televizyon ağır çekim sayesinde anlayabiliyorsun nerden geçirdiğini...
 
Mesaja falan gerek yok. Zira ne Ene'de ne de TBF'te mesajdan anlayacak bir zihniyet var, Tutku ortalığı kasıp kavursa da almazlar.

Bu saatten sonra Tutku da kafaya takmaz, sevildiği yerde, mutlu olduğu yerde, iyi oynarken birilerinin isteğine göre kurulan Milli Takım'a gidip gitmemesi bir şey değiştirmez.
 

Üst