Re: Ufuk Ceylan Galatasaray'da
Ufuk ayrıca iyi bir Galatasaraylıdır
Ufuk ayrıca iyi bir Galatasaraylıdır
Erdal Avcı' Alıntı:Onur abinin klasik cevabını şimdiden vereyim "Resmi siteyi beklemekde fayda var."
Erdal Avcı' Alıntı:Onur abinin klasik cevabını şimdiden vereyim "Resmi siteyi beklemekde fayda var."
İnşallah Bu arada Orkun'un gitmesine çok üzüldüm hani belki oynamıyordu ama takımımızın hırs kaynağıydı oynadığı maçlarda ağzından salya akarmışcasına oynayarak takımın hırs kaynağı olan Orkun'a ve diğer verilen oyuncalara teşekkür ederim Galaytasaray'a verdiği hizmetler için.Ve Ufuk'a da başarılar dilerim..İnşallah bu forma altında çok büyük başarılara imza atacaksın Ufuk..Emin Doğanca' Alıntı:Bu sefer sahiden hayırlı olsun .
Umarım :
Saat 23:59
Resmi sitede
....... Galatasaray'da yazar .
Yılmaz Özardıç' Alıntı:Zaten başka güvenebiliriz ki..?Aykut'a mı ?Güldürme beni Burak..
Burak Barut' Alıntı:[quote="Yılmaz Özardıç":7yi0tzz4]Zaten başka güvenebiliriz ki..?Aykut'a mı ?Güldürme beni Burak..
O zaman olur işte ama bu önümüzdeki 3 yılı hep kendini hazır tutarak,ve Leo'dan birşeyler kaparak geçirmesi gerekir diye düşünüyorumBurak Barut' Alıntı:Yılmaz kardeşim,Leo bıraktından sonrasından bahsediyorum