Ufuk Ceylan

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Re: Ufuk Ceylan Galatasaray'da

Muhtemelen Ufuk Ceylan ile sözleşme imzalayacağız ama resmi açıklamayı beklemekte fayda var.

Ufuk Ceylan Galatasaray'da

Kulübümüz, Manisaspor formasını giymekte olan milli kaleci Ufuk Ceylan ile 5 yıllık sözleşme imzalamıştır.

Yeni oyuncumuz Ufuk Ceylan'a hoşgeldin diyor, sarı-kırmızı formala üstün başarılar diliyoruz.

Kulübümüz futbolcularından Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orhun Usak, bonservisleriyle birlikte Manisaspor'a verilmiştir. Yine kulübümüz futbolcularından Necati Ateş'in sözleşmesi, karşılıklı olarak feshedilerek Antalyaspor'a transfer olmuştur.

Yaser Yıldız, Mehmet Güven, Orhun Usak ve Necati Ateş'e, bugüne kadar kulübümüze verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, yeni kulüplerinde başarılar diliyoruz.

Bu sefer sahiden hayırlı olsun .

Umarım :

Saat 23:59

Resmi sitede

....... Galatasaray'da yazar .

Yaser'i geldiğinden beri hiç tutmamıştım zaten bonservisi ile verildiği iyi olmuş. Mehmet Güven'de senelerdir bu kulüpte ama bir türlü çıkış yapamamıştı, Orkun ise bizim kalemizi koruyacak güçte değildi. Verilen futbolcular tam yerinde olmuş.

Ayrıca Ufuk ile 5 sene gibi uzun bir kontrat yapmalarıda sevindirici bir olay..

Emin Doğanca' Alıntı:
Bu sefer sahiden hayırlı olsun .

Umarım :

Saat 23:59

Resmi sitede

....... Galatasaray'da yazar .
İnşallah :p Bu arada Orkun'un gitmesine çok üzüldüm hani belki oynamıyordu ama takımımızın hırs kaynağıydı oynadığı maçlarda ağzından salya akarmışcasına oynayarak takımın hırs kaynağı olan Orkun'a ve diğer verilen oyuncalara teşekkür ederim Galaytasaray'a verdiği hizmetler için.Ve Ufuk'a da başarılar dilerim..İnşallah bu forma altında çok büyük başarılara imza atacaksın Ufuk..

Re: Ufuk Ceylan Galatasarayda

Bu sene en çok sevindiğim haberlerden birisi.
Volkan gibi güçlü ve iyi bir kaleci, Volkan'dan avantajlı yönü ise efendiliği.
Umarım Leo'dan sonra Ufuk'a güveniriz.

Umarım Yaser Yıldız, Mehmet Güven ve Orhun Usak´ın üstüne para vermemişizdir. Gerçi Mehmet Güven ile Yaser Yıldız´dan bir beklentim zaten yok da, sezon başında Konya´nın Orkun için 500.000 Avro teklif ettiği söyleniyordu.

Açılan 4. başlığın ardından transfer resmi site tarafından duyuruldu. Forum da rahatlamıştır bu transferin ardından. : )

Ufuk Ceylan´ın Leo Franco´nun tecrübesinden yararlanıp kendisini geliştireceğini, bize uzun yıllar kaleci sıkıntısı çektirmeyeceğini umut ediyorum.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Yılmaz Özardıç":7yi0tzz4]Zaten başka güvenebiliriz ki..?Aykut'a mı ?Güldürme beni Burak..

Başka yabancı kaleci almayalım demek istedim kardeşim :)[/quote:7yi0tzz4]
Bu saatten sonra mı alacağız kaleciyi? Ve ben hiç kalemizde 2 tane yabancı olduğunu hatırlamıyorum kaliteli..

İyi oldu iyi.Son iki transfer,Aydın'ın formu,Emre Çolak,Serdar Eylik,Semih Kaya ve Uğur Uçar'ın varlıkları ile geleceğimizi çok çok büyük oranda kurtardık.

İnşallah Leo dan sonra kalemizi tamamen devralır Rijkaard da onda ışığı görürse tereddüt etmez oynatmak için sonuçta barçada Victor Valdes'i kaç yaşında koydu kaleye. Ufuk için Rijkaard çok büyük bi şanstır.

Bu arada Ligtv deki altyazılarda sadece 3 oyuncu karşılığında transfer edildiğini söylüyor verilen bi paradan bahsedilmiyor bilmem doğru bilmem yanlış.