Ufuk Ceylan

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Milli Takım kalesinde Galatasarayımızdan birini görmeyeli bayağı oldu :oops: Ufuk'un Milli Takımın Kalesini devraldığını görmek büyük mutluluk olacak:) Umarım Galatasarayımızda başarılı olup Milli Takımımızın Kalesini Korur ;)

Fener'de Mert Günok gibi çok fazla kaleci tipi olmayan biri bile o güvenle iyi kaleci görünümü veriyor. Bizde Ufuk gibi yetenekli kaleciler telaştan ve kaygıdan olmadık hatalar yapmaya başlıyor. Bizim taraftar da "hah demiştim zaten kötü bu" diyor. Taraftar öyle dedikçe kaygı daha da büyüyor. Self-fulfilling prophecy:Kendini kanıtlayan kehanet oluşmuş bir şekilde. Bunu aşmanın yolu Ufuk'a güvenmek ve hata yapıyorsa da bunu yeteneksizlikten değil tecrübesizlikten yaptığına inanmak.

Yaptığın hareket doğruydu bence, ben de olsam aynısını yapardım.. 1-4 oynamaktansa 10 kişi oynasın takım daha iyi.. Şanssızlığın ise, Kadıköy deplasmanında kaleyi Aykut'a teslim edecek olman.. Bu defans hattıyla Buffon olsa ne yazar?

Ömer Faruk Ünalan' Alıntı:
Yaptığın hareket doğruydu bence, ben de olsam aynısını yapardım.. 1-4 oynamaktansa 10 kişi oynasın takım daha iyi.. Şanssızlığın ise, Kadıköy deplasmanında kaleyi Aykut'a teslim edecek olman.. Bu defans hattıyla Buffon olsa ne yazar?

Hocam topu çeler dönen topa vurdururlar. Vs. Vs. Değil Ufuk dünyanın en iyi kalecisi gelse bu savunma bu orta saha ile her maç ezilir dağılır.

Bu savunmayla yapacagi cok sey yoktu 2. yarida. Ama ilk golde cok ciddi bir hatasi vardi bunu inkar edemeyiz cikmasi lazimdi.

Dün ilk golde bariz hatası vardı.Kırmızı kart gördüğü pozisyondada suçluydu.Servet inde payı inkar edilemez ama maç 3-1 zaten 4 ü yesen ne yemesen ne!Haftaya derbi var.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
Dün ilk golde bariz hatası vardı.Kırmızı kart gördüğü pozisyondada suçluydu.Servet inde payı inkar edilemez ama maç 3-1 zaten 4 ü yesen ne yemesen ne!Haftaya derbi var.
İlk golde hatası vardır yoktur bunu tartışmam çünkü tartışmaya açık bir durum.
Ama gördüğü kırmızı kart hakkında sonuna kadar doğru olanı yaptı birincisi refleks olarak gerçekleşti ikincisi ise insan psikolojisi şu an burda düşündüğümüz gibi işlemez stoper gibi oynamak zorunda kalıp gol yemişin aradan beş dakika geçmeden aynı pozisyon tekrar oluyor ve bu kez izin vermek istemiyorsun öyle veya böyle ve o bu kararı verdi ben arkasındayım. Sahadakiler birazcık zerre kadar adam olsaydı Baros'un 2 rakibin 3 olduğu maçta en azından bir puan alabilirdik bu oyun anlamında hiç bir şeyi değiştirmezdi ama Ufuk'un kartınının extra bir anlamı daha olurdu.

yaptığı hareket caresizliğin sonucuydu.oda biliyor tabiki dısarda elle mudahele kırmızı kart oldugunu ama bir pozısyon once hatalı cıkıs ve aynı pozısyon bu sefer bali yatayım dedi ama CARESİZDİ GS TAKIMI KALECİSİNE YAKISMADI...neyse

Kırmızı kart görecekse maç 2-1 iken 3. golü yemeyerek görseydi daha iyiydi. Bence yakışmadı bu hareket. Ama ne yalan söyliyim Kadıköye Aykutla gitmekten memnunum. Çünkü Ankaragücü maçının stresini kaldıramazsa Ufuk Kadıköyü hiç kaldıramazdı.

İyi ki sene başında yabancı kaleci almamışız. Boşa geçen(geçecek) sezonda kârımız hiç olmazsa Ufuk gibi Serkan gibi genç oyuncuları kazanmak olabilir.

Aynen katılıyorum.Hatta geçen sezon keşke Franco'yu almasaydık da, Ufuk'u geçirseydik kaleye.En azından Fb maçından sonra kalan 7 haftada Ufuk geçseydi kaleye.Neyse.Geç oldu ama sonu güzel olacak inşallah.

Iyi kurtarislari da vardi ama artik oyunu kuralina göre oynamayi ögrenmesi gerek. Hakem devam diyorsa isterse 3 metre ofsayt olsun oyun devam ediyordur itiraz etmesi de hic birseyi degistirmez. En nefret ettigim futbolcu tarzi hareketler bunlar umarim vazgecer artik.

Ufuk ceylan kalede çok fazla güven veremesede şu anda , iyi kumaşı olduğu belli oluyor ,bence biraz fazla forma şansı bulursa çok uzun zamandır beklediğimiz güvenli ellere kavuşuruz gibi geliyor.

Not: Degajları çok yetersiz kalıyor ,top yarı sahayı anca geçiyor ....

Denizli Ufukla ilgili ''Pozisyonu süzemiyor burda buda tecrübesizliğine bağlı oynayarak öğrenecektir'' dedi.Katılmamak elde değil ancak ofsayt için el kaldırmasıda gereksizdi.Zaten Denizli onada değindi.

Çok önemli kurtarşları vardı ama golde elini kaldırcağına posizyona odaklansa golü yemeyecektik
denizlinin dediği gibi bu hataları yapa yapa yapmayacaktır

Okan Alaşalvaroğlu' Alıntı:
Çok önemli kurtarşları vardı ama golde elini kaldırcağına posizyona odaklansa golü yemeyecektik
denizlinin dediği gibi bu hataları yapa yapa yapmayacaktır
Ufuk'a güvenim tam.Yazılanlar çok doğru.Hata yapa yapa yapmamayı öğrenecek.Bugün yine iyi hareketleri vardı.Çalışmaya devam Ufuk, inşallah bu takımın kalesini gole kapadığın günleride görürüz. ;)