Sühan Cem' Alıntı:Doğan, Nezihi ile Aykut'u bir tutmamak lazım. Aykut onlarca maça çıktı. Nezihi'nin maç tecrübesi bile yok)
Çok ağır olmuş be abi
Sühan Cem' Alıntı:Doğan, Nezihi ile Aykut'u bir tutmamak lazım. Aykut onlarca maça çıktı. Nezihi'nin maç tecrübesi bile yok)
Salih Coskun' Alıntı:Mourinho da futbolculuk kariyerinde hic birsey yapamamis ona bakarsaniz. Ben Nezihi hoca iyi demiyorum ama bu oynculuk kariyeri ölcü degil bence. Mesela adam nerede ne yapmasi gerektigini cok iyi biliyordur ama uygulayamiyordur o yüzden kötü kalecidir.
Salih Coskun' Alıntı:Ben de bu söylediklerinize katilmiyorum Sühan abi ve Dogan.
Dedigim gibi Nezihi hoca kötü bir kaleci antrenörü olabilir, ben zaten iyi demedim, ama futbolculuk kariyerinde iyi kaleci degildi diye otomatik olarak ha bundan kaleci antrenörü de olmaz anlami cikmaz, cikmamali. Bu benim kendi fikrim.
Semih Ural' Alıntı:Sen cezamısın yahu bu foruma. Cidden küfür edip ceza alıcam senin yüzünden az kaldı. Sabrımı zorluyosun. Zaten aşırı derecede sinirliyim. Hasta etme adamı.
Mesela bugün Guti oldukca kötü bir penalti atisi kullandi, Volkan olsaydi eminim kurtarmisti
Kalecinde yetenek varsa hatalarina sabredersin, ama burda bahsettigim sey hata yapmasi degil, yetenek eksikligi. Volkan atiyorum 2 müthis kurtaris yapiyordu sonra acemiliginden dolayi hata yapiyordu. Ama yetenek vardi. Ufuk'ta o yok iste.Levent Öktener' Alıntı:Mesela bugün Guti oldukca kötü bir penalti atisi kullandi, Volkan olsaydi eminim kurtarmisti
yok aynısını yedi 8 hafta önce hemde aynı kişiden.. 8 yıl önce de daha beter golleri yiyordu şu an ufuk yaşındaki volkan.. ne yaptılar sabrettiler dimi volkan'a ?.. belki bizim de bi 8 yıl sabretmeyi denememiz lazım dimi Ufuk'a.. yok ama ona da sabır göstermemek lazım o da gitsin.. o da Galatasaray büyüklüğünün farkında değil..