Ufuk Ceylan

• Konbuyu başlatan Erdal Can İçelli
  • Başlangıç tarihi
Ben Ufuktan ümitli olanların tamamının, FM'de Aykuttan daha başarılı maçlar çıkarması olarak görüyorum. FM'deki hileli oyunculardan biridir Ufuk. Alpaslan içinde öyle bir durum vardı sanırım, bir ara da taraftar uğur ve alpaslan içinde çok kastırdı. Oysa bu adamlar bildiğin yaboz güvercin. 2 enedir Ufuk diyenelrle savaşıyorum anlatabilmiş dğeilim hala. Ufuk'u enrde seyrettin bu kadar övüyorsun diyordum adam diyuemiyor utancından " abi ben FM de onunla şampiyonlar ligi şampiyonu oldum " diyemiyor. Onun yerine " aaa abi 2-2 lik manisa -GS maçında bizim çok golümüzü engellemişti" diyor :)) Yani tek maç tek kaleci buyrun alın GS'a dediniz öyle mi? E eleştirdiğiniz Adnan sezgin'den Adnan polat'tan ne farkınız var o zaman? Onlarda bir maç seyrettikleri adamları topaldıal rklübe beleş çürük çarık demeden. Ufuk'un GS'da oynayabilmesi için çok zaman var o zaman da bu hayatında mümkün değil.

Kaleci yetiştirmek öyle 3-5 aylık bir süreç değildir. Galatasaray en son ne zaman kendi kalecisini kendi yetiştirdi diye bir düşünüyorum da aklıma sadece Hayrettin geliyor. Bi ara da Mehmet Bölükbaşı vardı.

Bugün Fenerbahçe bile Rüştüden sonra ne Oğuzlara ne Receplere katlandı Volkanın ne sakarlıklarına göz yumdu da Volkan bugün kaleci oldu.

Bugün gelinen noktada faturanın en günahsız olana kesilmesi de ayrı bir ironi olsa gerek. Kaleye istediğiniz kaleciyi koyun bu takımda yediği gol sayısı bundan daha az olmazdı. Bırakın da kaleye Francolar, Sanchisler gececeğine Ufukler geçsin böyle dönemlerde. En azından çok şeyin kaybedildiği sezonda bir kazancımız olur.

Volkandan sonra milli takımın kalesinde de umarım görebiliriz Ufuk'u.

Bende en allengirli kadroyu kurarken bile kaleyi Aykut ve Ufuk'a veriyorum 25 kişilik takımda. Yediği gol önemli dğeil. 6-0 enilirken kalede Mondragon vardı mesela. Ama güven veriyordu. Kurtaışalrı oluyordu.Gerçekten bana söyleyebilirmiziniz Ufuk GS'da şu maçta bir kurtarış yaptı diye? GS'ın çok döküldüğü maç seyrettik ama illaki kalecimiz maç içinde en azından bir kurtarış yapardı takıma direnç gelirdi. Ufuk panik halinde oynuyor. Topu oyuna sokma zaten akıllara feza. Topu kucakladığı an panik havası ile cezaalanı ön çizgisine koşuyor top elind eönce sola dönüyor sonra sağa dönüyor sonra tekrar sola dönüp yere bırakıyor Neill'a veriyor. GS'ın ielride basan oyunu ilerid ekabul eden bir takım olmasını istiyorsak Ufuk ve Aykut o kaleciler değiller. ama kontrollü oyun oynayacaksak Aykutta Ufuk'ta pekala o kalede durabilir.

Ben 3-5 ayında veya bize maç kazandırsın derdinde değilim şu an zaten tek başına herhangi bir oyuncunun ve kalecinin maçı bu oyunculara rağmen kazandırması oldukça zor. Ama şöyle bir durum var ki sinyal yok mesele o ne bileyim en azından gollük bir kaç pozisyonda etkili olabilirdi ya da yan toplarda hala bu kadar tecrübesiz davranmayabilirdi belki de yanılıyorum onu sevdiğimden ötürü en objektif bakış açımla bunları düşünüyorum üstelik.

Yedigin gol bir kez daha gösterdiki, bu takimin kalecisi olamayacaksin.

Ankaragücü maçı ilk şut gol, Manisa maçı ilk şut gol, Gençlerbirliği maçı ilk şut gol, Bjk maçı ilk şut gol, Bursa maçı ilk şut gol...

Sana destek verdiğim için kendimden utanıyorum !

Aynen katılıyorum.Yetenekli,genç kaleci dedik sabredelim düzelir dedik ama adamda 1 gram ilerleme yok.Geldiğinde neyse şimdi de o.Eskiden oynamıyordu,bir ümidimiz vardı iyi kaleci olacak diye şimdi bu ümidimizde kalmadı.

G.Birliği maçında yediği ilk golü sıradan kaleciler bile yemez ama takım kötü olunca herkese yansıyor bu,takımın içinde olduğu çöküntü hali doğal olarak ufuğuda etkiliyor bu yüzden normal karşılıyorum bu yediği hatalı golleri.

Vallah ben doğal karşılamıyorum. Bir takımın aklecisi bir maçı almalı. Bir gün de ayakta olsun. Kasımpaşa maçındaki oyununu mu övelim Ufuk'un? Kaleciye zaten takım kötü olduğunda ihtiyaç olur. Ufuk GS paf takımının kalesini bile koruyacak durumda değil. aykut bu adama 5 basar dedim dedim dinletemedim FM/CM kullanıcılarına