"ULEB CUP" Galatasaray: 75 ? S. Charleroi: 83

Re: Galatasaray ? Spirou 20 Kasım Salı

Spirou geçen sene Telekom ile karşılaşmıştı galiba. Geçen sene Grays vardı onlarda. Telekom onları yenmişti. Maçı kazanacağımzı düşünüyorum. Eğer bu maçıda alırsak grupta avantaj yakalarız...
 
girona deplasmanina namaglup cikmamiz gerekiyor , lider olmak istiyorsak o zaman rahat olan takim biz olucagiz strese giren onlar gruptan lider cikarsak onumuz acik badalona , telekom , benetton , d.moskova , besiktas , u.kazan , asvel in aralarindan son dortlu kalir. ve biz bu takimlardan gelecek bir yabancimizida koyarsak hicte zayif degiliz.
 
Kanal 24 de bir bahaneye sığınamadan maçı vericek
Kim derdi ki Galatasaray bu gruptan rahat çıkar
Bahislerde bile en düşük oranlardan biriydi Galatasaray
Demekki kağıt üzerinde değilmiş herşey
 
20.15e laf yok :)

yine 18.00 de de olabilirdi o zaman hiç gidemezdik
şimdi ucu ucuna da olsa gidebilicez maça :)

kimse artık bu sefer de salon dolmazsa pes artık demesin..
bu akşam ki trafik işkencesinden sonra bu salon dolarsa biz harbi çok büyük taraftarız diyorum ben de daha bişi demiyorum :)
 
Re:

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Bakalım bu sefer kanal 24 usenmeyıpde GS mızın macını deplasmandan verecekmi :)
Evimizdeki Girona maçına 200, deplasmandaki Capitals maçına 600 taraftarımız gelince Mehmet´in farkında olmadan yazısında dokundurma(tariz) yaptığını düşündüm.

Mehmet´in bunu farkında olmadan yaptığı fikrine ise her cümlesinin sonunda kullandığı gülücüklerden ulaştım. Gerekli gereksiz sırıtan surat ifadesinin kullanılması cümlenin sonunda sırıtıyor benim burada ne işim var diye.

Konuya dönecek olursam; iki takım kadrosunu karşılaştırıp saha avantajını da hesaba kattığımda rahat bir galibiyet alacağımızı düşünüyorum. Daçka maçında haftada iki maç yükünü kaldıramayacak oyuncularımızın zaman zaman dinlendirilmesinin faydalarını salı günü göreceğiz. Umarım iyi bir başlangıçla döndüğümüz Avrupa maceramızda süpriz bir sonuçla karşılaşmayız.
 
murat hoca kuralar çekildiğinde bu takımla 3 ncülük mücadelesi yaparız diyordu şuanda kafaya oynuyoruz içerdeki hemofarm ve deplasmandaki girona maçı çok önemli eğer buradan 1. çıkarsak hiç tahmin edemiyeceğimiz yerlere gidebiliriz
 
Benım kotu bır dusuncem yok.Yalnızca mac deplasmanda sandım.Ole dememınde sebebı kanal 24 su ana kadar ne bızım ne BJK nın hıcbır deplasman macını yayınlamadı.Bende macı deplasmanda sanıp ole bısey yazdım.Benım kımseye garezım falan yoktur.Yada GS ye soleyecek kotu bır soz .....
 
beyler bence kanal 24 bjk le aynı anda maclarımız oldugu ıcın sadece avınde olan macları verıyor bır bjk bır bız deplasman maclarını vermıyor heralde vermıyor.
 
Re:

Batuhan Gokmen' Alıntı:
her zamanki gibi orada olacağız fakat ahmet cömert gibi bi atmosfer bu salonda yakalanamaz bence

Evet Haklısın... Güzel bir salon fakat Ahmet Cömert'te ki atmosferi bu salonda göremeyiz... Bu salon sadece ülker ve bjk maçında full dolar telekom ve karşıkaya maçında yarıdan çok dolu olur diğer maçlara yeterince seyirci gelmez! Avrupa maçları için de eğer ki gruptan çıkarsak taraftar 2 kat oranla artar diye düşünüyorum !

Charleroi iyi bir takım güçlü ekip ama nasıl girona'yı yendik ise bu maçı da yeneceğiz , ve LÜTFEN SEYİRCİ GELSİN ve SALON DOLU OLSUN ! Avrupa'da bu sene güzel bir ivme yakaladık ve güzel de gidiyoruz... Destek çıkalım takımımıza , en azından 2000 kişi olmalı avrupa maçlarında salona gelipte destek veren yarı yarıya ! Çoğu oturuyor sayı olunca alkışlıyor o kadarrr bu nasıl seyircilik yahu orda olupta ses kısılana kadar desteklemek var , neyse o da olacak inş. ! Bu sene Uleb'de tarih yazıcaz ve Uleb'de en kötü yarı final oynarız diye düşünüyorum ! Haydi Aslanlar alın bu maçı ;) !
 

Üst