"ULEB CUP" Galatasaray: 75 ? S. Charleroi: 83

Son avrupa macinda oynadigimizda ordaki adamlarla konusmustum. Bir cogu Istanbuldaki maca geleceklerini soylemisleri. Bunun tek nedenedi TARAFTARIMZIN oldugunu belirtiler. Bu mac tribunler mutlaka dolmalidir. Bu ozellikle birinci ayda oynanacak deplasman maci icin cok onemli. INsALLAH yeterince ilgiyi gorurler.

bu maç artık taraftarla takımın birbirine kenetlenme maçı olmalıdır.çok kritik virajlara gireceğimiz şu günlerde takımımıza taraftarımızın gücünü göstermeliyiz ki onlarda hangi maç olursa olsun arkalarında bizim desteğimizi hissetsinler.hadi bu maç tribünleri dolduralım.avrupa'ya tribün şov nasıl yapılır takım nasıl desteklenir gösterelim.

Re: "ULEB CUP" Galatasaray ? Spirou Charleroi 20 Kasım Salı

salonu doldurmak çok zor olacak haftada 4 maç oynuyoruz bu hafta insanların 4 defa gelip gitmesi çok zor bir konu bir adam haftada 100 milyon veremez.ayda 2 defa böyle bir maraton olsa 200 milyon eder maç-yemek-yol vb bir maç 25 ytlye patlıyor işimiz çok zor tek çözüm otobüsle ulaşımı sağlamak ve 2 takımında maçlarını aynı güne konup insanları yol yemek parasından kurtararak salona çekmek.

Re: Re:

Burak Ceyhan' Alıntı:
[quote="Batuhan Gokmen":50643]her zamanki gibi orada olacağız fakat ahmet cömert gibi bi atmosfer bu salonda yakalanamaz bence

Evet Haklısın... Güzel bir salon fakat Ahmet Cömert'te ki atmosferi bu salonda göremeyiz... Bu salon sadece ülker ve bjk maçında full dolar telekom ve karşıkaya maçında yarıdan çok dolu olur diğer maçlara yeterince seyirci gelmez! Avrupa maçları için de eğer ki gruptan çıkarsak taraftar 2 kat oranla artar diye düşünüyorum !

Charleroi iyi bir takım güçlü ekip ama nasıl girona'yı yendik ise bu maçı da yeneceğiz , ve LÜTFEN SEYİRCİ GELSİN ve SALON DOLU OLSUN ! Avrupa'da bu sene güzel bir ivme yakaladık ve güzel de gidiyoruz... Destek çıkalım takımımıza , en azından 2000 kişi olmalı avrupa maçlarında salona gelipte destek veren yarı yarıya ! Çoğu oturuyor sayı olunca alkışlıyor o kadarrr bu nasıl seyircilik yahu orda olupta ses kısılana kadar desteklemek var , neyse o da olacak inş. ! Bu sene Uleb'de tarih yazıcaz ve Uleb'de en kötü yarı final oynarız diye düşünüyorum ! Haydi Aslanlar alın bu maçı ;) ![/quote:50643]İkinizede yürekten katılıyorum, hem de maçlar keşke Ahmet Cömertte olsa o zaman sürekli full olurdu geçen seneye göre daha iyi bir kadromuz var ve Ahmet Cömertte daha iyi bir atmosfer yakalanabilirdi. :roll:

Öncelikle ilerleyen zamanlarda ayhan şahenk tede çok güsel bir basketbol atmosferi olacağını düşünüyor ve inanıyorum.
Maça gelince kolay bir maç olmayacak düşüncesindeyim. Takım ne olursa olsun tam olarak oturmadı. Belli iniş çıkışlar olacak. Ama sayısı ne olursa olsun taraftarın desteğiyle bu maşı kazanırız.

Re: "ULEB CUP" Galatasaray ? S. Charleroi 20 Kasım Salı 20.00

İstanbul'da olmamak dışında bu maça gitmemek için pek bir sebep yok gibi sanki...(Hastalık,mesaide olmak vb durumlar buna dahil değildir)

O yüzden artık salon dolmalı, herkes takımımıza destek olmalı...