"ULEB CUP" Galatasaray: 75 ? S. Charleroi: 83

Re: "ULEB CUP" Galatasaray ? S. Charleroi 20 Kasım Salı 20.00

Bu maçı da alırsak Hemofarm'a karşı yenilgi kredimiz olur.Bir sürpriz olur da kaybedersek grup karmaşa olur.Avrupa maçlarında konsantre sorunu yaşamıyoruz.Dediğim gibi şu tür maçları alıp ligde deplasman kaybetmeye razıyım.
Bugün okula da gidemedim grip yüzünden.TV başındayım yine...
 
inşallah bugün 3'te 3 yapacağız ve bugün yeterli kadar taraftarımız olur sanırım eğer bugünde taraftarımız takımımızı yalnız bırakırsa o kadar emeğe yazık olacak
 
Bugünkü maça dair kafamdaki tek soru işareti; acaba salona kaç kişi gelecek? Umarım taraftar bir taşla iki kuş vurmayı başarır ve hem Charleroi karşısında takımı destekler hem de Beşiktaş maçı öncesinde takıma yalnız olmadığı hissini verir. Basketin yasal dopingi takımımızdan esirgemeyelim.
 
Re: "ULEB CUP" Galatasaray ? S. Charleroi 20 Kasım Salı 20.00

Spirou takımının en önemli oyuncuları 34 yaşındaki Riddick, Pamesa'dan aldıkları Justin Hamilton ve Tremmell Darden. Bu isimlere ek olarak Leonard Matela'da dikkat çekiyor. Ortalama skor potansiyeli kısıtlı bir takım. Ama hafife alındıklarınnda ve hücum ritimlerini bulduklarında tehlikeli olabiliyorlar.

Maçı kazanmak için Justin Hamilton ve Trammel Darden ikilisini sıkı savunmamız ve içeriye penetrelerini önlememiz en önemli unsur gibi... Bunu başardığımızda rakibin iç-dış dengesini ve bağlantısını bozmuş olarak farklı bir galibiyet almamız mümkün.

Charleroi ile aramızdaki oyuncu kalitesi farkı olumlu anlamda oldukça büyük. Dolayısıyla maçı ciddeyetle oynadığımızda zorlanacağımızı pek sanmıyorum.

Rast gele...
 
Re: "ULEB CUP" Galatasaray ? S. Charleroi 20 Kasım Salı 20.00

çok zor ve önemli bir maç gruptaki yerimiz açısından,uleb de büyük hedeflere gitmenin yolu gruptan iyi bir sırada çıkmaktan geçiyor ki,buda grup liderliği. biz en iyi rakibimizi yendik ama sayı farkı az oldu malesef. bu yüzden liderlik zor görünüyor ama en azından 2.liği kaptırmamak adına özellikle evde mağlubiyete tahammülümüz yok,zira her deplasman hanzevast maçı gibi rahat olmaz.

umarım setyircimiz rağbet eder. istanbulda oturan ve imkanı olan renkdaşlarımız noolur bu takıma sahip çıkın,çünkü buna layık bir takımımız var. en basitinden bir Dee Brown'ı her zaman Galatasaray formasıyla izlemek mümkün olmayabilir.
 
ben genclerbirligi macinda 8 bin kisinin nasil sov yaptigini gorunce , onemli olan salonun dolmasi degil dogru taraftarin salona gelmesi gerektigini anladim. ve taraf sitelerimizde belediye macina yapilan cagriyla beraber stadi herkez nasil sov yapip doldugunu gorucegiz. onun icin bence bu sitelerde en azin avrupa maclari icin bu cagrinin bir benzeri yapilmali , bugunku mac icin gec ama diger maclara bu cagrilar yapilmali ve bikere tadini alan tarafatar her maca gelecektir,
 
Bu akşam gidemicem ama inşallah dolar salon gerçekten tek merakım budur akşamki maç için. Sahadaki oyunda ise full konsantre sahaya çıktığımız takdirde galip geleceğimizi düşünüyorum..
 
tufan ve erdem sakatliklari nedeniyle buyuk ihtimal bugun yoklar. ilk defa 3 numara pozisyonunda oyuncumuz olmadan maca cikacagiz. owens ve hite buraya monte edecektir murat ozyer herhalde , belkide murat , cuneyti'de deneyebilir.
 
Re:

Muhammet Kaan' Alıntı:
hava yağmurlu bakalımm inşallah trafik engeline takılmam bu seferr. o deil maçı tv den de izleyemiorom sonra. :))

Abi Levent - Maslak hattında trafik oluyor. Muhtemelen bugün yine vardır.

Sahilden gitmeyi hiç denedin mi? Deneyebilirsin istersen...
 
ilk period bitti

Galatasaray : 16
Charleroi : 24

Kötü hucum ediyoruz. Savunmada da boyalı alanda basarısız kalıyoruz. Huseyin' in 2 faule ulasması sonrasında Fatih' i kullanmayı hic dusunmedik. Cemal Nalga' nın da tecrubesi bu tip maclar icin yetersiz kalıyor.
 

Üst