"ULEB CUP" Galatasaray: 75 ? S. Charleroi: 83

berkançatal ard arda mesaj atmak yasak ne yorumun varsa bir kerede yazabilirsin pekala nedir bu beşiktaş hayranlığın anlamadım gitti , maç hakkında diyebileceğim tek şey oyuncuların gayreti çok mutlu etti beni, avrupa tecrübesi olmayan bi takımın böyle kazalar geçirmesi normal karşılanabilir bence bu grupta bizden iyi takım yok kendimiz gibi oynadığımız sürece üst tura çıkacağımızdan şüphem yok.
 
yanarım yanarım da 20 sayıdan öne geçip kaybettiğimize yanarım
 
adamlar grubun favorisini deplesmanda yeniolaar biz 4. iyi takımı evimizde komik bir şekilde yenemoz. Son1.5 dk ya 3 sayı geride gir 2-3 tane ard arda saçma 3lükler dene kazanamassın tabi

bjk hayranlığı diyorsun adamlar efese top göstermedi adam akıllı biz olsak napardık çok merak ediyorum
 
Re: "ULEB CUP" Galatasaray ? S. Charleroi 20 Kasım Salı 20.00

Arkadaşlar sebebini bilen varsa söylesin lüften; Fatih neden hiç oyuna girmedi ?
 
hüseyin'i bu kadar kötü kullanan başka bir takım görmedim...adama bir tane mi top inmez içeride.İlk yarıda top hüseyin'e inince neler olduğunu görmemize rağmen ikinci yarı hüseyin'e top inmedi.Bunu sahayı paspaslayan adam bile gördü ama bizim hoca görmedi.wilkinson gibi şuttan başka bir silahı olmayan adamı gaines savunamaz,çünkü gaines dışarıda kötü savunmacı ve sevmiyor dış savunmayı,al owens'ı wilkinson'a sayı attırmaz.Erdem ise hayal kırıklığı ve murat kaya'ya şans verilmemesi rotasyonu iyice daralttı...7 kişiyle buraya kadar...milette para yok 6 kişiyle harikalar yaratıyorlar(ksk)biz ise paramızla rezil oluyoruz.bugün kadrodaki 4 adam 'bench teki koltukları ısıtsınlar da molada benche gelenler üşümesin' diye mi oynatılmadı...
 
Forum ilginç bir hal almaya başladı.Kaybedince herkes takımı kötülüyor,eleştiriyor bunlar hakkımız tabi ama bu kadar aşırılık çok fazla.Kazanınca da sanki herşey muhteşemmiş sorun yokmuş gibi davranılıyor.Bir karar verelim artık.İyi miyiz?Kötü müyüz?

Kimse bugün mükemmel oynadığımızı söyleyemez evet ama bu kadar aşağılanacak bir oyunda oynamadık.Bir çok kez geri düşmemize rağmen geri gelme becerisi gösterdik.Takım tecrübesi için böyle maçlarıda oynamasını öğrenmeliyiz.Kimse bir günde türk telekom beşiktaş olacağımızı düşünmesin.

Ayrıca taraftar olarak iğneyi kendimize batırmalıyız.Bu takım bundan daha iyisini hakediyor.Önce biz görevimizi yapalım ki bazı şeyler için hakkımız olsun
 
paramızla rezil oluyoruz. Durum aynen bu

erdemi ben beğendim keşke herkes onun kadar savunma yapsa
 
berkancatal' Alıntı:
şimdiden başlayım

MURAT ÖZYER İSTİFA

sen fatihi kullanma 32 lük hüseyini 4 faulle bütün 2. yarı oynat

maça başlarken fark atmamız önemli diyosun

cüneyte bu kadar katlanıyosun.YUUUUHHHHH
Bak Berkan başlama yine Özyer istifa filaan ortamı germe hiç gereği yok.. evet haklısın Fatih'i oynatmaması hata Cüneyt'de yeteri kadar iyi değildi ama oyunda bulunması takım için iyiydi Dee ve Hite çok boş top kullanıyordu! Hite ve Dee güzel oynadı ama son zaman boş top kullandı el üstünden atışlar falan ne gereği vaar! Ayrıca Hüseyin yorgun yine yorgun... 2 serbest atışı atsa belki farklı skor! Oyuncu oynamıyorsa Murat Hoca'nın ne suçu var! Murat Hoca mı oynasın!! Murat Hoca'nın tek hatası Fatih'i almaması Cemal yerine Fatih'i almalıydı ! Bu takımla 10 kere daha yapalım en fazla 1 maç alırlar! Murat Özyer istifa diyenler sakın ha sakın yazmasınlar foruma lütfen ortamı germeye de hiç gerek yok tamam yenildik ama yapılan her hata doğruya ulaştırır! Takımımız güzel fakat yerlilerin sayıya katkı bulunması lazım !
 
fatihi oynatabilir hüseyin yorulur adamı böle oynatırsan
 
dee gibi hite gibi adamlar alıosun nbaden yanında oynayan adam cüneyt hüseyin yani yaşlı adamlar bi de ülkere bak oğuz semih. Bizde onlar ayarında fatih var en azından savunma yapar o. Hüseyine 800bin dolar verioruz yıllık ayıp ama savunmada yapacaksın
 
bence de doğru istanbuldakileri anlayamıyorum ben bursadan maçlara gitmeye çalışıorum onlar gitmiyo.

İnşallah bjk maçıyla bi çıkışa geçelim maça konsantre olmamışız bu bjk mçından dolayı olabilir mi acaba
 
Re: "ULEB CUP" Galatasaray ? S. Charleroi 20 Kasım Salı 20.00

Arakadaşlar, tamam takım kötüydü ama ya tribünler???

Bu takımı eleştirmeden önce GALATASARAY TARAFTARI olarak önce kendimizi eleştirmemiz gerekiyor diye düşünüyorum...

Bazen öyle pozisyonlar oldu ki; tribünlerin coşması salonun yıkılıyor olması gerekiyordu. Eğer o aralar çok iyi bir seyirci desteği olsaydı, bu maçı koparabilirdik!!

2 maçtır neredeseiniz Sevgili Galatasaray taraftarı????????????????????????????????????????????????????????????????
 
bugun salon full cekseydi bu maci kaybetmezdik,ayrica koskoca Galatasaray taraftarinada hic yakismiyor salonu dolduramamak,yurt disinda oynasa Gsmiz iddia ediyorum her mac full ceker ne yapip edilmeli salon dolmali cunki 200-300 taraftar ile boyle onemli maclari buyuk olcude kaybedersin.
 
GALATASARAY BİR FUTBOL KLÜBÜ DEĞİLDİR SPOR KLÜBÜDÜR
 
Re: "ULEB CUP" Galatasaray ? S. Charleroi 20 Kasım Salı 20.00

ya sırf mesaj atmak olsun diye sırf öyle ortaya konuşmak için saçma sapan eleştiriler yapmayın ya..neymiş 32 'lik Hüseyin 4 faulle bütün 2. yarı oynamış..daha top tutmasını bilmeyen Fatih oynasa yenecekmiydik yani..cüneyt'e katlanmış kimi oynatcakti onun yerine Murat Kaya'mı..o da baya farkederdi maçı alabilirdik yine size göre..hoca bugün gayet doğru işler yaptı maçı 18 sayı geriden getiren oyuncularla devam etti, ara sıra 6. adam owens kullandı o da gayet doğruydu..

o teknik faulleri atsa Hüseyin arkasından 2 hücumu doğru kullansak maçı alıp gidecektik..olur böyle kazalar Avrupa maçların da..her maçı alan her maçı kazanan bi takım yok zaten..

özellikle fark 18 sayı iken yapılan müdafa ve hızlı oyun gelecek açısından gayet olumlu..bjk maçı öncesi ciddi uyarı oldu bizim için..şu müdafa'yı devamlı hale getiririz inşallah..bide şu sürekli durup durup yarı saha'da 2'li sıkıştırmalı müdafadan vazgeçmesi lasım Murat hocanın olmuyor işte sürekli basket yiyoruz çok ısrar ediyor o işte..normal adam adamını yap yersen öyle yersin..

büyük bi avantaj kaybettik ama henüz biten birşey yok..sağlık olsun
 
fatih en son dünya kupasında milli takımda 6-8 dk süre alan ve milli takımın en iyi pota altı savunmacısıydı

Hüseyin ise ona göre oynayınca hücumu kuvvetli olan savunma yapmayan biri
 

Üst