ULEB CUP

Şuanda statü ile ilgili bir açıklama yok. Ama bizim grupra bir tek tanıdığım geçen sene TT ile Fiba'da oynayan Spirou Charleroi var. Gruptan bence 1. çıkarız. Ancak ileri turlar için güçlü bir kadro kurmamız lazım. TT'de sadece Joventut ve Alba Berlin zorlanabilir. BJK'de ise Rhein Energie var. İlk turda umarım takımlarımız fire vermeden 3 takımımızda çıkar.
 
statu boyleyse bizim takimi 2 ye bolelim ikiside cikar ust tura
iyi bir grup ama ust tura cikmadan once iyi bir takim kurulup birlikte oynamalari lazim
gecen sene son anda gelen fitc sistemi degistirmisti unutmiyalim
 
Arkadaslar girona bence cok saglam takim dikkatli olmak lazim yani bizle cekisirler buyuk ihtimalle bizdeden de iyi bir takım charleloi de her zaman vasatin ustunde bir takim kuruyor bence direk ciktik demiyelim daha transferimiz bile yok !!!!
 
Statü şu arkadaşlar:

Turnuvaya 6şarlı olmak üzere 9 gruptan 54 takım katılıyo ve bu gruplarda ilk üçe giren takımlar direkt olarak 5 tane de en iyi 4.cüler olmak üzere 32 takım bi üst tura çıkıyor.Daha sonra bu takımlar aralarında yapılacak eşleşmeyle 16,daha sonra 8 takım ve yarı final-final şeklinde devam edecek.

Her şekilde bir üst tura kalacağımızı söyleyebilirim en iyi kurayı biz çektik çünkü.Romanya,Hollanda takımlarından bişiy beklenemez;Belçika temsilcisi de bir yere kadar onlar da çok vasat.Hemofarm takımı bizi biraz zorlar görüşündeyim,sanırım İspyanol temsilcisi ile kafa kafaya olacağız.
 
Hayırlısı olsun.Murat Özyer'e kura ile ilgili fikri sorulmuş. O da konuşmak için erken oldugunu belirtmiş,çünkü takımların kadroları tam olarak belli değil,dedi.Yani temkini elden bırakmıyoruz.
 
Murat Ozyer acıklamasında Hemoform ve Girona ıyı ekıpler Charelıo ıle cıkma mucadelesı yaparız demıs.Eger bu soylemısse bende yazıklar olsun dıyorum gecen sene hedefı sampıyonluk olarak koyan bı antrenor kendını 3.sırada goruyorsa bıraksın dıyorum. .
 
Onu ben de okudum,ben de biraz yadırgadım.Ancak onu temkinli olmaya bağladım.Murat Özyer şu ana kadar dediklerini yaptı.Ligde 4.cülük prestijli avrupa kupası....Kesin çıkacagız diyip cıkamamaktansa,temkinli olup,elimizden geleni yapıp gruptan çıkmak daha iyi.
 
Bı acıklamasında da bu sene hedef 4 luktu basardık sımdı bı daha kı sene hedef Fınal dendıgını hatırlıyorum.
Eger 6.5 mılyondolar la bız bu gruptan cıkmak ıcın bıle temkınlıysek vay ki halımıze.
Murat Hocaya guvenım malesef gıttıkce azalıyor.
 
Hemen rakipleri küçümsemişiz anlamıyorum ben ya..Beşiktaş ilk çıktığı sene Belçika takımına yenildi Portekiz takımını zorla yendi yanılmıyorsam..

Bir kere Hemofarm bizden güçlü bir takım..Güçlü bir ekol bi kere..Fazla transfer yapılmaz kadro birbirine alışıktır..Bence çok zorlu rakip..

Girona ise İspanya 5.si..Bu takım da bizden üstün..Telekom'un oynadığı kupada ŞAMPİYON OLDU..Geçen sezonki kadrosunda Fucka,Ariel McDonald,Middleton,Bagaric,Thornton gibi ismler var..Ve 10 oyuncunun sayıl ortalamaları 5.7 ile 12.9 arasında değişiyor..Yani takım gibi takım..

Murat Hoca'ya katılılıyorum..Belçika takımıyla çekişiriz bence de..

Belçika takımında geçen sene eski Erdemirli Darden ve Telekomlu Greg Grays oynamış..
 
açıkçası şu durumda gruptan çıkabileceğimizi sanmıyorm pek gerçekçi gelmiyor çünkü hemofarm bir ekol nasıl şampiyonlar liginde sparta prag varsa buda ona denk geliyor girona turnuvanın favorilerinden ve durum onu gösteriyor ki almak için en çok çaba gösteren takım olacakdiğer belçikalı takım ise hafife alacak durumuuz yok şampiyonluğa oynuyor her sene belçikada. . . bu seneki gibi oynarsak birinci turda eleniriz
 
açıkçası durum onu gösteriyor ancak iyi transferlerle olur ki buda geçen seneden daha iy bir kadro gerektiriyr ama atılan hiçbir somut adım yok
 

Üst