ULEB CUP

Re: Re:

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Arda Öztürk":57cbb][quote="Burak Barut":57cbb]Murat Ozyer acıklamasında Hemoform ve Girona ıyı ekıpler Charelıo ıle cıkma mucadelesı yaparız demıs.Eger bu soylemısse bende yazıklar olsun dıyorum gecen sene hedefı sampıyonluk olarak koyan bı antrenor kendını 3.sırada goruyorsa bıraksın dıyorum. .


Hemofarm ve Akasvayu Girona takımlarını kaç defa izledin?[/quote:57cbb]



Izledım ya da ızlemedım konu bu degıl ki , Turkiye Liginde sampıyonluk hedefını koyup hıc bır adım atmamak bunun yanında gruptan 3. cıkarız demek asırı tezatlık olusturyor bende .
Herkes ılk 8 fınal four hesaparken bu kadar karamsarlık benım acımdan hos degıl ...
Bjk bıle ılk 8 derken sen grup 3. lugu dıyorsan kusura bakma kardesım ben o zaman tepkı gostermelıyım...

Benım bahsettgım su Ergın Ataman daha kuralar cekilmeden hedefi yuksek koyuyor ve alt hedef koyuyorsak benım kanıma dokundu arkadaslar özür dilerim.[/quote:57cbb]

burak anlamadın beni adamlar çok köklüler sırp ekolünü herkez biliyor diğer takımda ispanyada ses geitrdi biz yenide yapılanan bir ekibiz 2 sezon önce play-out oynadığımızı biliyoruz merdivenleri zıplıyarak çıkarsan mutlaka düşersin murat özyer elindeki bütçeyi en iyi şekilde kullanmaya çalışıyor belliki yoksa gdip summer liglerde oyuncu bakmazdı 2 yıldız getirir mevzu kapanırdı.....fenerbahce aydın örsle 3 yıl sonunda şampiyonluğa gitti bunları unutmayalım


girono maçında kafadan ahmet cömert 5 bin kişi diyorum
abdi ipekçi olursa ful oynarız diyorum 2 gün önceden resmi sitede giriş sayfasını konuldumu ulebe süper bir giriş yapabiliriz
 
Re: Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
girono maçında kafadan ahmet cömert 5 bin kişi diyorum
abdi ipekçi olursa ful oynarız diyorum 2 gün önceden resmi sitede giriş sayfasını konuldumu ulebe süper bir giriş yapabiliriz
Arda sen diyorsun ki Ahmet Cömert´i taraftar yıksın :) O salonun kapasitesi 2.500. Evet belki Abdi İpekçi´de daha fazla taraftar çekebiliriz ancak salonda rakibi etki altına alabilmek için Ayhan Şahenk daha iyi bir tercih gibi görünüyor.

Kupadaki şansımıza gelecek olursak sonuçta bizim takımı(oluşturmayı düşündüğü kadro) ve takımları en iyi tanıyan Özyer olduğuna göre en iyi değerlendirmeyi de Murat Hoca yapar. Murat Hoca politikacılar gibi yapamayacaklarını değil yapabileklerini vaad edince taraftar bundan rahatsız oluyor. Şu kadromuz şekillense de önümüzü az çok görebilseydik artık...
 
:) onur abi kimse bana bu sezon oynanan beşiktaş,türk telekom,ülker maçlarında orada 2.500 kişinin olduğuna inandıramaz
 
Aslında herşey bizim elimizde.6.5 milyon dolarlık bütçenin tamamı basketbolda kullanılırsa gruptan sorun yaşamadan çıkarız.
Girona grupta görüntüsü en net olan takım.Grubun yanı sıra kupanın favorisi.Gironadan alacağımız galibiyet bizim için ekstra olur.Gruba onlarla içerde oynayarak başlıyoruz.Bu avantaj olabilir bana göre.Eğer takımları tam oturmamışken onları yakalayabilirsek sürpriz bir galibiyet alabiliriz.Bu galibiyetin vereceği özgüven ULEB'deki yolumuzu uzatabilir.Ama yenilirsek de dağılmamalıyız.Yapacağımız 2 maçın da favorisi Girona çünkü.
Hemofarm gruptaki en ciddi rakibimiz.İzmir'deki şampiyona sırasında Sırbistan-Karadağ'ın 12 oyuncusunun da Hemofarm'da oynadığı söylenmişti.Bu takım için oyuncuların ne kadar olgunlaştığı belirleyici faktör.Ne olursa olsun Sırp ekolü şakaya gelmez.
Charleroi'nin kadrosunda Michael Jordan var. :) Bu takımın bizden fazlasının olacağını zannetmiyorum.Avrupa tecrübesi denmiş ama yabancı kontenjanının 4+1 olmasıyla takımımızın yükünü ABD'li oyuncular çekecek zaten.İstanbul'daki maçı mutlaka kazanmalıyız.Belçika'daki galibiyet ise işimizi kolaylaştırır.
Kalan 2 takım için yorum yapmaya gerek yok.Onlara kaybedilecek maç intihar olur.
Yıllar sonra Galatasaray'ı Avrupa'da izlemek başarımız ne olursa olsun büyük zevk olacak.Zaten ligden fazla bir umudumuz yok,en azından ULEB'den zevk alalım.
İlk maçın tarihini ayarlayanlar iyi küfür yedi bizden. :)Eyüp abinin doğumgünün de aynı gün olması kötü bir sürpriz. :)
 
Arda Öztürk' Alıntı:
:) onur abi kimse bana bu sezon oynanan beşiktaş,türk telekom,ülker maçlarında orada 2.500 kişinin olduğuna inandıramaz
Uefa zamaniydi sanirim Arda,sampiyonlar ligi grup maci oynuyorduk Milan la.Mac sonunda mikrofonlar Maldini'ye uzatildi denildi Ali Samiyen'deki 25 bin taraftari nasil buldunuz?
Maldini afallamis bir sekilde:eek:rada sadece 25 bin kisi olduguna beni kimse inandiramaz der.


kuraya ve maclara gelincede her sey icin kadromuzun en azindan iskeletinin olusmasini beklemek lazim daha sonra onumuzu gorebiliriz simdi tunelin obur ucunu goremiyorum.Ama diger tarafin aydinlik oldugunada inaniyorum.
 
Bana göre;Girona grup lideri olur.Takımız,Hemofarm ve Charleoi üçlüsünden ikisi çıkar.Tabi kadrolar şekillenmeden konuşmak zor.Ama şu bir gerçekki, uzun yıllardır Avrupa'dan uzakta olduğumuz için diğer rakipler bizi grubun çerezlerinden görüyorlardır.Tabi maç sonları görecek halleri kalır mı bilemeyiz..

Düşünceme göre, bu gruptan 3. olarak bir üst tura çıkarız..
 
valla arkadaslar 7-3 luk bır galıbıyet maglubıyet oranı beklıyorum takımımdan..seneye ligde 5 e bile giremeyız belki ama avrupa gsmız ıcın her zmn farklı.......
 
Valla inanılırsa taraftar ınanırsa oyuncularda ınanır kanısındayım.
Bu sene bır cok macta taraftar super gorevını yaptı.
Bu sene de yapacagından hıc suphem yok .
 
takımlara öylesine bir göz atim dedim....

kk hemofarm:http: //www.kk.hemofarm.com/DesktopDefault.aspx?TabID=3983&Alias=kkhemofarm.co&Lang=en
dikkatimi çeken ilk şey takımda 1980 doğumlu oyuncudan büyük olan oyuncuları yok bunları yenmek için baya bir nefese ihtiyacımız olacak
salonlarıda resimden sağlam görünüyor şöyle 1 salonumuz olmadı

girona:http: //www.cbgirona.com/

normal sezon lideri tau sezonu 26 galibiyetle kapatmış.bizim rakibimizde 21 galibiyet almış ve averajla 5 olmuş onların üstündeki takım barça nın 23 galibiyeti var yani anlaşılan işimiz gerçekten çok çok çok zor
2-3 tane isim yazim ben siz kararınızı verin Gregor Fucka,Bootsy Thornton,Marc Gasol

benim favorim girona ama belli olmaz
 
Önemli olan hedef koymak değildir.Koyduğun hedefe ne kadar yaklaştığın ne kadargerçekçi olduğudur o hedefin.bjk koyduğu hedefe ulaşşın ondan sonra tartışırız onlar böyle oldu biz niye olamadık diye.Grubumuz çok zorlu. Girona hangi turnuvaya gitse favoriler arasında olur.Hemofarm çok genç, efektif bir takım.HEr şey charloei takımıyla yapacağımız maçlara bağlı.Ben 3 yada 4lük arasında gideriz diye düşünüyorum.Hatta en iyi 4 kontenjanından bir üst tura çıkabiliriz.Tabi kadrolarıda görmek lazım daha net konuşmak için
 
girona´ yı tanımıyorum ama duyduguma göre grubun en iyisiymiş birde granger´ ı almışlar tr kupasında başımızı yakmıştı genel gorunus 3 .olur çıkarız.

maçlar nerde oynanacak ve skyturk mu yayınlacak ?
 
Cvetkovic Girona ya transfer olmuş herifler güçleniyo cvetkoci tanımayanlara :
Geçtiğimiz sezon FMP Zeleznik takımının Uleb Cup yarı finali ve Adriatik ligi finaline kalmasında başrol oynayan genç oyuncu takımdan ayrılıp, Girona ile 2 yıllık kontrat imzaladı. Geçen sezon FMP Zeleznik forması altında 14 Uleb Cup maçına çıkan Cvetkovic 14 sayı, 2.4 ribaund ve 1.4 top çalma ortalamaları ile oynamıştı.
 
Biz de Cüneyt Erden'i aldık.İddialı bir takım kurmak için ilk adımı atmış olduk.Zaten Murat,Tufan,Cemal,Mithat gibi oyuncularımız var .Bunların yanına birkaç iyi transfer ile grupta biz de varız,diyebilmeliyiz.Önemli olan takımda iyi hava yakalamak,bunu da başarırsak iyi sonuçlar alırız...
 
bu sene iyi şeyler bekliyoruz takımdan ona göre kadro kurulur umarım.yoksa yine hedef 4.lükse yazık bu kadar taraftara bi o kadarda umutlara...Ama eğer geçen sene ki gibi 4 isteniyorsa taraftarda gitmez maçlara hedef final olmalı..Uleb cup içinse iyi bi kadroyla çıkabiliceğimizi düşünüyorum.UMARIM HERŞEY DİLEDİĞİMİZ GİBİ OLUR...
 
Marc Gasol, önümüzdeki sezon da Akasvayu Girona için oynamaya devam edecek.

MADRID, Spain -- Marc Gasol, the younger brother of Memphis Grizzlies forward Pau Gasol, is going to stay in Spain for now.

The 22-year-old center, drafted by the Los Angeles Lakers with the 48th pick, said Wednesday he will spend another season with the Spanish club Akasvayu Girona.

"It's in my best interests to continue at Girona due to their ambitious sporting project and the great atmosphere in the team," Gasol said. "I want to work very hard and improve this coming year."

The 7-foot-1 Gasol, who helped Spain win the basketball world title last year, was also chosen to play for the national team at the European Championship in September.

Gasol averaged 10.6 points and 5.5 rebounds in 37 games this season.
 

Üst