Ünal Aysal Bunların Hesabını Soracak mı?

Bİr yerde Tufan Amir varsa orda medeniyet yoktur . İstanbul'daki bütün taraftar grupları birleşip kendini padişah sanan bu adama haddini bildirmelidir. Yeter ulan 1 değil 2 değil 3 değil tribüncü kimle konuşsam bana aynen şunu söylüyor aktarıyorum.
'' Bİ tane kel ayı bi komiser var adam resmen hayvan gibi saldırdı bize ve hiç bi şey yapmadığımız halde ''
Fenerli beşiktaşlı filan da bunu söyleyen ve buna benzr şeyler söyleyen. Yeter ulan nesin sen ? Sen eğer küfürler ederek bana saldırıyorsan , sen de benim vergimle karnını doyurup havlayan bi köpeksin Tufan amir. Bu kadar basit. Allah çektirdiğin acıları kat kat sana iade etsin inşallah. Belki bunları okur sorguya götürür , belki karakolda bi dayak . Aman silinesin 1-2 gün de görür inşallah bi tanıdığı haber verir. Bu konu gerçekten sınırları aşmıştır. Vergimizle çalışanlara ne oldukları hatırlatılmalıdır. Toplum hizmeti , toplum işkencesi olursa , o toplum seni gün gelir yerin dibine sokar , sokmalıdır.

ne koruması ya bırakın bu işleri.
zaten maç boyuncada pota arkası tribün sürekli karıştı polisler sürekli arbade halindeydiler.bende gözümle gördüm polis bir kızı ve yaşı 8-10 yaşlarında bir çocuğu hayvani bir şekilde itti daha sonrada diğer onu hemen ordan uzaklaştırdı bunu yapan insan olamaz olacak iş değil !!

Başkan hani Galatasaray'ın hakkını koruyacaktın?Tamam atılan bozuk paralar ve maddeler bir o kadar yanlış yakışmadı bize fakat Galatasaray taraftarı terörist midir vatan haini midir? Bu kin,nefret ne dir poliste ki ,nasıl bir vicdansızlıktır,sadist bir ruhla dayak atılıyor taraftara.Ve bu iş yeni değil bu polisler tüm taraftarlara takmış durumda,bilet sırasından tut,maç içi,çıkışında klasik haline geldi.Yeter bu terbiyesizlik ,bu ayıp Türk sporundan temizlenmeli.Sayın başkanda Türkiye'de olduğunu hatırlasın ya da yöneticilerimiz kendisini ülkede olan bitenden haberdar etsin.

Koridordayken yanımdan jet hızıyla geçen çevik kuvvetin yüzüne baktım da, ulan karşımda pkk lı terörist görsem o nefretle bakmam ben ! Diyeyim gerisini de siz anlayayın ...

Stadlarda, Salonlarda olanları tüm Emniyetin üzerine atamam, kimsenin ekmeği ile de oynamak istemem ama bu Emniyet'in spor bürosu artık karakterli insanlardan oluşmalı. Tamam 15.000 kişiyi idare etmek kolay bir iş değil ama her taşkınlıkta hayvan gibi insanları joplamadan ortamı yatıştırmakta zor birşey değil. Kucağında cocuğu olan bir babanın kafasını yarmak ne demektir, bunun bir açıklaması var mı ya?

Ünal Aysal mazbatayı alır almaz bir sürü borçla dertle karşı karşıya geldi. Onun üstüne bir de böyle bir final serisinde buldu kendini. Bir yandan fb li yöneticilerle ilgileniyordu diğer yandan taraftarlara rica ediyordu. Bence tam olarak ne yapması gerektiğini bilemedi. Ama onun için de önemli bir tecrübe oldu bir daha böyle şeylere izin vereceğini sanmıyorum. Ancak Ali Koç'a yapılan küfürler de hiç içime sinmedi. Vasfı ne olursa olsun kimsenin annesine 10000 kişinin bir ağızdan küfür etmesini kabullenemiyorum. Bence başkan bu küfürlerin altında ezildi ve kendini mahçup hissetti konuklarına karşı. Bu arada tüm ihalenin de başkana bırakılmaması gerektiğini düşünüyorum. Salondan en son çıkan 5-10 kişiden biriydim. Daha yeni geldim eve salondan 11.10 gibi çıktım. bunu neden söylüyorum. Polisler 1 buçuk saat boyunca bize sadece rica etti. Pota arkasındaydık ve seramoniyi izlicez dedik. rica edip edip gittiler. en sonunda bir polis komiseri geldi çok rica ediyorum. Zor durumda kalıyoruz dedi de öyle çıktık. Ama orta bençlerin arkasındaki o kalabalık grup maç biter bitmez eline ne geliyorsa attı sahaya. Bu takıma ne kadar zarar verdiklerini önümüzdeki sene görücez cezalar açıklanınca. polis müdahale edince de aynı şekilde koltukları polislere fırlattılar.yanımıza gelip kafalarındaki yarıkları gösteren polisler oldu biz de galatasaraylıyız napalım boşaltın dediler boşaltmaya çalışıyoruz dediler. Tabi polisin orantısız güç kullandığını gördük bu durumdan tiksindim şahsım adına. ama o grubun da yaptıklarını ettikleri küfürleri içime sindiremedim 15-16 yılını basketbol salonlarında geçirmiş bir taraftar olarak. Tüm bunlardan sonra buradaki olayların tek suçlusunun başkan olmadığını da görmemiz lazım. Bu grup başkan geldiğinde de o makama saygısından susmalıydı. Adamı resmen rezil kepaze ettiler. İş çığrından çıktı. istenmeyen olaylar oldu malumunuz. Ünal aysal'ın olayları gördüğünü dersler çıkardığını zannediyorum. bu işin de peşini bırakmayacağını sanıyorum. zaten bu olay bu şekilde kalırsa en sert tepkiyi vereceğiz hep birlikte. Bu taraftarın istemediği kimse o koltukta oturamadı oturamayacak da. Gereken neyse o zaman hep birlikte yaparız. Ayrıca euroleague yolunda hiç hoş şeyler değildi yaşananlar. umarım kulübe bir zararı olmaz bu yaşananların üyelik sürecinde..

mac bitmis, takim alkislanmis. bir inat ugruna bu olaylara sebebiyet vermek bence yakismadi Galatasaray taraftarina. sonucta kupa seremonisi yapilacak ve taraftar ordan cikacak. avrupanin hic bir yerine böyle bir sey göremezsiniz. artik medeni olmayi ögrenmeliyiz.

Ü.Aysal, Oktay hoca ve oyunculara merhaba bile dememiş, bu bile ne kadar iş bilmez olduğunun göstergesi.

Bu ülkede, her yere bir uzman koyarım, onları denetlerim modunda kulüp başkanlığı olmaz, A.Yıldırım'ın oyuncularına elleri ile baklava yedirdiği ortamda, Ü.Aysal Oktay hoca merhaba bile dememiş.

Şimdi para var, bizde ilgi gösteriyoruz salonlara gidiyoruz, pek bir sorun yok, ama bu bakış açısıyla ilerlemek yine zor olacak.

Ü.Aysal geldi ama ben vah benim makus talihli şubem diyorum!

Avrupa'nın hiçbir yerinde böyle bir şey göremez miyiz?

Yunanistan Basketbol Ligi'ni izlediniz mi siz? Üç büyüklerden her taraftarın içerde kaybettiği maçlardan sonra yapılan klasik yabancı madde atımından başka hiçbir şey de olmadı. Sahaya girip elimizde koltuklarla Fb oyuncularına da saldırmadık, bazılarının hak etmesine rağmen.

Onlara tepki vermek yerine onları umursamayıp kendi takımımızı saatlerce destekleyebilirdik.Kupa seromonisini de umursamayıp kendi takımızı destekleyerek sesi bastırabilirdik.Kendileri çalar kendileri oynardı.

Hiç bir mantık seyirisi olmayan yerde kupa vermez o takıma. Yap yarın kendi salonunda eğlence geceni ve kaldır kupanı orda kendi taraftarının önünde. Kaçıyor mu kupa ? Daha öne denedin ve Efesiler dayak yedi fener seyircisinden. Almadın mı dersini federasyon ? O kupayı o salonda hemen sıcağı sıcağına seyircisiz bir takıma vermenin mantığı nedir ?

mac bitmis, takim alkislanmis. bir inat ugruna bu olaylara sebebiyet vermek bence yakismadi Galatasaray taraftarina. sonucta kupa seremonisi yapilacak ve taraftar ordan cikacak. avrupanin hic bir yerine böyle bir sey göremezsiniz. artik medeni olmayi ögrenmeliyiz.

Ya ne diyorsun Fatih Allah aşkına.

Medeni olmayı öğrenecekmişiz. Üzerine saldırdıkları insanların çoğu yaşını başını almış ya da bizim gibi üniversite öğrencisiydi. Ben dışarıda bizimkileri bekliyordum, taksi bekleyenlere sopalattırım sizi diyorlardı. Bir de gelmiş medeniyet diyorsun. Kime medeniyet öğretiyorsun? Almanya'dan nasıl süzdün olayları merak ettim.

Hiç bir mantık seyirisi olmayan yerde kupa vermez o takıma. Yap yarın kendi salonunda eğlence geceni ve kaldır kupanı orda kendi taraftarının önünde. Kaçıyor mu kupa ? Daha öne denedin ve Efesiler dayak yedi fener seyircisinden. Almadın mı dersini federasyon ? O kupayı o salonda hemen sıcağı sıcağına seyircisiz bir takıma vermenin mantığı nedir ?

yazdıklarına aynen katılıyorum,tam aklımdan geçenleri yazmışsın.

nedir yani orda kupayı kaldıracağız,yarın sinan erdem'de kupa töreni yapılır fenerbahçe ülker de orda kaldırır kupasını,he f. ülkerli oyuncular da biliyorlar ki yarın kupa töreni yapılsa 300-500 kişi zor bulurlar,ellerine de galatasaray'ın sahasında kupa kaldırdık gibi taraftara şirin gözükme fırsatı da varken kaçırmak istemediler ama olan taraftara oldu. çocuk-kadın ayırt etmeden jop sallayan polisin gölgesinde kupasını aldı,ALKIŞ!

tabi ki polis'in içinde de iyiler ve kötüler vardır hayatının her alanında olduğu gibi,sezon boyunca spor şubeden görevli arkadaşlar yeri geldiğinde yardımcı oldular,bir çok maç öncesi ve maç sonrası samimi muhabbetler ettik,bana sus diye bağıran normal polise spor şubeden bir görevli her maç aynı yerde o arkadaş,bugüne kadar da hiç küfür etmedi,bağırmak hakkı gibisinden ayarı da verdi ama işte o kötüler de eğer görevlerini kötü yapıyorlarsa cezalarını da almalıdır.

Yahu Pao-OLy son maçı içerde Pao kazandı adamlar sahaya girdi gene Oly oyuncularını dövdüler kazanmalarına rağmen neden bahsediyonuz siz? içerde maç kaybedecek gibi olunca o salonlarda duman kaplıyor her yeri arkadan patlama sesleri geliyor, o takımların A lisansı var, sahaya sadece yabancı madde atan taraftar yüzünden bize lisans vermeyecek eurolig yönetimi diyenler var böyle saçmalık görmedim. Sırbistanda da oluyor benzerleri, sizin dediğiniz anca İspanya'da olmaz belki diğer her ülkede olan şeyler bunlar. Adamların oyuncusu bile(sarunas) buradaki insanlar çok daha medeni Yunanistandan diyor, siz kalkmış bizim taraftarın azınlık kısmı yüzünden herkesi yerin dibine sokuyorsunuz.

Avrupanın hiç bi yerinde böyle olaylar göremezmiş ahaha ne güldüm ya şaka gibisiniz, başka liglerden maç izlediğinize emin değilim!