Ünal Aysal Bunların Hesabını Soracak mı?

http://www.youtube.com/watch?v=U-l4qsXJ_74

Alın size medeniyet şampiyon olan Pao taraftarının Bourosis ile olan kavgası devamında daha beterleri de oldu şimdi link bulmakla uğraşamam, Oly maçı kazansa ölüsü çıkardı o salondan. Keza geçen sene Oly'nin sahasındaki maçın son 2 dakikası oynanmamştı şampiyon Pao ilan edilmişti çıkan kavgalar yüzünden tamamlanamadı maç. Ne kadar meraklısınız kendimizi dibe vurmak için, sene başından beri Pao taraftarını gösterenler vardı en iyi diye bakın onlar da yapıyo daha ne diyim ki, sırbistanda filan da büyük olaylar oldu zamanında sizin dediğiniz anca Real-Barca derbisinden sonra olmaz belki onu da bilemiyorum final oynamadılar sonuçta son dönemde, Euroleague'de de eşleşmelerinde olay çıkması beklenemezdi zaten. Almanya'da derbi mi var bizim derbi gibi baskette?ya da İtalya'da Siena ile derbisi olan bir takım mı var ki adamlar heralde alkışlanacak ki izlemedim bile yani onların serenomiyi belki onlar da ıslıklanıyor. Baskette bizim derbiye yakın tek derbi Oly-Paodur seyirci ateşi açısından, onun da halini görüyoruz işte, bu adamlar da Euroleague'in en saygın gösterilen takımlarının taraftarı.

O kupanın orada verilmeye çalışılması olayların baş sebebidir. "Olay olmamalıydı, onlar orada kupalarını kaldırmalıydı, medeni olmalıydık,bla,bla,bal..." şeklinde konuşanlar sanırım hayatlarında hiç Galatasaray-FB maçına gitmediler, o ortamda hiç bulunmadılar. Türkiye'de, Yunanistan'da, İtalya'da, Balkanlar'da bu işler böyle olur, kimse hayal kurmasın. Her şey tam tersi olsa biz 7.maçta Sinan Erdem'de şampiyon olsak FB'liler bizi alkışlayacak mı sanıyordunuz? Efes gibi taraftarı olmayan basketbol klübüne bile neler yaptıklarını çok net hatırlıyoruz.

Bütün suç o kupayı orada kaldırtmayı öngeren Turgay denen karaktersiz ve şürekasının suçu, yoksa maç bitiminde atılan 3-5 yabancı madde ile kalacaktı herşey. FB sahay girip oyuncu dövdüğünde 5 maç seyircisiz ceza almıştı bakalım bize kaç maç verecek Turgay ve feNerasyon?

Arkadaş hakikatten hiç inanamıyorum sizi. Başkan mikrofonu aldı ,yanımıza geldi.Adamın konuşmasını dinlemediniz bile dün o yaptığınız terbiyesizlik tüm gs taraftarının ayıbıdır.Bırak dinlemeyi bir cümlesini bile bitiremedi adam.
Ayrıca kupayı burda almamalarının mantığı ne biri gelsin bana bunu söylesin vatan mı kurtarıyorsunuz.3 kupayı zaten ipekçide kaldırmışlardı önceden,bunun onlardan farkı ne.Maç bitti bekledik oyuncular geldi ,madalyalar aldı,tutku ağladı biz ağladık,güzel bir şekilde onlara veda ettik.Gidin evinize.Efes-fb serisinde efeslilerin sevincini kursağında bıraktı diye lanet okumadık mı fenere.şimdi biz niye fenere yapıyoruz.Başa baş geçen çok güzel bir maç oynadık,yenildik. :Bunu kabullenin ,tebrik edelim sonra niye yenildik düşünelim.

not: neden kupa töreni oldu konusuna gelince, federasyon kupayı ipekçiye getirmişse o kupa kaldırılmalıydı.Bunun fenerle alakası yok,efeste dayak yedikten sonra gecikmeli olarak kupayı almıştı.

Muhtemelen ceza alıcaz 3 maç bekliyorum.Umarım o maçlardan biri fb-efes filan olmaz.Sonra çok hayıflanırız.

He birde unutmadan eurolegue bunları görünce ne düşünücek onuda çok merak ediyorum

Arkadaş hakikatten hiç inanamıyorum sizi. Başkan mikrofonu aldı ,yanımıza geldi.Adamın konuşmasını dinlemediniz bile dün o yaptığınız terbiyesizlik tüm gs taraftarının ayıbıdır.Bırak dinlemeyi bir cümlesini bile bitiremedi adam.
Ayrıca kupayı burda almamalarının mantığı ne biri gelsin bana bunu söylesin vatan mı kurtarıyorsunuz.3 kupayı zaten ipekçide kaldırmışlardı önceden,bunun onlardan farkı ne.Maç bitti bekledik oyuncular geldi ,madalyalar aldı,tutku ağladı biz ağladık,güzel bir şekilde onlara veda ettik.Gidin evinize.Efes-fb serisinde efeslilerin sevincini kursağında bıraktı diye lanet okumadık mı fenere.şimdi biz niye fenere yapıyoruz.Başa baş geçen çok güzel bir maç oynadık,yenildik. :Bunu kabullenin ,tebrik edelim sonra niye yenildik düşünelim.

not: neden kupa töreni oldu konusuna gelince, federasyon kupayı ipekçiye getirmişse o kupa kaldırılmalıydı.Bunun fenerle alakası yok,efeste dayak yedikten sonra gecikmeli olarak kupayı almıştı.

Muhtemelen ceza alıcaz 3 maç bekliyorum.Umarım o maçlardan biri fb-efes filan olmaz.Sonra çok hayıflanırız.

He birde unutmadan eurolegue bunları görünce ne düşünücek onuda çok merak ediyorum

Euroleague ne mi düşünecek ?

Panathinaikos, Olympiakos hakkında ne düşünüyorsa onu düşünecek.

Ne meraklısınız herşeyi abartmaya, farklı düşünüyorum ve farklı olacağım diye burada kasmayın boşuna..

Ünal AYSAL kim ki polise hesap sorsun?
Olaylar durduk yere olmadı arkadaşlar.
Kimse birilerinin b.. temizlemek zorunlu değil.
Koyun değiliz ki başımıza çoban arayalım.

Maç biter bitmez çıkmak zorundaydım otobüse yetişmek için..Maçın sonunda yaşanılan bize yakışmamış...Polislerin ne halt olduklarını biliyoruz ama ne gerek vardı bunca olaya..Sen takımına ne güzel destek verdin,hiç susmadın ama maç sonu biz çıkmayacaz demek çocukluktur bence..Hiç gerek yokken zaten bu olaylar için hazırda bekleyen polislere meydan verdik..Keşke olmasaydı.

Federasyon yetkililerinin kafasının içinde biraz beyin olsaydı, idrak edebilirlerdi o kupanın Abdi İpekçi'de verilemeyeceğini. Onu geçtim tek taraftarı olmayan takım o kupayı orda alsa ne olur, almasa ne olur. Ne anlayacaklar ki aldıkları kupadan? Gitsinler Sinan Erdem'de doyasıya eğlensinler. Biz Sinan Erdem'de şampiyon olsaydık, benzer durum bizim içinde geçerli olurdu. Bu medeniyet işini falan geçelim, neyin medeniyeti.

Dün müthiş bir taraftar vardı. İki nokta dışında. Biri sahaya atılan o koltuk, şans o ki kimseye denk gelmedi. Diğeri Galatasaray Spor Kulübü BAŞKANI'nın, Ünal Aysal'ın konuşmasın sırasında oluşan tavır, hatta dalga geçmeye varan işler. BAŞKAN diyoruz yahu BAŞKAN, oraya çıkıp federasyon yetkilisi falan konuşmuyor ki... Benim açımdan büyük bir ayıp ve hatadır. Başkan'ın bu işlere biraz uzak olması, daha farklı tarzda bir adam olması hatalara sebep oluyor ama hiçbir mantık Başkan'ın konuşması sırasında, daha doğrusu konuşmada diyemeyiz, yapılanları doğru gösteremez.

Ünal Aysal bir polisle yaşadığı kavgadan dolayı bu ülkeyi terketmiş zamanında.O da biliyor Türk Polisinin ne olduğunu ama yapacak bir şey yok.Emniyet arkasına belli bir siyasi gücü almış durumda

Açıklamasını yaptım serkan ileti yazmak için yazmadım geldim bir sinirle soracak sormalı anlamında onu yazdım diğer iletimi oku Bİ ZAHMET

unal aysal'ın bunlara cevabı ıyı takım kurarak olmalı bence en onemlı nokta hıc mı ulkerden daha buyuk gs'lı olan sponsor yok bunlar arastırılmalı ılk once bunlara bakmalıyız mutlaka vardır ama esas olan bunları bulmak ve gs'nın emrıne sunmak yoksa ben ıkatar olayım zıhnıyetı olduğu surece acı gercek fenerın hep gerısınde kalırız ve polıs bu tutumu surdurur unutulmasın kı her zaman guc kımdeyse herkes onun yanındadır TUM GS'LI OLAN GUCLER HAREKETE GECIRILMELI HERKES GS ICIN BIRSEYLER VERMELI KARSILIK BEKLEMEDEN HAKAN USTUNBERK'e tesekkur edıyorum en azından zırveye oynayan bır takım yarattığı ıcın hakan ustunberke gercek anlamda cok değil ıkı kısı daha yanında olursa daha basırılı sezonlar yasarız.

Sözünüzü unutmayın Ahmet Bey, çünkü Emre Doğan -doğruları söylediği için- forumdan uzaklaştırılmayacak.

o şahsın yazdıklarından zerre rahatsızlık duymadıysan zaten bir daha yazmayacağımdan emin olabilirsiniz. dostluğunuz ya da arkadaşlığınız sanırım kör olmanıza neden olmaktadır. ama gerçek olan vicdanınızda parıldamayacağından ben bu rahatlıkla gidebilirim, üyeliğimi de silebilirsin..

Ahmet bey yanlış olan şeyi lütfen bana özel mesajla belirtebilir misiniz ?

Ayrıca ben söylediklerimin arkasındayım. O Çevik Kuvvet mensubu , inanılmaz bir nefretle bakıyordu ! Eğer bu lafımdan Çevik Kuvvet pkklıdır anlamını çıkardıysanız pes , Çevik Kuvvet bizi pkklı olarak görüyor anlamını çıkardıysanız 2katı pes. Bunlar değilse neyin rahatsızlık verdiğini ben anlamadım :)