CaRMeLo|AnTHoNy' Alıntı:[quote="CaRMeLo|AnTHoNy":59906]Umarım Ülker maçını unutamayız uzun yıllarca o zaferi..
Bu sözümü geri alıorum we Ülker maçını hemen unutuorum....[/quote:59906]
Galiba bu sezonu da unutmamız gerekecek.
CaRMeLo|AnTHoNy' Alıntı:[quote="CaRMeLo|AnTHoNy":59906]Umarım Ülker maçını unutamayız uzun yıllarca o zaferi..
queencounty' Alıntı:sanırım 95-96 sezonuydu.lütfili leventli büyükaycanlı kadromuzla o yıl koraç şampiyonu olan mcreali-naumoskili efesi ayhan şahenkte evire çevire bir yenişimiz vardı.hatırlayan yok galiba.tüm zamanların en iyi 3 zaferinden biridir bizim için.tribünde olan şanslılardandım.
ozzy' Alıntı:85 te FB ile oynayıp 18 sayı geriden gelip pimaş boruyu döşediğimiz Cumhurbaşkanlığı kupası maçını unutamam.. Dawkins-Scearse ikilisi destan yazmıştı.
Bir de 90 lı yıllarda FB nin efsane bir kadrosu vardı biz de rezil durumdaydık. O zaman FB yönetiminde olan Çavuşoğlu "bu maçta tarihi fark bekliyoruz" demişti. 15 sayı farkı döşemiştik. Malum zat girecek delik aramıştı maç sonunda.
+1 KEEP O SERBEST ATIŞLARI ATARKEN KALBİM DURUYODUduman 1905' Alıntı:bu seneki tuborg maçı izmirdeki :atki
koch' Alıntı:Valla o maçı yaşım tutmadığı için hatırlayamıyorum ama Fenerbahçeli yöneticiler genelde bu duruma düştüğü için Çavuşoğlunun durumunu tahmin edebiliyorum.
abi o sezon bende yanlıs hatırlamıyorsam bir sezon oncesiydi galibaAli Emre' Alıntı:Ben hatırlıyorum o maçı o sezom Türkiye Kupasını kazanmıştık ayrıca. Efes yanlış hatırlamıyorsam Koraç'ta önemli bir galibiyet almıştıda çıkmıştı o maça
Galiba 2 sene önceyi diyorsunuz bir sezon öncesiydi derken.Ama 2 sene önce olamaz,çünkü hem Efespilsen Koraç kupasında değildi hemde biz Efes i bildiğim kadarıyla 7 senedir yenemiyoruz.Ali Emre' Alıntı:valla olabilir dergi arşivime bakmam lazım ama büyük ihtimal doğru diyosun hatırladım şimdi
evet 95 baharında almıstık diye kalmıs aklımda heralde son kupamzda odur lütfü abimiz kaldırmıstı bi kupa alsak keske de yeni jenerasyonda gorebilseAli Emre' Alıntı:yanlış anlamışın birader bizim bahsettiğimiz sezon 95-96-97 arası olan sezon Levent Topsakal Lütfü Arıboğan ve Ömer Büykaycanın olduğu kadrodan bahsediyoruz