CaRMeLo|AnTHoNy' Alıntı:[quote="CaRMeLo|AnTHoNy":59906]Umarım Ülker maçını unutamayız uzun yıllarca o zaferi..
Bu sözümü geri alıorum we Ülker maçını hemen unutuorum....[/quote:59906]
Galiba bu sezonu da unutmamız gerekecek.

CaRMeLo|AnTHoNy' Alıntı:[quote="CaRMeLo|AnTHoNy":59906]Umarım Ülker maçını unutamayız uzun yıllarca o zaferi..
queencounty' Alıntı:sanırım 95-96 sezonuydu.lütfili leventli büyükaycanlı kadromuzla o yıl koraç şampiyonu olan mcreali-naumoskili efesi ayhan şahenkte evire çevire bir yenişimiz vardı.hatırlayan yok galiba.tüm zamanların en iyi 3 zaferinden biridir bizim için.tribünde olan şanslılardandım.
ozzy' Alıntı:85 te FB ile oynayıp 18 sayı geriden gelip pimaş boruyu döşediğimiz Cumhurbaşkanlığı kupası maçını unutamam.. Dawkins-Scearse ikilisi destan yazmıştı.
Bir de 90 lı yıllarda FB nin efsane bir kadrosu vardı biz de rezil durumdaydık. O zaman FB yönetiminde olan Çavuşoğlu "bu maçta tarihi fark bekliyoruz" demişti. 15 sayı farkı döşemiştik. Malum zat girecek delik aramıştı maç sonunda.
+1 KEEP O SERBEST ATIŞLARI ATARKEN KALBİM DURUYODUduman 1905' Alıntı:bu seneki tuborg maçı izmirdeki :atki
koch' Alıntı:Valla o maçı yaşım tutmadığı için hatırlayamıyorum ama Fenerbahçeli yöneticiler genelde bu duruma düştüğü için Çavuşoğlunun durumunu tahmin edebiliyorum.![]()
abi o sezon bende yanlıs hatırlamıyorsam bir sezon oncesiydi galibaAli Emre' Alıntı:Ben hatırlıyorum o maçı o sezom Türkiye Kupasını kazanmıştık ayrıca. Efes yanlış hatırlamıyorsam Koraç'ta önemli bir galibiyet almıştıda çıkmıştı o maça
Galiba 2 sene önceyi diyorsunuz bir sezon öncesiydi derken.Ama 2 sene önce olamaz,çünkü hem Efespilsen Koraç kupasında değildi hemde biz Efes i bildiğim kadarıyla 7 senedir yenemiyoruz.Ali Emre' Alıntı:valla olabilir dergi arşivime bakmam lazımama büyük ihtimal doğru diyosun hatırladım şimdi
![]()
evet 95 baharında almıstık diye kalmıs aklımda heralde son kupamzda odur lütfü abimiz kaldırmıstı bi kupa alsak keske de yeni jenerasyonda gorebilseAli Emre' Alıntı:yanlış anlamışın birader bizim bahsettiğimiz sezon 95-96-97 arası olan sezonLevent Topsakal Lütfü Arıboğan ve Ömer Büykaycanın olduğu kadrodan bahsediyoruz
![]()