Unutamadığınız Maçlarımız

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Ülkerspor' la oynadığımız bir maç vardı Abdi İpekçi' de, senesini tam hatırlamıyorum. Sanırım playoff maçıydı. Hakem resmen maçı elimizden alıp Ülker' e verdi. Maç sonu sahaya koltukları söküp atmıştık, ortalık fena karışmıştı. Bir diğeri de 2011' de Abdi İpekçi' deki 97-93' lük fenerbahçe maçı.
 
Rytası yenerek euroleague katıldığımız maç
eurocup çeyrek finalinde beşiktaşı yendiğimiz maç
2008'de çeyrek finalde telekomla eşleşmiştik. 3-0 kaybettiğimiz serinin son maçının son saniyelerinde saçma sapan kaybetmiştik. bayağı üzmüştü.
euroleague 2.tur grubunun son maçında olympiacosa kaybetmemiz..
strasbourg finali ve eurocup şampiyonluğu. strasbourg youtube hesabı maç için müthiş bir video hazırlamıştı, izlenmesi gereken müthiş bir video.
3 sezon önce küme düşmeme mücadelesi verirken yenildiğimiz büyükçekmece deplasmanı. başkanın ve yöneticilerin düştüğü rezalet durum, hayatta unutamam.
Yenilgisiz gelen yıldızlar topluluğu cskayı'da yendiğimiz maç bayağı özeldi. o sezon takımımızdaki oyun karakteri bambaşka seviyedeydi.
 
Hayatımda gidip de giremediğim 2 maç vardır, biri 87 sezon başı Tsyd kupası Bjk maçı, bayramin ilk günüydü.Digeri de 85 yılı cumhurbaşkanlığı kupası fb ile oynadığımız basket maçı.Inatla maçın bitimine kadar Spor Sergi'nin önünde bekledim.Sonlarda kapiyi açtılar maçın sonunu seyrettim,1 sayı ile yenmiştik.Cok sevinmiştim.
 
Galatasaray-Arsenal UEFA Finali
Galatasaray-Real Madrid Süper Kupa finali ve Sneijder'in goluyle 1-0 kazandığımız Juve maçı.
 

Üst