Aytekin bey 2 yıllık üyeliğinizin ilk mesajını atmak için bu kadar beklemeniz üzdü açıkçası beni bu kadar güzel anılarınız varken.Umarım geçte olsa güzel bir başlangıç olur
Geçen sene Cemal Nalga olayından sonraki ilk seyircili maçımızdı yanlış hatırlamıyorsam, Ahmet Cömert'teki Türk Telekom maçı.
O maçta tribündeki insanlar bir başka hırslıydı, o maçı değil de o günkü taraftarı kolay kolay unutamam sanırım.
Eskilerden hatırlayabildiğim maç da Malik Dixon'ın şov yaptığı Fb maçı. Tribünler de boşaltılmıştı yanlış hatırlamıyorsam...
Bu başlığa cidden yazık oluyor yalnız forumda, aktif tutmak lazıım.
Maalesef kötü bir maçtı.Fitch en az 4-5 kez blok yemişti yanılmıyorsam.Ayrıca Jerral Holman o maçtan önce takımdan gönderilmişti yanılmıyorsam.Kendisi bizden önceki sezonlarda Ksk ve Ülker forması giymişti ve kronik bi sakatlığı vardı kendisinin.hangi sezon olduğunu tam hatırlayamadım ama koç murat özyer'di.kaptan burak sezgin idi.holmen vardı.murat kaya vardı(nefret ettim o gün o adamdan),fitch vardı skorer gard. ve kendi sahamızda (ahmet cömert) fenerden yaklaşık 45-49 sayı fark yemiştik.
Hala unutamam o maçı müthiş tezahurat yapmıştık.salonu full doldurmuştuk(ztn g..tt kadar bir salondu)o sezon bütün maçlara gitmiştim.Ama o gün hayata küstüm resmen.
kabuslarıma giriyor hala o gün