Unutmadık, unutmayacağız!

Sarayın Sultanları Galatasaray’ın müzesinde Avrupa’nın 1 numaralı kupasını getirmiş;ardından Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından çeşitli sözler verilmiş ancakşu ana kadar hiçbirisi yerine getirilmemiştir. Sözleşmesi biten en önemli oyuncularımızınhiçbirisinin sözleşmesi yenilenmemiş, şube geçtiğimiz sezon olduğu gibi kaderineterkedilmiştir. Bize bu duyguyu yaşatanlara ve verdiği sözleri tutmayanlara hatırlatmakisteriz ki:

Biz;

• Galatasaray armasını zirveye taşıyanları,
  • ‘Avrupa’nın en büyüğü Galatasaray!’ yazdıranları,
  • Aylarca parası ödenmeyip yalnız bırakılmasına rağmen her saniye savaşanları, yarası kanayanları,
  • Hedef küçültmeyenleri, kupalara ambargo koyanları,
Asla ama asla unutmayız!

Ve biz;

• $25.000 yüzünden en önemli oyuncusunu kaçıranları,
  • Arkasından asılsızca haber yaptıranları,
  • Gerek sahada gerek masada bu takımı yalnız bırakanları,
  • Şampiyon olduğunda kupayla poz veren, medyaya demeç veren ve takımı sadece o anda hatırlayanları,
  • ‘Başarı’ sözü verip kadroyu koruma beklentisini dahi karşılayamayanları,
  • Taraftarı oyalamak amacıyla nutuk atanları,
  • Verdikleri sözleri tutmayanları,
  • Taraftarın zekâsını ve hafızasını hafife alanları,
Asla ama asla affetmeyeceğiz!

Unutulmasın ki; tarih, poz verenleri ve nutuk atanları değil,

Galatasaray armasını zirveye taşıyanları yazacaktır!

GSBASKET

#TakımınaSahipÇık

Bu yapılanlara sasırdım mı? kesınlıkle hayır Isıl'ın oyunlarını elestırebılırım, ancak sunu net soyleyebılırım bır takımın kaptanı ıse bırakın sampıyonluk sorası gorusmek sezon ortasında gorusulup uzatılmalıydı. Son zamanlarda kulup ceo'dan gecılmıyor bırı gıdıp bırı gelıyor. kurumsallık adında anlatılan masallar ve harcanan paralar ınsanın ıcını acıtıyor. Su saat'ten sonra Isıl'a para verılıp alınacaksa o daha'da komık olur.

Murat Özyer gibi beceriksiz, vizyonsuz, ilgisiz, alakasız biri bu şubenin başında olduğu sürece daha çok oyuncu kaybederiz. Geldiği günden beri bu kaçıncı oldu ama dur artık diyen yok! Hakkımı helal etmiyorum!

Galatasaray Bayan Basketbol şubesi olarak en başarılı ve en özel geçen sezonun ardından gelinen nokta çok üzücü ve utanç verici. Yönetim tarafından yapılan tek icraat beyaz bisiklet yaka atlete baskılı bir penye. Yazıklar olsun.

Benim yonetimden beklentim, cikip planlarini aciklayarak bu belirsizlik ortamini gidermeleridir.
Eger uzun vadeli stratejiler dahilinde, yarismaci kimligimizi bir sure geri plana alip, farkli bir misyon yuklenmeyi tercih edeceklerse bunu anlayabilirim; lakin en azindan yol haritasini gormek bizim de hakkimiz.

İşin acı tarafı, bu başarıyı rakibimiz elde etseydi; kadroyu korumak bir yana, üstüne takviye yapıp; önümüzdeki bir kaç sene boyunca Euroleague Şampiyonluğuna ambargo koyarlardı.

Hocamizin ve takimimizin ustun gayret ve basarisini sahiplenmek isteyenler mutlaka olacaktir. Hatta biz elestirince basariliyiz diyip bize sert cikanlar da olacaktir.

Yalniz Ekrem Hoca da tesadüfen bu ilgisizlikte takımdan ayrılirsa "Hani basarisizdi da gönderdik." diyecekleri bir mazeret bulabilecekler mi onu merak ediyorum.

sezon ortası oyunculara sözleşme uzatma teklifinde bulunulmaması ve şu anda yaşadıklarımız;albanın gitmesi, kaptanın içinde bulunduğu durum yönetimin ne kadar vizyonsuz çalıştığını gösteriyor. ama biz taraftar olarak hep yanında durduğumuz alba ve ışıl 'a karşı borcumuzu en iyi şekilde destekleyerek ödedik.

Çok saçma bir eleştiri olmuş yönetime.Bu sitede anarşizm devam ediyor.Yönetim ne yaptıda bukadar eleştiri var anlamıyorum.Çoluk çocuk bakıyorum herşeyi biliyor maşallah.

Uzaktan herşeyi konuşmak kolay.

Yeni nesil nekadar acımasız olmuş.
Bırakın bu ekşi sözlük tarzında konuşmaları.

Bu kafa bir şey üretemez.Sadece eleştirir.

Açılışta yazılanlar çok yanlış olmuş.

Galatasaray lılık duruşuna yakışmamamış.

O yazı tüm Galatasaraylıları bağlamaz.Belirtmek istedim....

Biz bu takımı, oyuncuları, Ekrem hocayı seviyoruz Ahmet bey o yüzden bizi bağlıyor GSbasket olarak.

Bu takımın aylarca maaşlarının ödenmemesi, yalnız bırakılması, oyuncuların kaçırılması sizi mutlu ediyorsa sizin sorununuz.

Çok saçma bir eleştiri olmuş yönetime.Bu sitede anarşizm devam ediyor.Yönetim ne yaptıda bukadar eleştiri var anlamıyorum.Çoluk çocuk bakıyorum herşeyi biliyor maşallah.

Uzaktan herşeyi konuşmak kolay.

Yeni nesil nekadar acımasız olmuş.
Bırakın bu ekşi sözlük tarzında konuşmaları.

Bu kafa bir şey üretemez.Sadece eleştirir.

Açılışta yazılanlar çok yanlış olmuş.

Galatasaray lılık duruşuna yakışmamamış.

O yazı tüm Galatasaraylıları bağlamaz.Belirtmek istedim....
''uzaktan her şeyi konuşmak kolay'' komik olmuş biraz

Öneriniz varsa dinliyoruz Ahmet Bey?

Benim önerim olamaz.Çünkü ne yönetimdeyim.Nede bütçe nasıl olacak biliyorum.

Bildiğim bütün sezon takımın boş türibünlere oynaması.Ve hiç kadın basketbolla ilgisi olmayan maça gelmeyen insanların bol keseden sallaması.

Bildiğim Galatasarayı yönetenlerde en az bizim kadar Galatasaray ı sevdiği ve iyi olmasını istemesidir.

Maç biletleri 10 TL olmasını bile eleştiren insanların konuşurken dikkatli olması gerekir.

Yönetim eminim tek bir şeyi değil konuyu bir bütün olarak düşünüyordur.

Genç insanların bu hazımsızlığı sadece eleştiri yapmasını hoş karşılamam mümkün değil.

Eleştirin tabi hakkınız ama konunun sadece bir yönü yok elbet.

Oyuncu bütçe hedef oyuncu kaprisleri bir çok şey var.

Yapıcı olmayan her eleştiri bana ekşi sözlüğü hatırlatıyor.

Kimse kusura bakmasın.

10 senedir Antalyadayım.Ama türibünlerdeyken en sinir olduğum şey sahadaki veya salondaki takımı ve oyuncuları hiç düşünmeden eleştirenlerdi.

O zamanlar buna çok tepki verdim.Ama şimdi uzaktayım.

Seyirci bu formdaki gibi eleştiriselse bu negatiflik takıma iyi yansımaz.

Pozitif olun ve takımı destekleyin diyorum.

En azından taşın altına elini koyanlara saygı duymuş olursunuz...

Yazmış olduğunuz yazıları tasvip etmiyorum. Özellikle basketbol severlerin yazmış olduğu paylaşımlara ekşi sözlükteki entrylerle kıyaslama yapmanızı anlamak mümkün değil. Her iki sosyal paylaşım platformun amacı ve hitap ettiği kitle farklı. Birini kötüleyip diğerini yücelterek nereye varmak istediğinizi anlayamadım. Bilindiği üzere gsbasket.com'da yazan bir çok renkdaş gerek yönetime gerek şubeye gerekse oyuncularımıza çok yakınlar. Onlar sayesinde bizler de bilgi sahibi olabiliyoruz ya da deplasmanlara geldiğinde kendileri ile sohbet etme imkanımız oluyor. Sorularımızı soruyoruz. Samimi bir şekilde cevap veriyorlar.
Hazımsızlık diye bahsetmiş olduğunuz şey; tepkidir. Biz susup oturan bir taraftar topluluğu değiliz. Size Ekşi sözlük entrylerini anımsatan yazılarımız ise düşüncelerimizdir. 10 yıldır Antalya'da oturup takımımızı tribünden seyrediyor olmanız; bizim paylaşımlarımıza kulp bulma hakkını size vermez.

Öyle çok fazla yaşım yok, otuzbeş yaşındayım. Galatasaray ile ilk buluşmam beş yaşında Ali Samiyen. Basketbola olan ilgim ortaokul yıllarında okul takımına seçilmem ile başladı ve devam etti. Ortaokuldan sonra oynamayı bıraktım fakat Galatasaray'ı asla. Bu forumu uzun zaman takip ettikten sonra gayet seviyeli bulduğum için üye oldum ve mutluyum. Basketbol konusunda gayet bilgili ve konulara hakim arkadaşlar var. Yazılarını zevkle takip ettiğim insanlar var. Naçizane bende son üç sezon kombine alarak hayat şartları müsade ettiği ölçüde armanın peşinde oldum ve olmaya devam edeceğim. Şubede pek çok iş uzun zamandır yanlış gidiyor. Bu sezon üç kupa ile kapatılmış ise hiç kimse kusura bakmasın en büyük pay Ekrem Memnun ve Oyuncularındır. Kazanılan bu kupaların ardından, yaşanan süreç en hafif tabirle aymazlıktır. Kızlara yıllardır sahip çıkmayanların, çalınan emeklere göz yumanların eleştiriye açık olmalarını beklemiyorum zaten fakat eleştirenleri de sınıflandırma çabası hiç hoş değil. Bu forum da takımlarımız için çok güzel organizasyonlar yapıldığına şahit oldum. Çok güzel fikirler, tatlı süprizler gördüm. Tanımadığınız insanlar ve yapılanlar hakkında bilgi sahibi olmadan yorum yapmak doğru bir yaklaşım değildir. Son olarak başta yazılan yazının altına imzamı atıyorum. Saygılarımla.

Başlık ve içerik harika.

Ahmet Bey'in kişisel düşünceleri de bir o kadar itici.

Şu rezil durumdan dolayı tek sorumlu yönetim ve Murat Özyer'dir.

Unutmayacağiz !!

Biz bu takımı, oyuncuları, Ekrem hocayı seviyoruz Ahmet bey o yüzden bizi bağlıyor GSbasket olarak.

Bu takımın aylarca maaşlarının ödenmemesi, yalnız bırakılması, oyuncuların kaçırılması sizi mutlu ediyorsa sizin sorununuz.

Beni sadece Galatasaray ın başarıları mutlu eder.

Takım av.Şampiyonu olmuş.Başarılar ortada.daha transfer görüşmeleri başlamadan yapılan bu eleştirilere canım sıkılıyor.

Bu taraftar neyle mutlu olur anlamıyorum.

Yeni gençlik nekadar mutsuzluk yaratmaya meraklı.

Yönetime manifesto yazılacak kadar ne yapmış bu yönetim.

Bana kalsa bence bukadar olmayan şeylerden mutsuzluk üreten bir taraftarın takıma faydası olmaz.

sevgi üretmek lazım.
Takımı koçu seviyorumama yönetim kötü.Varmı böyle şey ya.

Bazıları 2000 L ye kombine almış mış. Oyüzden yönetime verip veriştirme hakkı var sanıyor.

Bir kombineyle klübü satın al istersen derler adama.

Neyse burda Galatasaray yönetimini eleştirmek hemde bir neden yokken çok sıkıcı geliyor bana.

Zaten eleştirenlerde hep aynı mutsuz kişiler.Sayıları 10-15 i geçmez.

herkes aynı negatiflikte olsa bu forma girmeye bile değmez.Düzgün insanlar çoğunlukta da onlar tartışmaya girmiyorlar.

Galatasaray lılık bu değil.Yönetimi aklına geldiği gibi eleştiremezsin.

Haa adminlerin bazılarıda negatif olduğu için izin veriyorlar.

Ne derseniz deyin.Benim tanıdığım Galatasaray lılar bu değil.

Bu yazı tartışmaya kapalıdır.

Yönetimi eleştirecekseniz(Ortada bir sebep yokken)bana cevap yazmayın lütfen.

İnsanlara cevap verip bana cevap yazmayın demek nasıl bir şeydir anlamadım ama neyse.

GSBasket'i bilen biliyor. 2 kupa geldi diye 2 yıldır türlü olumsuzlukları sineye çekecek bir yapı değil. Evet biz Galatasaraylıyız. Yönetim dahil herkes eleştirilir burda. Yanlışını gördüğümüzde eleştirmek normal biz kimsenin paralı askeri değiliz.

Lindsay Whalen, aylarca maaş ödenmemesi, bütçede 2 kez küçülmeye gidilmesi vs vs. ( tek tek yazsak burdan salona yol olur) eğer bunlar eleştirmek için yeterli sebep değilse yeterli kıstasınızı merak ettim.

Evet futbolla basketin bütçeleri aktarılmıyor yeni kurallar gereği. Ama sen bir yerde 1 sezonda 40 milyon euro harcayabilecek kadar ekonomik durumun iyiyse, basketbol şubesine "küçülüyoruz" diyerek sırtını dönemezsin. Bu kulübün ekonomisini branş küçülterek düzeltemezsiniz.

Evet bu takım Avrupa şampiyonu oldu. Ama bu şampiyonlukta yönetimin nokta tanesi kadar payı yoktur. Bu takım Avrupa Finaline maaşların bir bölümü eksik yatırılmış olarak çıktı. Hatırlatırım.

Adnan Polat'ın belki de 500 bin dolar civarında para harcadığı İlkan transferi için yeni yönetim sayesinde 1 lira kazanamadık. Olan Galatasaray'ın parasına oldu. Peki hesabı soruldu mu? Sorulmadı.

Evet bizden yaşça büyük olabilirsiniz, ancak bizi "yeni nesil komik olmuş" diye küçük görme hakkınız yok. Belki siz haksızlık karşısında susmayı tercih ediyorsunuz ama yeni nesil bu konuda biraz daha gözü açık.