Valentin Pastal

hayırlısı olsun bakalım

çok abartmaya gerek yokta umarım iyi bir patlama yapar
gösterir kendini milli takım için

bi yetenek gördüki almıştı tanjevic
umarım faydalı olur bu sene

şunu unutmayalım halil üner faktörü var...

halil ünerin istedikleri yapıldı şimdi iş ona kaldı..(fatih diye diye geçti geçen

şampiyonluk hayal ama ilk 4 yaparız :eek:key

(erman kunter olsa şampiyon oluruz derdim)

:atki :atki :atki

kezzap777' Alıntı:
şunu unutmayalım halil üner faktörü var...

halil ünerin istedikleri yapıldı şimdi iş ona kaldı..(fatih diye diye geçti geçen

şampiyonluk hayal ama ilk 4 yaparız :eek:key

(erman kunter olsa şampiyon oluruz derdim)

:atki :atki :atki

BEYLER HALİL ÜNER İN DAÇKA DA NELER YAPTIĞINI UNUTMAYALIM

2 senedir bizde ne yaptığınıda unutmayalım... :oops:

bnce ne daçkada nede 2senedir bizde ne yaptığına bakmayalım

yani GEÇMİŞE DİĞİL GELECEĞE BAKALIM

belki bişiler olur :ehue :D :) ;)

GEÇEN SENE Kİ TAKIMI ERMAN KUNTER ÇALIŞTIRSA NE OLUR Kİ TAKIMA BİR BAKASANA

gordon' Alıntı:
Hayal kurmayalım ne finali? pastal'ın Cihad dan çok daha etkili olacağını düşünmüyorum. Ayrıca yabancılar iyi bile çıksa 40 dk civarı oynamak zorundalar, bu demek ki ligin en etkisiz dış kadrolarından biriyiz...Play-off büyük başarı. Hem de çok büyük

kadro, bu ligi çok rahat kaldıracak düzeyde.güvensizliğe gerek yok bence. sezon başlamadan desteği kesersek, takıma güvenmezsek tabi ki başarı hayal olur.

daha adamn hangi mevkii de oynadığını bilen çok az...ve bu adamla biz final oynıcaz dioz...

Kadro genişliği açısından iyi oldu. Birde yine Efes' te Valentin' in kardeşi Nikolay var. TED' e kiralanmıştı geçen sezon yanılmıyorsam. Onu izleyen varmı ?

yaw çok sevindim bu transfere.inanın işimize çok yarayacak.kendine güveni yerine geldiğinde çok yararlı bir oyuncu.bir çok kez antramanlarını izledim.bu çocuğun arkasında durulduğu sürece iyi işler yapacaktır.ancak bu güne kadar yeterli süre alamaması onun için büyük handikap.acemilik çekecektir ama taşlar yerine oturdukça ne kadar yerinde bir transfer olduğunu anlaşılacak diye düşünüyorum..

arkadaslar valentini kaç kişi efeste oynarken gördü bence adamın tek ii yönü genç olması efeste sn 1 dk oyuna giren adam galatasaray da en fazla 12-13 dk oynar bence kadro derinliği dısında pek ii bir transfer deil

boozer' Alıntı:
arkadaslar valentini kaç kişi efeste oynarken gördü bence adamın tek ii yönü genç olması efeste sn 1 dk oyuna giren adam galatasaray da en fazla 12-13 dk oynar bence kadro derinliği dısında pek ii bir transfer deil

Ona bakacak olursak Barış Ermiş de Efes'de çoğu zaman kadroya bile giremiyordu ama şu an Kerem veya Ender sakatlanırsa çağrılacak ilk isim...

Dolayısıyla Efes'de oynayamaması bence bir gösterge değil.Yetenekli bir oyuncu olduğu aşikar.Bizim takımıza da yeter de artar bile...

Avantajı 3-4 oynayabilecek fizikte olması...

BİRİNCİSİ serhat,ismet ve valentin gibi genc oyuncuların istatiligine bakmayalım biz bunları genc oyuncu olarak aldık zaten bunların maclardaki her sayıları her asisstleri extradır takım sayısı icin bence 3 numarada tamam semso ile valentın iyi anlasır gibime geliyo
İKİNCİSİ bende bir GSliyim hemde en fanatiginden ama bn bole tatmin olmaz bi seyirci gormedim kardesım bu adam gelmeden 2,3 ay once bu forumda haberi cıkmisti ozaman alınsın iyiydi alınınca yetersiz ise yaramaz oluyo aynı seylet fatih solak icinde gecerli
ÜÇÜNCÜSÜ biz bu takımın ilk 5 e oynicana final kovalıcana inanmassak yensede yenilsede parasını alacak sozlesme sureleri topu topu 1 yıl olan(simdilik tabi) adamlar niye inansın
DORDUNCUSU keske kerem tunceli yi de alabilseydik milli maclarda harikalar yaratti adam ve her nekadar bjk ye imza atsada o bir GS li aynı sekılde fatih solakta oyledir bjk de oynarken bile bn gercekte GSliyım dicek kadar karakterli ve mert bi insan

Valentin ve Fatih solak transferleri icin yonetimi kutluyorum bu sene belki beklenen basarı gelirse yoneti belki bu oyuncuların bonservisini almaya karar verebilir????? :atki :atki :atki :claps :claps :claps

Bu transfere cidden çok sevindim.Valentin'e gerekli olan tek şey süre.Onu da bizde bulacak.Umarım Halil Üner gençlere Cihad ve Tufan'a davrandığı gibi davranmaz.

ya adam turk zaten milli takım kadrosunda da var. bunu bilin ve bogdan tanjeviç kotu adam almaz demekki iyi bi r oyuncu. milli takımda oyuncu sayımız bir hayli artıyor , bu çok iyi
:atki :claps

bendeaynı kanaat teyim bu adam yetenekli isi bilen bi adam olmasa ne efes nede tanjeviç bunu oynatırdı bu tur genc oyuncuların istatistiklerine bakmadan guvenmeliyiz bu sene fatihle valentin cok is yapacak