Valentin Pastal

Gelecek vaadeden bir oyuncu... Bu tip oyunuların bir noktadan sonra tek ihtiyacı maçlarda süre almaktır... Bunu da Galatasarayda fazlasıyla elde edecektir... İnşallah başarılı olur... Takım olabilirsek bu sene bizi güzel bir sezon bekliyor... Bu arada bir arkadaş yönetimin değil Ülker'in teşekkürü hakkettiğini yazmış... Arkadaş unutma ki Ülker le anlaşmayı bu yönetim yapmıştır...Tranferi de bu yönetim gerçekleştirir....

http://basket.efespilsen.com.tr/oyuncu.asp?id=31

kesinlikle cok iyi bi transfer bu seson bize ck katkısı olacak bence hadleyi olmasa bile zaman zaman semso yu kesicene inanıyorum

biglion' Alıntı:
kesinlikle cok iyi bi transfer bu seson bize ck katkısı olacak bence hadleyi olmasa bile zaman zaman semso yu kesicene inanıyorum
semsettin kesin ilk bes cıakcak bende bunu diyim sana ve neyazıkki belirtmekte yarar var gereksiz bir transfe onun yerine cihad kalsa daha iy olurdu ama ne diyleim yien de hayırlı olsun ve tekrar soyleiyim semsettin herkesi cok yanıltacak ben ona kalpten inanıyorum

kımse semso kotu oynicak demiyoki sadece GS ye yakısmayan bi oyuncuydu diolar ve bende sana bisi diyim semsonun ilk 5 cıkıcanı bizde biliyoz ama devam edecek die bi kural yok belki kotu gununde olacak ki ben bu gunleri cok gordum ozaman 1numaralı yedegi valentin mac icindede semso dis atısları atamassa kacırırsa kullanmassa oyun icindeki katkısı hareketliligi 20 yaslarındaki valentınle boy olcusmez ozaman formayı diil 3 ün 1 ini alir... semsonun özellikle bu sene kendine hakım olması lazım aksi taktirde maclara ona tezavrat icin diil hakaret icin gideriz ...bize bikez saygısızlık yaptı 2. sine hicbirimiz izin vermez buna eminim kimse ozelliklede semso GS yi yuzustu bırakamaz

fazil87 Tarih: Cmt Eyl 17, 2005 1:49 pm Mesaj konusu:

-------------------------------------------------------------------------------

valentin pastal gelmedi arkadaslar
Arkadaşım ne demek gelmedi.nereden duydun .

-Pastal, efes milli takıma cok oyuncu verdigi icin antreman yapacak adam bulamıyormus,birkac gün daha gelemeyecek sanırım

Önder abi TEKEL maçı topiğinde yazdı. Evet gelmedi ama sadece fiziksel olarak, yoksa seneye bizim kadromuzda. Efes'te oyuncu eksiliği var. Popovich, Prkacin, Domercant, Kerem, Kaya, Ermal, Ender ve Cenk milli tkaımdalar. Barış yeni döndü. Hatta Efes 86lı Hırvar bir guard denedi. Hem idmanda adam olsun hem de bir baklım mantığıyla denendi. O yüzden Valentin de Efeste idmanlarda.

pastal ın son durumu nedir bu adam ne zaman gelecek ne zaman uyum sağlıyacak bunların hepsi sorun sonra geçen seneki fatih solak işine dönmesin

yok ole bi ihtimal yokta takıma gelip uyum saglaması gerektigi konusunda haklısın bencede artık takıma katılması gerekiyo gerci efesin oyuncuları dondu artık gelebilir her an

biglion' Alıntı:
tek o diilki nasılki bi takımı tek kisi kurtaramaz tek kisi bozamazda mutlaka diyerleride koktu oynamıstır

abı genel olarak valentının cok ıı oynayıp mac kazandırdıgı olmus mu 4 dakıkadan fazla sure aldıgı olmus mu bole bı oyuncu bızde yarar getırecegını dusunmuorum onun yerıne murat kaya falan alınabılırdı..

abi belkide efes degilde baska bi takımda oynasa o dediklerini yapardı belkide suandaa bu adam ulkemizdeki yetenekler arasında gosterildigine gore denemekte fayda var ama zaten benide rahatsız eden bi taraf var oda oyuncunun kiralık olması adam bizde oynıcak bizi batıracak bazyı maclarda ama form tuttugu zaman efese donecek :?

benim transferine en çok sevindiğim oyuncu hatta kullanıcı ismimide valentin yapmak istiyorum adam da potansiyel var potansiyel olmasa milli takıma almazlardı