Yabancı oyuncu önerileriniz

O savunma dedigim an maçın en kritik anlarıydı.All starın 5. dakikası değil.Eğlenceli bir maçtı ama iki takımda kazanmak istiyordu... ;) Kendin diyorsun Dixon kısa guard savunmalı ama demek ki gercekten iyi bir savunmacı ki bire bir de takımın en etkili adamını ona vermişler.

İbo yu gecsin Parker'ı ona vermişelr... ;)

Savunmacı oyuncu her şartta savunma yapar!!! Buna katılmıcam...

Örnek verim... Mesela Kobe genelde savunmaya takılmaz ama öle bir an gelir öle gaza gelir Phil'den talimatı alır en iyi savunmacıya taş çıkarır... ;) ;)

Dixon'ın olayı da şahsen böyledir.Zaten Halil Üner savunma yapmasını istemiyordu, kendisini hucuma saklamasını istiyordu... ;) ;)
 
:kop :kop :kop

Ama şöyle bir durum var!!!!

Kobe Nba de oynuyor, Dixon Türkiye liginde....

Bence şudur ki Dixon Türkiye'nin Kobe Bryantıydı... ;) Ama Türkiye'nin yanlış anlamayın...

Valla benim basketbol bilgimi bilen bilir, ama sen beğenmiyorsan ve tartışmıyorsan o da senin görüşün saygı duuyarız... ;)
 
Gökce Başaran' Alıntı:
:kop :kop :kop

Ama şöyle bir durum var!!!!

Kobe Nba de oynuyor, Dixon Türkiye liginde....

Bence şudur ki Dixon Türkiye'nin Kobe Bryantıydı... ;) Ama Türkiye'nin yanlış anlamayın...

Valla benim basketbol bilgimi bilen bilir, ama sen beğenmiyorsan ve tartışmıyorsan o da senin görüşün saygı duuyarız... ;)
"beğenmemek değil sadece kobe ile dixon'ı karşılaştıtısan senle basketbol tartışmam" dedim

nasıl hiçbir önemli maçta iyi oynayamayan bir oyuncu ligin kobe'si oluyor anlamadım doğrusu
 
Ama Kobe de tek başına Kobe olmadı.Yanına dogru parçalar geldi ve Kobe Bryant oldu.Büyük maçlarda iyi oynadı çünkü onun yanında doğru parçalar vardı.Ve tabiki o Kobe Bryant...

Dixon büyük maçlarında iyi değildi haklısın ama yanında kim vardı.Düşün en iyi yanında kiler Burak ile Şemsettin di ...!!!!

Savunmalar hep ona odaklandı sert savunuldu ama gene de inanılmaz şutlar çıkardı...Fener son maçında yada Efes'e oynadığı 2 maçtada harikaydı...

Mesela Efes'e Cömertte 30 sayı 8 asist ile oynadi ki o zamana kadar Efes'e bir oyuncu ne lig de ne Euroleagııe de 30 sayı atamamıştı!!!!

Yani Dixon'ı Kobeye benzetmek belki abartı ama o da bu ligin en iyisiydi geçen sene !!!!

Ve hala diorum ki bu sene takımda kalsa 1 topla bu takım herşeyi yapardı ücüm da savunma da !!!!
 
ya konuştuğunuz şeye bak ya birincisi dixon savunma yapmazdı ikincisi kobe nba'in en önemli savunmacılarından yani öle savunmayı takmaz bir durumu yok üçüncüsü kobe kimseye ihtiyacı olmadan kobe oldu yanında sasha vujacic gibi kazmalar varken 81 sayı attı dördüncüsü bu takıma dixon gelirse fitch ile birlikte takımı sirke çevirirler ikisi bütün topları kullanır beşincisi geçen senenin en iyisi dixon değildi kerem tunçeriydi ve sonuncusu da nba'in en iyisi kobe değil nash'di ;) dixon önemli bir oyuncuydu ama abartmayın lütfen bi de konu iyice sapmış amacından dixon topiğine dönmüş

konuyla bağlayacak olursak bence ülkerdeki basden gibi asist ve savunma yapabilecek bir oyuncu çok iyi olur hatta geçen sene bizde oynayan desean hadley tarzı bir oyuncu da çok iyi olurdu.
 
Yabancı Oyuncu önerileriniz

Biraz yüksek uçuş olacak belki ama neden Dejan BADİROGA bu takıma gelmesin.Bir zamanlar avrupanın en önemli 3 numarası idi.hatta dün akşam lottomatica-tau maçını izlerken spikerin sylemiş olduğu güzel bir söz vardı "Bir zamanlar Badiroga2yı alan avrupa şampiyonu olur"demişti.Yaşı biraz ilerlemiş olması ve yaşadığı sakatlıkdan dolagı belki eski Badiroga değil ama Bilekleri hala eskisi gibi.Seneye Avrupa da mücadele edeceksek Badiroga bize müthiş bir güç kazandırır.O zaman Avrupa şampiyonu bile oluruz.
 
Tolga sen herşeyi çok bilirsin belli ki !!!

Kobe nasıl kobe oldu Vujacic'e kazma diyorsun o ayrı bir tartısma abi 96 yılından itibaren 2003 e kadar kimlerle oynadıgı onun kimlelerin yardımcı olduguna bi bak bence ;)

Tartışma cok uzadı yok Kerem buu ligin en iyisi yok Nash en iyisi Mvp alan en iyi diye bir kavram mı var onu ben değil Abd basını seciyor... ;)

Nese bu tartışmaya gerek yok zaten Dixon gelmez olur biter !!!! Ama ah gelse de yada kalsaydı da herkes neler olacağını görseydi !!!

Burada Ah Daçkaya nasıl yenildik Ah Beşiktaş'a nasıl yenildik diye konuşmazdık...

Fitch ile Dixon harika olurdu ya nese... !!!!!
 
smaç jürisinde nash neden yoktu o zaman???
geçen sene daçkada oynayan kelvin gibbs gibi bi oyuncu alırsak çok ii olur play off öncesi
 
Mert Ünal' Alıntı:
smaç jürisinde nash neden yoktu o zaman???
geçen sene daçkada oynayan kelvin gibbs gibi bi oyuncu alırsak çok ii olur play off öncesi

hayatında smaç bastığı meçhul olan adamı da jüriye alıcaklardı dimi? veya kobe geçen sene çok iyi oynadığı için orda jüriydi. bence nash geçen sene de bu sene de nba'in en iyi ve en verimli oyuncusu bu benim görüşüm tartışmak yersiz sanırım bunla ilgili

ayrıca kelvin gibbs o göbeği eritsin sonra gelsin oynasın galatasarayda
 
Eger ligde ve playoffta bir amacimiz olsun isteniyorsa acilen hucuma katki yapabilecek bir 3-4 numara bulunmali.

Dunku macta goruldu ki sert savunma ve Ftich'in kilitlenmesi durumunda hicbir alternatif uretemiyoruz.
 
prokomdan cristian dalmauyu çok beğeniyorum top getiriyor sayı yapıyor keşke gelebilse bence çok iyi bir transfer olurdu hem hücumda sadece fitche bakmazdık ve fitch sakatlandığında alternatifimiz olurdu
 
arkadaşım jason richardson vb. isimlerde smaç şampiyonu oldu senle polemiğe girmek istemiyorum
ayrıca malvin booker veya joseph blair gibi isimlerde düşünülebilir ama cuma transfer günü doluyomuş
 
bence iyi bir skorer alinmali fitch sakatlandin mi veya yoruldumu onun yerini alabilecek bi oyuncu cok ii olur hem buyuk maclarda fitche cok ii savunma yapiyorlar ve fitch duruyo o durdun mu harekete gecebilecek bi adam alinmali
 

Üst