yaa ben mustafa abi'nin bu yıl sözleşemesinin biteceğini duymuştumm.gerçeklik payı nedir acaba??
Biletli mi diye soran bendim Okan, sizi denedim acaba akıllandınız mı diye : )Okan BAKIR' Alıntı:Çadır ın önünde beklerken bir adamın gelip bana sorduğu soru '' İmza törenini izlemek için bilet lazımmı?'' tam komedi
Mustafa Abi iyi hoşta bize Tufan gibi şut tehditi olan adam lazım değil mi?Serdar Onay' Alıntı:yaa ben mustafa abi'nin bu yıl sözleşemesinin biteceğini duymuştumm.gerçeklik payı nedir acaba??
mustafakaya' Alıntı:Aslında ona ben çakma bilet satacaktım ama boşverOkan BAKIR' Alıntı:Çadır ın önünde beklerken bir adamın gelip bana sorduğu soru '' İmza törenini izlemek için bilet lazımmı?'' tam komedi
Mustafa Abi iyi hoşta bize Tufan gibi şut tehditi olan adam lazım değil mi?Eren Aydın' Alıntı:[quote="Serdar Onay":3oxg8qsj]yaa ben mustafa abi'nin bu yıl sözleşemesinin biteceğini duymuştumm.gerçeklik payı nedir acaba??
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ali Ekin!
Seni tebrik ediyorum, hepimize gazı verip sonra kendin gelmedin ne diyelim canın saolsun
Canın saolsun, bir dahaki seferealiekin' Alıntı:Eyüp Abi 8-10 kişi rahat geliyoduk Bursadan.Elimizde olmayan sebeplerden dolayi Yalova da kaldik.Gelmeyi çok istiyodum hatta sizlerle tanişmayi.Bunun üzüntüsü içindeyim.Gelemediğim için hepinizden özür diliyorum...
mustafakaya' Alıntı:Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ali Ekin!
Seni tebrik ediyorum, hepimize gazı verip sonra kendin gelmedin ne diyelim canın saolsun
Abi bişi olmaz o gazı vermeseydi senle tanışamazdım
Berkan Çatal' Alıntı:basketboldan anlayan herkes tufan sakatken adam akıllı kısa rotasyonumuz yokken türk bakımından, kutluayı ister.