yaa ben mustafa abi'nin bu yıl sözleşemesinin biteceğini duymuştumm.gerçeklik payı nedir acaba??
Biletli mi diye soran bendim Okan, sizi denedim acaba akıllandınız mı diye : )Okan BAKIR' Alıntı:Çadır ın önünde beklerken bir adamın gelip bana sorduğu soru '' İmza törenini izlemek için bilet lazımmı?'' tam komedi![]()
![]()
Mustafa Abi iyi hoşta bize Tufan gibi şut tehditi olan adam lazım değil mi?Serdar Onay' Alıntı:yaa ben mustafa abi'nin bu yıl sözleşemesinin biteceğini duymuştumm.gerçeklik payı nedir acaba??
mustafakaya' Alıntı:Aslında ona ben çakma bilet satacaktım ama boşverOkan BAKIR' Alıntı:Çadır ın önünde beklerken bir adamın gelip bana sorduğu soru '' İmza törenini izlemek için bilet lazımmı?'' tam komedi![]()
![]()
![]()
Mustafa Abi iyi hoşta bize Tufan gibi şut tehditi olan adam lazım değil mi?Eren Aydın' Alıntı:[quote="Serdar Onay":3oxg8qsj]yaa ben mustafa abi'nin bu yıl sözleşemesinin biteceğini duymuştumm.gerçeklik payı nedir acaba??
Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ali Ekin!
Seni tebrik ediyorum, hepimize gazı verip sonra kendin gelmedin ne diyelim canın saolsun![]()
Canın saolsun, bir dahaki seferealiekin' Alıntı:Eyüp Abi 8-10 kişi rahat geliyoduk Bursadan.Elimizde olmayan sebeplerden dolayi Yalova da kaldik.Gelmeyi çok istiyodum hatta sizlerle tanişmayi.Bunun üzüntüsü içindeyim.Gelemediğim için hepinizden özür diliyorum...
mustafakaya' Alıntı:Eyüp YILDIZ' Alıntı:Ali Ekin!
Seni tebrik ediyorum, hepimize gazı verip sonra kendin gelmedin ne diyelim canın saolsun![]()
Abi bişi olmaz o gazı vermeseydi senle tanışamazdım![]()
Berkan Çatal' Alıntı:basketboldan anlayan herkes tufan sakatken adam akıllı kısa rotasyonumuz yokken türk bakımından, kutluayı ister.