Fotoğrafları bekliyoruz arkadaşlar!
törende yiğiter uluğ a benzer birini gördüysen o eyüptür.Ahmet Yenilmez' Alıntı:eyub bey galiba törendeymişsiniz top sakallı boynunda atkı olan sizmiydiniz acaba(valla bilsem tanışmak isterdim ama işim dolayısıyla erken cıkmak zorunda kaldım)
Musti olum only niye diyorsun. O gelip senle foto çekilecek. Adam, senin gibi bir zatı karşısında görünce eli ayağına dolanmıştır. Koçum benim. 8)mustafakaya' Alıntı:Gurovic e "Only 1 photo please " dedim adam beni kanatları altına aldı
içlerinde en istekli resim çektiren gurovic galiba resimlerden öyle anlaşılıyormustafakaya' Alıntı:Gurovic e "Only 1 photo please " dedim adam beni kanatları altına aldı
birazcık paraya kıyıp ufak bonservisler ödeyerek katkı verecek 2 yerli oyuncu alırsak tamamdırUğur YILMAZ' Alıntı:Abi adam ilk öçnce normaldi. Daha sonra tören sırasında Eyüp Abi'nin taktikleri ile yaptığımız tezahüratlarla adam havaya girdi. Valla bu adamı nasıl delirtiyorlar anlamadım. Melek gibi adam... Ayrıca Graves çok cana yakın bir abimiz. En sevdiğim oyunculardan biri olacaktır. İyi bir hava yakalanmış. Ayrıca benim ilk dikkatimi çeken Mert Uyguç formaları verirken oyunculara numaralardı. Gurovic'in elinde 15'i görünce tamamdır dedim. Ayrıca Graves 22 numarayı verinde Graves, Mert Uyguç'a birşeyler dedi. Yanlarında bir arkadaşları veya her kimse bir siyahi kişi daha vardı. Onların fotoğraflarını çekti. Birlikte oturdular falan...
Dedehayır'ın yerli transferi konusunda açıklamalrı içimi rahatlattı...