Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Ya ben Shaqı verdim Mcgee yi aldım.. Mcgee drop listesinden çıktı benim kadroma geldi ayaarladım falan şimdi bakıyorum Shaq halen kadromda mcgee drop listesinde yok kadromdada yok.. Nedir bu?

Onu ben de anlamadım Veysel, gün içinde bakmıştım ama sanırım ben göremiyorum sanmıştım, sen de kendi kadronu göremiyormuşsun. :)

kadroları hergün değiştirebilirsiniz.. Kerem'in verdiği örnek şöyle mesela Joe 25 attı ertesi gün maçı yok ama Hamilton'ın maçı varsa tabi Hamilton'ı kadroya alıcak.. ortalamaya bakılmıyor çünkü toplama bakılıyor , Hamilton 10 atarsa 35 eder sayısı toplamda.. o yüzden kimin maçı varsa o oynamalı o gün.. hergün değişir kadrolar..

1-2 sayfa önce verdiğim fotolar tam örnek mesela.. kimin maçı varsa o kadro da.. pzartesi den belli bi kadro'yu ayarlayıp 1 hafta öyle sürdürmek zorunda değilsiniz.. hergün güncellenir kadro..

mesela yarın kimin maçı varsa onu alın kadroya.. bi gün sonra ya ilerleyin yine oyuncuların yanında maçı olanları alırsınız kadro'ya.. oyuncularınız haybiye kalmasın bench'de..

Ben onu yanlış biliyomuşum. :) Zaten oynayınca öğrenecektik ama iyi oldu bu.

Ekleme: Hadi sayı arttı sorun değil de top kaybı da artar o zaman. :roll:

ben asıl başka bir şeyi merak ediyorum
misal elimde 2 tane C var birisi salı günü Howard'a karşı oynayacak diğeri Dalembert'e karşı ama çarşamba günü tam tersi olacak...
salı günü birini oynatır çarşamba diğerini oynatırsam sıkıntı olur mu...:)

4 maç var yani toplam da hepsini oynat tabiki.. birini util yap diğerini c'ye koy.. veya ikisinden biri F oynarsa -ki oynuyodur mutlaka birini PF'ye alırsın diğeri C'de kalır yada dediğim gibi util'e alırsın.. ama oynayan oyuncunu bench'te bırakma..

dediğim gibi bu oyunda hafta içinde ki ortalamalar alınmıyor oyuncuların toplam katkıları ele alınıyor.. attığı 1 sayı veya attığı 1 üç sayı bile çok önemli..

neyse daha fazla kafa karıştırmaya gerek yok.. yarın herşeyi anlıcaksınız.. :)

İlk haftaki maçıma baktım,benim oyuncuların da Umut'unkilerin de 34 maçı var ama fikstür şansım var,2 gün onun 11 oyuncusunun maçı olduğu için 34-32 maç sayısında bir üstünlüğümüz olacak,inşallah bu avantajı değerlendirir bizim oyuncular,en büyük soru işaretim Yao'nun ilk maçlarda oynayıp oynamayacağı.

Ben de bir haftalık kadromu ayarladım, hergün için ayrı ayrı kadroların ayarlanması çok güzel bir şey. Böylelikle her gün girmemize gerek kalmıyor.

Kerem Seçer' Alıntı:
Ekleme: Hadi sayı arttı sorun değil de top kaybı da artar o zaman. :roll:

top kaybı artar , oynadıkça %'ler düşer.. mesela Kobe ligin en iyisi ama bu oyun da gayet sıradan bi oyuncu aslında.. :)

%'leri yerle bir eder, top kaybı fazla yapar sayı dışında nadir katkı verir.. sırf sayı ve rebound değil sonuçta 7 ayrı kategori daha var.. bu akşam başlasın bi görceksiniz zaten baya zevkli olcak..

takımlara baktım hemen hemen bütün kadrolar kurulmuş gayet güzel.. benim rakibim Emre kurmamış ama o da kurar heralde akşama 1 oyuncusu bench'te idi..

akşam başlıyor herkese başarılar bench'te oyuncunuzu unutmayın.. :)

neyi kuracağım Levent..kurulmuşu var : ))
benim pas geçtiğim bir şey mi var, anlamıyorum ki..
ha onu diyorsanız değiştirdim, yani akşama oynayacak adamımı kadroya aldım..
levent ben bu oyunu öğrenirim ama öğrendiğimde iş işten geçmiş olur.
bir de ben bu ara, bırakın oyunu kurcalamayı burada yazılanları bile okuyamıyorum yoğunluktan..
yine de lige lakers galibiyeti ile başlayacağız..

Emre abi,

Mesela bu gece için Batum yedekte. Onun istatistikleri işlemiyor. Onu kadroya alıp oynamayan birini yedeğe çek.

Yarın içinse mesela Thornton oynamıyor. Onu yedeğe al, iki yedeğin oynuyor ikisinden birini seç onu kadroya al. Her günün kadrosunu bu şekilde oluşturabiliyorsun ve şimdiden kaydedebiliyorsun. Her gün girmene gerek kalmıyor.

Kadrona girdiğinde üstte siyahlı bölümde tarihler var, oradan her günü ayarlayabilirsin ama kaydetmeyi unutma. :)

Abi tamam ilk gün değişmiş. Girip çıktım da.

Ekleme: Önce görünmüyordu da değişiklikler.

ya özür dileyerek son birşey daha soracağım...
katsayı gibi bir durum var mı?
mesela sf-pf oynayan bir oyuncuyu aldım sf bölgesine koydum yine aynı sf-pf olan bir oyuncuyu f bölgesine koydum sf bölgesindeki oyuncunun attığı 1 sayının oyuna etkisi ile f bölgesinde olan oyuncunun attığı 1 sayının oyuna etkisi aynı mı?...
yada util oyuncuların...

yeminlen 3 soruda btün oyunun kodlarını yeniden yazdım...
ne çok karışık hale getirmeye çalıştım oyunu yahu ben bile şaşırdım...:)
neyse gayet güzel böyle tabi...:)