Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

O kadar krediniz yok Emre bey hangi şehirin takımını yönetiyorsunuz farkında mısınz ? :) :) :)

:)

ilk günden avantajlı başlıyorsun.. 3 oyuncunun maçı var ilk gün benim 1.. arayı açarsan öyle gider valla bütün hafta.. :)

Arenas- Udrih hamlesi çok yerinde olmuş.. benimde gözüm vardı Udrih'te..

ben bu ara çok takip edemiedim, çok kurcalayamadım ama bakalım..
artık gazla mazla bir yerlere geleceğiz..
hepiniz doctor j gibi oynayın, yenilmekten sakın korkmayın !!

Beyler demedi demeyin.

Bu oyunun en can sıkıcı yanı yapılan tradelerde adalet olmamasıdır. Bence lig çoğunluğu onaylamadan trade yapılmaması konusuna sınır getirin.

Özellikle play off döneminde keyif kaçırır.

Aklıma gelmişken.

Murat İNAL' Alıntı:
Beyler demedi demeyin.

Bu oyunun en can sıkıcı yanı yapılan tradelerde adalet olmamasıdır. Bence lig çoğunluğu onaylamadan trade yapılmaması konusuna sınır getirin.

Özellikle play off döneminde keyif kaçırır.

Aklıma gelmişken.

katılıyorum.
bu arada 2 günlük kadroyu kurdum hazırım.

evet ben 2-3 sayfa önce söylemiştim onu.. yapılan trade'ler lig kurucusunun önüne geliyor onay verirse kabul ediliyor verilmesse kabul edilmiyor.. bu şu an ben gözüküyorum.. ben olurum Emre olurum bu problem değil..

ama yapılan trade teklifleri burda konuşulsun.. kalan 10 takım'ın 6'sı onay verirse trade kabul edilir.. verilmesse kabul edilmez.. geçen de bana bi teklif geldi.. bu tekliflerin burda konuşulmasından yanayım.. anlaşırsa 2 oyuncu kalan 10 takıma sorarız nedir diye..

hem şeffaf olur hemde adaleti sağlarız..

Vallah benim kafayı çabuk akrıştırdınız:) BBakalım lig başlasın zamanla ayıkırım umaırm. Baksana millet birbirlerinin asistlerine ribauntlarına bakıyor. Ona da nasıl bakıyorsa artık:) Ben kendiminkilere bile bakmadım:)

Sühan Cem' Alıntı:
Vallah benim kafayı çabuk akrıştırdınız:) BBakalım lig başlasın zamanla ayıkırım umaırm. Baksana millet birbirlerinin asistlerine ribauntlarına bakıyor. Ona da nasıl bakıyorsa artık:) Ben kendiminkilere bile bakmadım:)

Bende Sühan abi :)

Ben sayıyı ve yüzdeleri salladım. Orayı düzeltmem zor ama diğer yerleri daha fazla güçlendirebilirim. Reb, Ast, Stl, 3pm, To, Blok yani.

Kerem Abi neye ihtiyacın olduğunu söyleyince rakip de takasta ona göre politika izler. Yani dersenki bana rebocu lazım, rakip rebocusunu olduğundan fazla miktara pazarlamaya çalışır sana... Dikkat et :)

Bu arada ilk hafta herhangi birisi takımın başında olmazsa o takıma talibim, bir curcuna oldu giremedik oyuna... :)

Asistan koçum yapayım seni Alperen. :)

Oyuncu bulursam iyi nasıl aldığım önemli olmaz. Çünkü oyunu da kazandım sayarım. :)

Ben hala yolun başında olduğumdan sorularım mantıksız gelebilir yada daha önce sorulmuş oalbilir.

Şimdi yarın maçlar başlıyor. Ben takıma 10 oyuncumu alabileceğim sadece. 12 kişilik takımdan yani 2 kişimi çıakrmam gerekiyor.

Bu hafta 10 kişilik takımımı kurduktan sonra hafta içi yedeklerimden birini bir diğeri ile değiştirme şansım var mı?

İstatistikleir nereden karşılaştırıyorsunuz?

draftte 2 tane büyük yanlışlık yapmıştım onları biraz düzeltmeye çalıştım ama henüz değişiklik takıma yansımadı...:)

Ya bende büyük hata yaptım draftta..

1- Boozeri 2. turda seçmem( 2 ay yok)

Ya bu Troy Murphy sakatlığı ciddi mi? Bir yerde okudum ingilizceydi tam anlamadım ama sezonu kapatmış diye anladım..

Evet yapılıyormuş Umut.

Sühan abi aynı şekilde sana da cevap olur bu. Her gün oyuncunu değiştirebilirsin ama yedektekiler ortalamaları düşürebilir, ona göre değiştirmek lazım.

Mesela sende Joe Johnson 25 sayı attı, sonraki gün Hamilton'ın maçı var, kadroya aldın ve 10 sayı attı. O zaman sayı için avantajın kayboluyor ama tersi de olabilir tabiki.