Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

evet maçlar salı başladığından Salı günü ile Pazar günü arasındaki maçlardan oluşcak ilk hafta.. ikinci hafta Pazartesi başlayıp Pazar biticek sonra da öyle devam edicek..

takımını zaten hergün geldiğinde maçları görceksin gün gün otomatik atıyor ama olur da nete giremeyip kadronu kuramassın o gün sıkıntı olmasın diye önceden kurmakta fayda var dedim.. kadrona girdiğin zaman orda günler var o günleri ileri aldıkça oyuncuların maçlarını görebilirsin.. maçları olanı 10 kişilik kadrona koyarsın.. gün gün ilerlersin öyle.. 2-3 haftalık kurup rahat etmek mantıklı..

Sühan Cem' Alıntı:
Peki bu "Util" de tuttuğumuz oyuncular istatistiklere girebilecekmi? Sanırım yedekler zaten girmeyecek istatistiğe.
Girecekler tabi Sühan abi.Onun için draftın sonunda kafamıza göre oyuncu seçtik.Yoksa bende toplam 4 guardla durmazdım.Util'lere güvendim.

Kerem Seçer' Alıntı:
Boşta olan oyuncuyu almak için birini bırakmak zorunda mıyız? Nasıl alabiliyoruz onları?
Evet boştakini alırken takımdan birini bırakıyoruz,playersa girdiğimizde oyuncu listesi var,alacağımız adamın yanındaki yeşil artıya basıyoruz,takımımızdan kimi bırakacağımızı seçiyoruz,add'e basıyoruz.

Re: Yahoo Fantasy (22 ekim cuma 22.00 da canlı draft)

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="M.Furkan Şenbabaoğlu":3b4qv6pm]steve nash
stephen jackson
russell westbrook
corey maggette
luis scola
ron artest
j.j. hickson
dwight howard
john wall
jamal crawford
Furkan bu nasıl takım yahu?Takımında 3 tane uzun var ki biri Cleveland'da ilk 5 başlayamıyacak JJ diğeri kontratı kapmasından mütevellit kendini o kadar sıkmayacağa benzeyen Luis Scola.[/quote:3b4qv6pm]
Sakatlık sorununu atlattıysa maç başına 24 dk. oynayacak olsa da Yao var takımda,yazmamışım onu,bir de Varejao'yu kattım kadroma, 25'inde maçlar başlamadan önce katılacak takıma.

Sağol Furkan. Biri oyuncu satarsa alabilirim o zaman. Diğer oyuncuların da geçen sezonki performanslarına bakmak lazım, belki eksiklerime iyi gelen isimler vardır ama vaktim yok ya.

Tabi bu iki istatistiği feda edip diğer istatistiklerde elimi güçlendirecek değişikliklere de gidebilirim. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Browser'dakiler daha çok ilgimi çekti valla :) Sekmeler acayip olmuş :)

daha varda ikonlar küçülünce karıştırıyorum ne neydi diye.. :)

add-drop başladığı zaman Kerem 1 , Ben 2. sırada başlıyoruz.. draft'ın tam tersi şekilde bi avantaj sağlıyor bize bu.. Kerem ile başka bi takım aynı oyuncu eklemeye çalışırsa Kerem alıyor onu..

Blok ve ribaundda banko mağlubum ama 3 sayı , toplam skor ve yüzdede banko galibim. Büyük ihtimal serbest atışı da alırım uzunlarım iyi atıyor. Benim maçlarımı asist ve top çalma belirler. Yenilirsem de 5-3 yenilirim gibi

Bugün itibarıyla boştaki oyuncuları alabiliyoruz,ilk değişikliği ben DeJuan Blair'i bırakıp Anderson Varejao'yu alarak yaptım.İlk haftaki rakibim GS Warriors da sakat Perkins ve Haslem'i bırakıp Gooden ve Reggie Williams'ı almış.İlk maçları heyecanla bekliyoruz...

Miller sakat ya bana biri şutör bulsun 3lük olayı patladı benim

bu işi Durant'e bırakma kararı aldım :D bi takasa girelim beyler ya Billy King gibi oturuyoruz koltuklarımızda. Aksiyon ister bu gönüller

uzun uğraşlarım ve incelemelerim sonunda tespit ettim ki; ilk 3 sırada draft ettiğimiz adamlarımızı drop edemiyoruz.. oyunu anlamaya başladım.. bu hızla anlarsam , 2012-2013 sezonunda çok iddaalı olurum..