Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Deniz Baskın":1ptb1rc1]Bugün Austin Daye ve Durant karşı karşıya gelecek. Daye'e söyledim Durant üstüne kalırsa bırakacak . Durant'e de savunmada Daye'i bırakın nasılsa Detroit'i yeneriz dedim. Geliyoruz :)

deniz,foruma kafası güzel gelmekten 4 hafta cezalısın: ))

bu akşam önemli maçlar var, oyunun gidişatını, bu haftaki eşleşmeleri etkileyecek maçlar..[/quote:1ptb1rc1]
Maç bu geceymiş :) Beynimi buldum cezam kalktı sevgili gsbasket severler :)

Rondo uçtu kardeşim ya, 24 asist nedir. Üç maçta 50 asist yaptı adam. Tek başına 50 asist. Neyse ki şu 2 günde maçı yok. Rondo istikrarı çok yakalayamaz ama geldi bana çattı ya. Darısı haftaya Erdal'ın yapacağı takıma diyorum artık. :)

Bu arada şu gün itibariyle ligdeki hangi takımla yapsam önde olacakmışım. Takım iyi, iyi beğendim. :)

İyide kardeşim bunun birde 14 top kaybı var.O olmasa ben önde olacaktım bu istatistikte. :?

Kerem abi haftaya rakibim Sühan abi.Bilendim bekliyorum.

:)

Javale Mcgee 7 sayı 8 ribaunt 7 blok :shock: iyi ki almışım sonradan :)

Benim 5 maçım var rakibimin 3 maçı kaldı..

Sayı olarak serbest atış yüzdesi olarak ve 3 pointte kesin yenildim.. Geri kalan 6 tanede şu an öndeyim zaten.. Top kaybı blok ribaunt kesin galibim..

Kaldı geriye atış yüzdesi(binde 16)top çalma(30-19) asistte(78-70) öndeyim ama kesin değiller..

En kötü 5-4 yenerim gibi geliyor ama hayırlısı..

Holiday gerisine daha fazla dayanamadım, aynı takımdan L.Williams'ı aldım. En azından skorer, Holiday kadar rebo çekip asist de yapıyor.

Morrow'u bu akşam izleyip ona göre 1 değişiklik daha yapabilirim.

Kidd, Deron Williams, Morrow, J.Green, Al.Jefferson

Ibaka, Harris, B.Lopez

İki oyuncum fazla sen de bunun farkında mısın Erdal? :)

İki oyuncunun 12 fazladan top kaybını sağlaması zor görünüyor. Ama ribaundum tehlikede. Asisti alacağımı düşünüyorum. 5-4 önde bitiririm bence. :)

Harris'in karşısında Kidd ve Deron var. :)

Kidd yaşlandı diyor herkes de 2 maçta 28 asist yaptı. :)

amare stoudemire nasıl her maç 6,8,9 gibi top kaybı yapabiliyor anlamıyorum. yakalarsam özellikle bir maçlarını izleyeceğim..nasıl bir kafayla çıkıyor maçlara 9 tane top kaybı yaparken çok merak ediyorum ne içiyor,onun yüzünden levent'i yenemiyorum..: ) şimdiden günah keçisini ayarlayayım..

Emre Yüksel' Alıntı:
amare stoudemire nasıl her maç 6,8,9 gibi top kaybı yapabiliyor anlamıyorum. yakalarsam özellikle bir maçlarını izleyeceğim..nasıl bir kafayla çıkıyor maçlara 9 tane top kaybı yaparken çok merak ediyorum ne içiyor,onun yüzünden levent'i yenemiyorum..: ) şimdiden günah keçisini ayarlayayım..
Ah be Emre abi draftta pek söylememiştim ama Biedrins seçimin çok kötü olmuş.5. turda alınacak çok daha iyi oyuncular vardı.

Erdal Avcı' Alıntı:
[quote="Emre Yüksel":2pj8kr9a]amare stoudemire nasıl her maç 6,8,9 gibi top kaybı yapabiliyor anlamıyorum. yakalarsam özellikle bir maçlarını izleyeceğim..nasıl bir kafayla çıkıyor maçlara 9 tane top kaybı yaparken çok merak ediyorum ne içiyor,onun yüzünden levent'i yenemiyorum..: ) şimdiden günah keçisini ayarlayayım..
Ah be Emre abi draftta pek söylememiştim ama Biedrins seçimin çok kötü olmuş.5. turda alınacak çok daha iyi oyuncular vardı.[/quote:2pj8kr9a]

haklı olabilirsin..şu anda kimleri pas geçtiğimi de hatırlamıyorum ama biedrins konusunda çok ümitsiz değilim..coach falan değişti orada, ayrıca uzunlar kısalara göre geç form tutarlar, yakında katkı vermeye başlar.. bana böyle şeyler söyleme erdal..kendimi joe dumars gibi hissediyorum,kel ,şişman ve zencimiyim diye aynaya bakıyorum : )