Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

amare stoudemire nasıl her maç 6,8,9 gibi top kaybı yapabiliyor anlamıyorum. yakalarsam özellikle bir maçlarını izleyeceğim..nasıl bir kafayla çıkıyor maçlara 9 tane top kaybı yaparken çok merak ediyorum ne içiyor,onun yüzünden levent'i yenemiyorum..: ) şimdiden günah keçisini ayarlayayım..

bu akşam değişebilir emre.. 1-2 kategori çok yakın.. özellikle to ve sayı da değişmeler olması kesin gibi.. birini verip birini alsam yine 5-4 biter ama %'lerde geçebilirsin.. benim 3 senin 1 oyuncun sahada.. 6-3 bile alabilirsin tek oyuncunla..
5-4 kazanmam kuvvetle muhtemel gözüküyor ama.. baya zevkli geçti hafta bi sen bi ben güzeldi..

2 akşamdır nba.com da maçlar açık 1 kasıma kadar hepsi.. koyu bi NY'li arkadaşım olduğundan bende izledim NY maçlarını.. amare'in top kaybı bu kadar çok yapma sebebi sayı gelmediği zaman 10 hücum arka arkaya top kullanıyor.. alternatifleri yok şu anda başka.. 1-2 farklı hücum rotasyonu çıksa azalır o..

veysel takaslar 2-3 oyuncuyla da olur mantık çerçevesin de olduktan sonra..

6-3 gerideyim ama hesaplarıma göre 4-4 olacak gibi. Rakibin uzunları benim ise kısalar oynuyor bugün. FT'de gerideyim tek umudum Ft'de Gasol ve Kaman'ın düşük yüzdeyle faul atması. Bizde Durant , Ellis filan var yüzde mutlaka yükselcek ama yeter mi bilmiyorum. Sanırım kaybedeceğim 5-4

Ahahaha :) Ya takımımın zayıf olduğunu düşünmeye başaldım. Oyunu daha yeni kavrıyorum. Jarmeine O'neal yeterli gelemdi bana. Şu an Burak'a karşı 7-2 öndeyim ama başka bir rakip oslaydı yenilecektim büyük ihtimalle.

Erdal şans çok önemli. Bugün adamların Miami ile oynadığı için rebo ve asistleri düştü belki de.

Haftaya da ben dezavantajlıyım. Az maç yapıyorum. 4 maç oynayan takımlardan oyuncu almam lazım. Yoksa yüzdelerimin düşük olduğu bir oyunda kolay yenilirim haftaya.

Ben de 2.turda niye Nash'i almışım Roy,Duncan vb.dururken anlayamıyorum ama ilk hafta itibariyle 56. sıradan seçtiğim Scola'yı 27,3 sayı 14 rib. istatistikleriyle en iyi draftım seçiyorum

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Ben de 2.turda niye Nash'i almışım Roy,Duncan vb.dururken anlayamıyorum ama ilk hafta itibariyle 56. sıradan seçtiğim Scola'yı 27,3 sayı 14 rib. istatistikleriyle en iyi draftım seçiyorum
130. sıradan seçtiğim Wilson Chandler'ın istatistikleri:
21 sayı 10.3 rebound 3 blok 1.5 top çalma 0.8 asist

:)

Bende Elton Brand'i seçtim bu haftanın oyuncusu olarak 44 sayı 27 ribaunt 4 asist 8 top çalma 6 blokluk performansı ile. Gerçi bugün Kobe'nin maçı var onun istatisklerde yakın çünkü.

01:00'de dananın kuyruğu kopacak.

Bir yanda Al Jefferson, Deron Williams ve Jeff Green; diğer yanda Serge Ibaka. Hepsi tek maçta.

4-5 gerideyim.

Ribaundda 4 gerideyim. Üç oyuncum Ibaka'dan beş fazla ribaund alırsa 5-4 öne geçeceğim.

Asistte 6 gerideyim. Üç oyuncum Ibaka'dan yedi fazla asist yaparsa 6-3 yapacağım.

Merakla bekliyorum maçı.

Erdal öyle bir şey olursa kim top kaybı yaparsa çok bırakırım yeminle. :)

Yalnız Kidd dışında oyuncular çok tatmin etmedi beni. Fazla maç yapmamdan dolayı avantaj yakaladım. Haftaya da tam tersi olacak, az maç yapacağım.

Levent'le bizi foto finiş zor ayırdı.. 0.477 ile 0.479 arasındaki fark bize maçı 5-4 kaybettirdi.. Tebrikler Levent..

Biz de takımımızdaki bazı kendini bilmezleri bir köşeye çekip konuşacağız anlayacakları dilden..