Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Levent'le bizi foto finiş zor ayırdı.. 0.477 ile 0.479 arasındaki fark bize maçı 5-4 kaybettirdi.. Tebrikler Levent..

gece çok heyecanlı gitti asıl.. online takip ettim ben , bi sen öne geçtin bi ben.. 478 oldun ben de 477 oldum.. sonra biedrins kaçırdı 1-2 geçtim.. dorell'i çıkartıp oynatmıcaktım ben ama biedrins'in yüksek %'sinden dolayı oynattım.. keyifli gitti baya bende tebrik ederim..

1. hafta toplu sonuçları.

Los Angeles Lakers 5 Sixers 4

Furkan GSpurs 7 GS Warriors 2

Phoneix Suns 6 Chicago Bulls 3

Burak Jr McGrady 1 Sühan Lakers 8

Brutal Rockets 2 Kerem's Bulls 7

Sacramento-Kings 2 Miami Heat 7

Sühan , Kerem ve Miami Heat haftanın en karlı takımları.. yabancıya gitmesin Lakers iyidir.. :)

Bende takımımdan memnun değilim. Zach daha oynamaya başlamadı. Takımlarının yıldızı olan oyunculaırmda kolay galibiyetler esnası fazla süre alıp yıpranmadılar. Genede bazı dişlilerde oynama yapmak lazım

benim en büyük sıkıntı takım isminden kaynaklanıyor aslında...
bir defa aldık bu cenabet ismi değiştirmemde bu saatten sonra...
her gelen 7-2, 8-1 vurur gider artık...
keşke sayı yeme ortalaması 140 ın altında olan bir takım ismi seçseydim...

Sühan Cem' Alıntı:
Erdal'a "takımın iyi değil" dediğimde, "görecez abi" demişti şimdiden 4 adam değiştirdi bile:)
Amir Johnson ve Marcus Thornton istediğim süreleri alamadılar.Jason Thompson'a ise Dalembert'den daha az güveniliyor nedense.Neyse bu saydıklarım 9. 10. ve 12. sıradan seçtiğim oyuncular.11.de turnayı gözünden vurdum.

:)

Sezon başı olduğu için benim oyunculaırmda maçı koparınca fazla süre almıyorlardı. İstatistikleri yeterli dğeildi bu yüzden. Senin takımın beni 3-6 yeneceğini düşünüyordum ama şu an şansımızın 4-5 veya 5-4 gibi biri duruma geldiğini düşünüyorum. Bizim maç çok heyecanlı oalcak gibi:)

Fikstürümü bir türlü düzeltemiyorum. Frye yerine fazladan maç yapan adam almam lazım ama bulamadım bir türlü. Olmadı aynı sayıda yapan birini de alabilirim.

Zach Randolph sakatmış abi.Sayı ve Rebound'u unut sen.
:)

Kerem abi sen almadan Reggie Evans'I kaptım ben bu hafta 4 maçı var. :)

Landry Fields çok güzel hamle.. hem ilk 5 hem süre alıyo hem faydalı.. benimde gözüm vardı düşünüyordum.. çıkartıcak adam bulamıyordum kaçtı artık..

Maç sayısına göre aldım aslında tabi istatistikleri de fena değil.

Şimdi Frye'nin 3 maçı var. Ama Çarş. günü 12 adamımın da maçı olduğundan onu almayacaktım, 2'ye incekti. Ama Fields'ı 4 maç oynatabileceğim. Çarş. günü maçı yok, 2 maç da karım olacak bu şekilde. :)

Kerem Seçer' Alıntı:
Maç sayısına göre aldım aslında tabi istatistikleri de fena değil.

Şimdi Frye'nin 3 maçı var. Ama Çarş. günü 12 adamımın da maçı olduğundan onu almayacaktım, 2'ye incekti. Ama Fields'ı 4 maç oynatabileceğim. Çarş. günü maçı yok, 2 maç da karım olacak bu şekilde. :)

kerem oyun seni fena sarmış. : )) zaman ayırdığın belli..
benim takımımdan haberim yok.. kendimi halil üner gibi hissediyorum.

evet ertelendi NY-ORlando maçı. İki tane orlondo oyuncum var Erdal kazansın diye her şey yolunda gidiyor:)

Ertelenme sebebi, MS Garden'da çatı temizliği yapılırken biraz asbest sahaya dökülmüş. İnşallah bu hafta oynanır diyeceğim ama hiç sanmıyorum:S