Rakibi 2 tane 3PTM ve 3 ribaund farkıyla 7-2 gibi bir skorla geçmenin mutluluğunu yaşıyorum,son saniye golüyle maç kazanmak gibi bir şey
Levent'le bizi foto finiş zor ayırdı.. 0.477 ile 0.479 arasındaki fark bize maçı 5-4 kaybettirdi.. Tebrikler Levent..
Amir Johnson ve Marcus Thornton istediğim süreleri alamadılar.Jason Thompson'a ise Dalembert'den daha az güveniliyor nedense.Neyse bu saydıklarım 9. 10. ve 12. sıradan seçtiğim oyuncular.11.de turnayı gözünden vurdum.Sühan Cem' Alıntı:Erdal'a "takımın iyi değil" dediğimde, "görecez abi" demişti şimdiden 4 adam değiştirdi bile![]()
Kerem Seçer' Alıntı:Maç sayısına göre aldım aslında tabi istatistikleri de fena değil.
Şimdi Frye'nin 3 maçı var. Ama Çarş. günü 12 adamımın da maçı olduğundan onu almayacaktım, 2'ye incekti. Ama Fields'ı 4 maç oynatabileceğim. Çarş. günü maçı yok, 2 maç da karım olacak bu şekilde.![]()
postponed,ertlendi sanırım ve inşallah maç bu hafta oynanır Howard'dan 40 sayı 20 ribaund 5 blok falan bekliyordum NYN'e karşıKerem Seçer' Alıntı:PPD ne demek? Orlando-NY maçının yanında yazıyor da.