Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Erdal Avcı' Alıntı:
İlk yarı biterken takımımdan gözüme çarpan bir istatistiği vereyim.
Reggie Evans 4 sayı 15 rebound 2 asist 1 top çalma.

İlk periyot 2 sayı 10 ribaunt 2 asist ile oynuyordu Reggie evans :)

Bu arada benim takımın serbest atış yüzdesi saha içi yüzdesinden düşük. DÜn %58 ile serbest atış atmışız :))

Hafta boyunca Cumartesi'ye kadar az maç yapıyorum ama Cumartesi acısı çıkıyor ve maçlar eşitleniyor neredeyse. Cumartesi'ye kadar 5-4 ile ya da 6-3 ile bile girersem(geride olmamdan bahsediyorum) en kötü 6-3 yaparım Cumartei'nin sonunda. Cumartesi'ye kadar geriye düşmemek çok önemli

Maçları yarın akşamdan itibaren takip etmeye başlayacağım. Şu anda bu seride durumum çok iyi. 8-1 ama muhtemelen 7-2 bitecek.

Joe Jhonson lı Atlanta NY'u yendi 99-90 üstelik Joe 3/15 lik %20lik atış yüzdesi ile oynamış. Ya NY çok ktöü ya diğer oyuncualr %60 la oynadılarda kapadıalr Joe'nun kötülüğünü. Buna rağmen olan bana oldu :)

Baktım şimdi ilk beşin diğer elemanları 22/39 ile yani %57 ile oynamış.:)

Şu an Furkan karşısında 5-4 öndeyim.. Furkanın sayı ribaunt asisti garanti.. Benim serbest atış blok top kaybım garanti..

Top çalma 34-35 Furkanda..
Şut yüzdesi binde 18 ile bende..
Üçlük 23-20 ile bende..

Kalan oyuncular
Furkan: Nash, Crawford, Scola, Morrow, Duenlavy, Westbrook
Benim: Ginobili, Toney Douglas, Camby, Millsap, Murphy , Shannon Brown

Furkanın toplam ort. üçlüğü 6,8 benim ise 6,3.. Nash Crowfoard Duenlavy coşmazsa alırım.. Ginobili kocumsun çekinme çek üçlüğünü..

Furkanın top çalma ort. 5,2 benim ise 6,3.. Westbrook top çalmazsa alırım yine Ginobili ve Douglasa güveniyorum..

Bende Murphyi geçiniz oynamaz yine.. Oynarsa üçlük atar top çalar kazanırım ama şut yüzdesine de .....

6-3 öndeyim ama bugün az adamım oynayacak. 3lük , ribaund , toplam sayı , blok ve top çalma bende bence. Ama asistte geçileceğim gibi. Belki bloğu da veririm o zaman 5-4 kaybetmiş oluyorum :shock:

Troy Murphy will be on the active roster for Sunday's game against the Blazers, and that's news to him..

Murphy oynayacakmış.. Ama koçla sorunları varmış galiba..

Fieldsı çıkarıp Douglası aldığım beynime...

adam oynamadı bile Fields ise 2 üçlük 2 top çalma yapmış benim için en önemli iki istatislik.. 16 sayı 11 ribaunt 6 asistte cabası..

Veysel Kaya' Alıntı:
Fieldsı çıkarıp Douglası aldığım beynime...

adam oynamadı bile Fields ise 2 üçlük 2 top çalma yapmış benim için en önemli iki istatislik.. 16 sayı 11 ribaunt 6 asistte cabası..

Veysel gözüm sen geçen gün Lakers başlığında Lakersı yorumluyordun sanki. Senden Heat başlığında da yorumlar bekliyoruz dört gözle. :) Bizi mahrum bırakma kardeşim.

Bir aksilik olmazsa seri 8-1 bitecek. Bulls kardeşliği yalan oldu. :)

Haftaya da Umut ile karşılaşıyoruz. Bu sefer maç sayım az. Bir gün de 11 oyuncumun maçı var.

Dream Team yoluna devam ediyor. :)

Kidd-D.Williams-Holiday-Arenas-D.Gibson-Afflalo-J.Richardson-J.Green-J.Smith-A.Jefferson-Hibbert-Horford.

Kerem Seçer' Alıntı:
Bir aksilik olmazsa seri 8-1 bitecek. Bulls kardeşliği yalan oldu. :)

Haftaya da Umut ile karşılaşıyoruz. Bu sefer maç sayım az. Bir gün de 11 oyuncumun maçı var.

Dream Team yoluna devam ediyor. :)

Kidd-D.Williams-Holiday-Arenas-D.Gibson-Afflalo-J.Richardson-J.Green-J.Smith-A.Jefferson-Hibbert-Horford.

benimde fazla maçım yok kerem...
senin bu sezon en büyük şanslarından bir tanesi Holiday oldu sanırım...
muazzam bir patlama yaptı arkadaş...

M.Furkan Şenbabaoğlu' Alıntı:
Nash,Morrow,Dunleavy'den 5-6 üçlük,Westbroo'tan da 3 top çalma gelirse bu gece 5-4 kazanabilirim

Furkan ne sana yar oldu ne bana.. 2 beraberlik pek iyi olmadı.. Ama bunda en büyük hata benim.. İguadalayı kadroya almamam neyse de son gün Fieldsı çıkarıp Douglası alamsam ikiside benimdi.. Shannon Brownda bir üçlük atamadı Lakerstan ne zman yarar gördük ki :)

6. hafta itibariyle puan durumu

1. Kerem's Bulls 32-13-0 .711
2. Miami Heat 27-18-0 .600
3. Los Angeles Lakers 26-19-0 .578
4. Furkan GSpurs 25-18-2 .578
5. Phoneix Suns 23-20-2 .533
6. Sacramento-Kings 23-22-0 .511
7. Sixers 22-23-0 .489
8. Sühan Lakers 22-23-0 .489
9. Brutal Rockets 21-23-1 .478
10. GS Warriors 18-26-1 .411
11. Chicago Bulls 15-30-0 .333
12. Burak Jr McGrady 13-32-0 .289

Kerem'in liderliği devam ediyor..

yükselişim sürüyor.. takımım yavaş yavaş istediğim şekli aldı..
Allah, Kevin Love'a zeval vermesin.. Koçum benim..
Bu hafta ondan bir maçta 35 pts, 35 reb bekliyorum artık..
Takım gibi adam.. Nazar değmesin..

Bu arada Kerem Seçer'i bana bırakın siz.. İvmelenen formumla geliyorum : )

Bekliyorum abi. :)

Bu arada Fantasy'lerde acayip iyi durumdayım. Online oyunlarda aynı şekilde. Bu sene benim yılım olacak. :)

Levent abiye bile 5-4 yeniliyorsak diyeceğim hiç bir şey yok.

Emre abi bu mağlubiyeti senden telafi etmek zorundayım.Kusura bakma . :)