Yahoo Nba Fantasy Game ( Gsbasket ligi )

Emre Abiyle 4-4 berabereyiz.. En kötü haftamı geçiriyorum Wade yüzde 200 küsürle 11 atıyor Gay 10 atıyor Millsap keza öyle..

Sayı,üçlük,şut yüzdesini verdim..
Ribaunt blok bende..

Top çalmada büyük ihtimal bende.. Serbest atışta bayağı öndeydim ama dün kapattı farkı ama halen avantaj bende..

Top kaybında ise 46-38 gerideyim büyük ihtimal vercem..

Şu anlık durum 4-4.. Her şey asiste bağlı..69-69 berabere.. Bunun için Calderonu ekledim hadi bakalım..

7-1 öndeyim ve büyük ihtimal 7-2 bitecek bu seri. İstediğim galibiyeti aldım ama Durant sakatlandı. Dilerim önemli bir şeyi yoktur gerçi okuduğum kadarıyla yok sanırım. Bugün asistte rakibi geçersek 8-1 yapıp süper bir galibiyet alabiliriz. Aldığım şeylerden en kötü ihtimal genel yüzdeyi veririm Jennings efendi batırırsa ama topunu oynarsa asisti de bana getirebilir. Onun dışında hiç bir şeyi vermem gibi. Jennigs hadi oğlum yap 8-1'i

Umut'a karşı 6-3 öndeyim.2 İstatistik hariç bütün istatistikler bitti.Üçlük ve Asist kafa kafaya.Üçlüğü kaybetmeyip asisti alırsam 7-2 yenerim Umut'u.

Sühan Cem' Alıntı:
Bu arada Tolga nerde yahu? Özledik kardeşimizi hiç gıkı çıkmaz oldu. Bayram tatili için Venediğe gittiği söyleniyor:)

geldim abi geldim..Venedikteydim doğru duymuşsun :)
bu arada kadrolara da bakamadım tabi,yalan oldu biraz..
bundan sonra toparlanarak devam edeceğiz.

Şu anda Sühan abi ile 7-2 skor. F.Garcia, Kobe, Dalembert, Okafor var Sühan abide. Bende tek Arenas.

Ribaundda 4 öndeyim, kesin kaybedeceğim. 6-3 olacak.

Top çalmada 5 öndeyim, belli olmaz ama avantaj bende. Biri coşmazsa 6-3 olur yine.

Yüzdelerde de ekstra performslar söz konusu olmadıkça değişme olmaz. Tabi olmaz demiyorum.

Sonuç olarak ekstralar olmaz 6-3, olursa 5-4 kazanırım gibi. Tabi kaybetme şansım da var az da olsa.

Bu arada tebrik ederim Sühan abi. Bloğu aldın bir kere benden. Ribaundu da alıyorsun.

Sağol Kerem. Aynen dediklerine katılıyrum. Üç sayı performansım bu hafta kötü idi. Atış yüzdelerim de kötü idi. Ama ben hafta başından biliyordum kaybedeceğimi. Sezon başı olduğundan benim çoğu oyuncum süre fazla almıyor. Benim tahminimce 3-6 kaybederim bir süpriz olmaz. Top kapmadaki 5 sayı farkı kapamaktan daha kolay bence sayıdaki 80 sayı farkı kapamak:))

durum 5-4 bütün istatislikler belli olde asist dışında.. Asistte 87-86 öndeyim benim 2 oyuncum Emre Abinin 3 oyuncusu var..

Benimkiler Calderon ve Mcgee..
Rakipte Udrih,Garnett,Al thorton

Olum Mcgee yeme içme sayı atma blok yapma asist yap en az 3 getir be hacı.. Calderonda bir işe yara be boşuna almış olmiyim seni..

Bütük ihtimal verecem asistide.. Wade oynamadı dün gece ordan asist katkısı gelirdi Mrphy oynamadı keza.. İguadala hiç oynamadı bu hafta rahat alacağımı düşündüğüm yerde oynamayanlar yüzünden vercez gibi..

Haftaya Cambynin 5 gün üst üste maçı yok ribauntta sıkıntı çekebilirim..

Dalembert olmasa abi. :)

Tabi Kobe de var.

Bende de Jeff Green hiç oynamadı, adamı bırakmadım ama ribaunduma büyük darbe vuruyor. 6,5 ribaund ortalamasından yaklaşık 3 maçta 19,5 ribaund eksildi. Bırakırım belki düzelmezse onu da.

Bu arada Yahoo'nun sıralamasında Josh Smith 3, Al Horford da 5. sıraya yükselmiş. Gerçekten en sağlam adamlarım. Sayelerinde Atlanta'yı tutabilirim artık. :)

Veysel Calderon bir ara ebndeydi. Her yerde takımı eziyor ama asist katkısı yükske olur. Asisti alırsın sen büyük ihtimalle bence. Tabii yeterli süre alırsa Calderon.

Kerem benim de Atlanta'ya sempatim var. Aslında güzel basket oynuyorlar Büyük ihtimalle yarı finale kalırlar Play offlarda. Ama tüm oyuncualrı dengesiz. Bu yüzden her an yakabilir oyunda:)

Tolga Hoşgeldin bu arada.:)

Abi Udrih ile Calderonun ortalaması hemen hemen aynı hadi +1 diyelim burda :) Mcgeenin ortalaması 0,5 :) 1 de burdan etti 3 :)

Garnett ve Thorton 3 asist yapar mı bence yapar.. Ama bence yüzde 51-49 Emre Abi önde şu an bakalım artık..

Haa birde serbest atış var binde 27 öndeyim ama Garnett 2 gün önce 10da 10 atmıştı gelir şimdi aynısını yapar diğerleri de katkı verirse bizim Mcgee kaçırırsa tehlikeye girer ama sanmıyorum..

6-3 öndeyim. Top kaybını zaten klasik olarak verdik. Dün yüzdede batırınca geriye düştük ama belki toparlarız bugün. Esas nokta ise asist mevzusu. Rakibim benden 8 asist önde ama bugünkü oyuncuları taş çatlasa toplam 6 asist filan yaparlar etti 14. Benim bugünkü çocukların ise ortalaması 12 toplamda. Haydi aslanlar az gayret. İnşallah yüzdeyi de alırım bu konuda rakipte Ben Gordon'a bende ise Cousins ve Daye'e güveniyorum. Özellikle Daye çok yüzdeli atıyor ve her maç 2 üçlüğünün bankosu var . Genel yüzdede fark yüzde 1 ama kapanmayacak fark değil. birini alır 7-2 ile geçerim diye düşünüyorum. Benim aldıklarım garanti gibi çok temiz farklar var.
Takımda şu an herşey yoluna girdi Durant da Hafta içi oynayacakmış diye okudum. Takımda tek sorun top kaybı. Ne yapsam çözülmüyor bu sorun. Ellis , Jennings ve Evans'a anlatamıyorum derdimi bu konuda. Beasley de az değil bu konuda ama maşallahı var bu ara istiyorsa trilyon tane top kaybetsin yüzde 50 isabetle 86 sayı 22 ribaund 5 blok haftalık koyacaksa. Bu arada rakipte Eric Gordon çok can yakar söyliyim şimdiden Davis- Kaman olmayınca bütün toplar Gordon'a kalıyor eğer bu haftaki rakibim oyunu takip ederse ilk 5 yapar bence iyi kadrosu var Rose ,Gordon iyi parçalar. Lebron da ilerde vitesi arttıracaktır

Bugün çarşı bayağı bir karışacak.Umut'un 8 oyuncusunun maçı var.Benim normalde ikiydi durumu dengelemek için son gün yaptığım hamleyle 3 oldu.
Chris Paul-Jarrett Jack-Rodney Stuckey-Carl Landry-Paul Pierce-Lamar Odom-Reggie Williams-TayShaun Prince
Rajon Rondo-Sony Weems-Reggie Evans

7-2 öndeyim.Kritik noktalar üçlük ve asist.Üçlükde 6 farkla öndeyim ki Sony Weems normal oynarsa 8 olur bu fark.Kapanır mı tam kestiremiyorum.Asistede 5 öndeyim.Rajon Rondo'dan bir hayvanlık bekliyorum geri kalanlardan da 5 asist bekliyorum farkı 25'e çıkarırsam orada da geçilmem.Umarım herşey istediğim gibi gider.Gitmesede en kötü 6-3 alırım. :)

Erdal bence asisti kaybedersin.. Rondo hayvanlaşsa bile orda Paul var Stuckey var bazen süpriz yapan Odom var 8 kişi az değil..

Üçlükte de Pierce var Odom var Stuckey falan bence o istatislik berabere biter ne sana yar olur ne Umuta :)

İkisinide alırsa bu sefer saha içi yüzdesinin en az %30 düşmesini bekliyeceğim.Belki oradan kurtarırım. :)
446'ya 494 gerideyim saha içi yüzdesinde.

O zaman şöyle diyelim Emre abinin üç adamı toplamda 13 top kaybetsin sen yine 5-4 önde bitirirsin. :)

Bu arada sayıda nasıl fark yemişsin öyle Veysel . :p

Erdal sayıdan vazgeçtim ben artık :) Her hafta kesin veririm.. Takıma bakınca Wade Gino Gay İggy Millsap var ama yan parçalardan sayı gelmiyor.. Boozer dönerse Murphy İggy oynarsa Wade hapşurmazsa gelecek haftalar için umutlu olurum :)

Top kaybına gelirsek umudum yok ondan asiste 1 sayıyla öndeyim onu alır mıyım?

Bu hafta kesin mağlubuz ama Biedrins Gasol'den çok ribaund alırsa(3'er adamımızın maçı var ama bu ikisi ribaundçu) ve bizim oyuncular özellikle oynarsa Wall top kaybını abartmazsa Nash ve Wall'suz 5-4'lük mağlubiyete sevineceğim.

Şimdi bitti Toronto-Boston maçı.Rajon Rondo oynamadı Sony Weems'de üçlük atmadı. :(

Üçlük de şansım yaver gider 6-3 yenerim Umut'u yoksa bu kadar güzel geçen hafta 5-4 bitecek. :(